'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ezgim canım herşey yolunda enişteninde rahatı yerinde şimdilik sorun yok son 7 mehtabıma mutluyum yahu

peloşşş peloşşş bu kızlar garip eziyet çekiyoo hala ayrılmıyor ben anlamıyorum bu sedefin olayındaki hatunu

bende nurayı merak ediyorum heycanlıdır ahhhh ayrınıtlarla gelir inşalllah güzelce atlatcak yarını

bu sedef dediğin hani nişanlısının kuzeniymiş falan nişanlısına yakın davranıyormuş o mu

bende Haticemi merak ediyorum nasıl geçti görüşme hiçbirşey demedi. dün bi günaydın yazmış sanırım onu gördüm o kadar. Nuraycığım şimdi tatlı telaşlardadır, buraya giremez herhalde ama sonra gelip anlatır artık

çok haklısın kuzucum al al nereye kadar biyerden sonra gına geliyo.... valla bu ay da cok acıldım zaten

bugun de bernardo jardin ve rosy mi getircekdi güya ama sadece rosy gelmiş bir de hediye verdikleri servis peceteleri falan gelmiş jardinim yok...

umarım en kısa sürede onu da gönderirler hep bi sorun cıkıo su kargolarında uyuz oluyorum ya

sedefi okumuştum bende takiipteyimm paso bunların yaa
gerçekten punk ın bi ÖĞRETMEN olması feciiiiiiii

ezgimmmmm sanadaaa öpücüklerrrr

Ben eltisi Sedef'le kafayı yiyen kızçeyi bilmiyorumm yaa beni de aydınlatıverin

Ezgimmm sana da en kocamanından öpücüklerr

canım ben taç ın bambusunu aldım. indirimden. ama bir takım da eskilerden alacam. bence arasında çok fark yok. ki bambu olmayanlarda da çok güzelleri var. bence hem hoşuna gideni hemde fiyatı iyi olanını al.

teşekkürler canım bende bugün bikaç yere baktım modeli hoşuma gittiğinden deco bianca nın bambu takımını aldım..heryer bambulanmış zaten normal pek yoktu :) kullanacağımız günler hemen gelir güle güle kullanırız inşallah

Canım günaydın. Tatlım evet silkon tabancasıyla yaptım.. içine saten kumaşla kapladım tamamen.. dışınada tül şeritlerle süsledim canım.. fazla bir teferruatı yoktu yanii ama tülleri yapıştırrken parmaklarım yandı dikkat et o yüzden

iğnedanlıklar için saten kumaşı yastık şeklinde dikip içine elyaf doldurabilir üzerinide güpür kumaşlarla süsleyebilirsin tatlım

günaaaaaayyddııınnnnnnnnnn

bu gün ne sessiz topiciğimiz, nuraycığın nişanı var bugünn

tünaydın herkeseeeee....

nurayımmmmmm inşallah bugun her sey mukemmel gecer bitanemmmmm, ömür boyu surecek aşkla dolu bir evliligin en önemli adımlarından birini atıyorsunuz bugun... Uğur ve şans getirsin size

Yanında olabilmeyi ne kadar çoooook istediğimi biliyorsunn, ama bugun bedenim yanında olamasa da kalbim seninle orada olacak....

Aşkla bakan gözleriniz, aşkla dokunan elleriniz ve birbiriniz için atan kalbiniz hiç ayrılmasın... :123:

Nuraaayyy Allah tamamına erdirsin canımmm...

Bütün ömrünüz boyunca bugünkü gibi heyecanlı olursunuz inşallah.

Allah nazarlardan korusun,çook mutlu olun.

kimsecikler yok
nurayım fıstık gibi olmuş, face te bi foto paylaşmış
zaten güzeldi, dünyalar güzeli olmuş canımıniçi
çok mutlu olun nurayım, herşeyin en güzelini hak ediyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…