uzak kaldım sizlere kızçelerimm iyisiniz inşallah maşallah
yaaa nurayım nasıl acaba heyecanlı mı uğradı mı bugün hiçç
gizom yazamadım sana iyisin dimi kuzum askerinin rahatı yerinde mi
pelintoşum,kurabik, siboş ve gülümik öpücükler sizlerede
kızlar buarada haticeden haber var mı?
O çok dertli çoook
Bi tane daha var bundan. O da eltisi Sedefle kafayı yemiş bi kız.
Oku oku kop moduna giriyorum direk ikisinin konusunu görünce siboşum
Bu iki karakter kk nın en dertli hatunları. Dahada kötüsü olurmuş ikisi aslında aynı kişiymiş falan
karabatak oldum ben çağlam işler bir yandan sıkıştırıyorrrr bir yandan herkes başıma toplanıyor o yüzden eski enerjimle dönüş yapamıyorum çeyizede birazcık ara verdim bu halden sonrakileri ailem alsın çağlam yaaaa kendime ciciler almam lazım
bide bide çok istediğim tatile gitcez ailecek likya karya turu yapcaz onu araştırıyorum :))))))))))))
eve gidince okuyacağım bakalım bakalım ne oluyor
bu arada pamukprenses çok güzel bir sepet olmuş sen silikon tabancaylamı yaptın yapılışı hakkında bilgi istiyorum çünkü bende yapcam iğnedanlık felan filan kendi emeğimle bişielr yapcam ama nerden başlıcam bilmiyorum hiç
O çok dertli çoook
Bi tane daha var bundan. O da eltisi Sedefle kafayı yemiş bi kız.
Oku oku kop moduna giriyorum direk ikisinin konusunu görünce siboşum
Bu iki karakter kk nın en dertli hatunları. Dahada kötüsü olurmuş ikisi aslında aynı kişiymiş falan
canım ben taç ın bambusunu aldım. indirimden. ama bir takım da eskilerden alacam. bence arasında çok fark yok. ki bambu olmayanlarda da çok güzelleri var. bence hem hoşuna gideni hemde fiyatı iyi olanını al.
bu arada pamukprenses çok güzel bir sepet olmuş sen silikon tabancaylamı yaptın yapılışı hakkında bilgi istiyorum çünkü bende yapcam iğnedanlık felan filan kendi emeğimle bişielr yapcam ama nerden başlıcam bilmiyorum hiç
kimsecikler yok
nurayım fıstık gibi olmuş, face te bi foto paylaşmış
zaten güzeldi, dünyalar güzeli olmuş canımıniçi
çok mutlu olun nurayım, herşeyin en güzelini hak ediyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?