kuzum bende daha tam bilmiyorum zatenGünaydın bebeklerimm..
Pamuğumm prensesimm ellerine sağlık maşallah çok beceriklisinnnbu aradaa blog dunyasına hoşgeldinnn ama biraz daha kurcala takipçin olmak isteyenler bu şeklde olamaz bugun bi incelee bakalım bende yardımcı olmaya calısırım elimden geldiğince sanaa..
kuzum bende daha tam bilmiyorum zatenöğrenmeye çalışıorum ne nasıl yapılıyor diyee yardımına büyük oranda ihtiyacım olucakk
yağmurcum hayrolsun ruyan ama cok anlam arama bence bu ara gordugun rüyalarda...
agır bişey yasadın bilinçaltın bunla dolu... rüyalarına yansıması cok normal
Evet heryerde o yetmiyormuş gibi gece sabah uyanana kadar rüyaalrımdan çıkmıyorr ya çıksın gitsin ordanda
Kafayımı sıyırıyorum acaba hiç böyle şeyler görmezdim üstelik dua sure okuyup yattım çok etkilendim hayrolsun çağlam amin ya
hatırlarsan aynı seyleri yeni ayrıldıgı dönem de hayat da söylerdi...
yine onu gördüm rüyamda die...
ben de oncekinde ayrıldıgımda sanırım bir ay boyunca her allahın gecesi gordum... kan ter icinde uyanırdım...
bu donemlerde olan seyler bunlar, gececek sabret mükafatını da misliyle alacagına inan... o kötü bir rüyaydı şimdi uyandın, önünde güzel günler var sen de göreceksin
canımcım bende meryem. memnun oldum hoşbuldum inşallah:))
evet nişanlıyım. düğünü nisan-mayıs yada eylül ekim gibi düşünüyorum. yurt dışında dayım varda ona çok düşkünüm. onların izin tarihine göre ayarlayacağız inşallah. siz ne zaman düşünüyorsunuz düğünü
kızlarr ayy sepet süslemekle uğraştım bu akşam bakın bakem nasıl olmuşortalık dağınık braz görmeyin onları
Eki Görüntüle 494959 Eki Görüntüle 494960 Eki Görüntüle 494961
ayyyy tarihimiz netleştiii annem ben onurun annesi ve onur bu akşam yemekten sonra kahve içmeye gittik tarihleri netleştirdik 30 ağustos isteme 8 eylülde de nişan yapicizzzzz
sen yine de kötü dua etme arkasından yagmur...
yaşadığın güzel günlerin hatrına etme... Allah'a havale et en güzeli...
özgiş hoşgeldin, aşağıda bi siboş ve kıymet varr
ama o güzel günlerimizi bi hiçe saydı ve gitti kaçtı yapamadı beddua etmek istemiyorum onu çok özlüyorum evet ama ben başkasına dokunamasın diyorum günahmı bilmiyorum ama içim çok acıyor içimdekileri ona kusamadım vuramadım bağıramadım içimde çok şey var çağlaa içim yanıyorr 5 günde 5 kilo verdimm Allah a ailece havale ettik zaten onuda ailesini dee
Yağmur'cum Çağla haklı ilk zamanlar saçma rüyalar görülüyor. birde beddua ettiğin sürece onun yükünü taşıyor insan. ne zaman ki affedip onu serbest bırakıcaksın o zaman rahatlıcaksın ama bunun için biraz zaman lazım daha çok taze. çok daha güçlü olarak çıkıcaksın bu durumdan.
nazlının bugün tam 8 ayı kaldıııı
yarın alt tarafta 7 ay yazıcak
Aslında ona kıyamazdım BİTANEMDİİne bedduası salak bile diyemezken içimde çok kötü yara varr kanıyor devamlı durmadı hiççç özlüyorum öpüşünü koklayışını ama gitti başkasına dokunacağını düşünüyorum çıldırıcak gibi oluyorum o yüzden dokunamasın bana dokundu ilk değildik ama ilk dokunmalarımızdı birbirimize öncesinde kimseyle o duyguları tatmamıştık off yaa dayanılmıyor yaa inanın şuan yazarken oturduğum yerde gözümden yaşlar iniyor rezil oluyorum ama o utansın o ben rezil olmuyorum tutamıyorum içimdee zoruma gidiyor onca senee off
Özgem darısı başınıza
ahh be güzelliğim kendimi görüyorum valla. hepimiz yaşadık bunları inan ki yaşadık. bende başkasına nasıl dokunacak derdim aklım çıkacak gibi olurdu, ama geçiyor işte geçti. şuan iyi ki olmamış diyorum, bir ömür mutsuz olurdum ben onunla diyorum. karşına öyle bir aşk çıkacak ki mutluluk buymuş diyeceksin. umudunu yitirme geçeceğine inan. onu başkasıyla düşünmen sadece canını daha fazla acıtmana yarar, düşünmemeye çalış. ağlamak insanı rahatlatır neden rezil olacakmışsın ki. ilkleri yaşamış olman da canını yakıyor tabi, insan ilk aşkı hiç bitmesin mutlu sona ulaşsın , istiyor ama asıl olan hayırlısının olması. belki daha ileriki zamanda vazgeçecekti. o zaman geniş çevren de işin içine dahil olacaktı ayrılman bişey değil her gittiğin yerde neden ayrıldın diye soracaklardı,VİRÜSarkandanVİRÜSkonusacaklardi.VİRÜSbeterinVİRÜSbeteriVİRÜSvarVİRÜSyani. ben herkesin çektiği sıkıntılara karşılık daha güzel bir aşk yaşadığını düşünüyorum sen de yaşayacaksın, çok mutlu olucaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?