'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

şuan başkasını düşünememen çok normal, ama zamanla her şey güzelleşecek. geçmişi bırak bi kenara hepimiz kimlere ne şanslar vermedik ki. ben aynı salakla 10 defa barışmışımdır 2sene uğraştım, ve en güzel zamanlarım gitti, üniversite yıllarım onun yüzünden zehir oldu. şimdi bunu da yaşamam gerekiyormuş diyorum çünkü olgunlaştım akıllandım erkekleri tanıdım aslında. öyle olmasa şimdi aşkımın değerini anlamazdım, ben çok detaycıyımdır, en ufak olumsuzlukta ayrılırdım bile. insan hayallerindeki boşluğa bir insanın yüzünü ekliyor, onu ordan silmek de zor oluyor. sadece umudunu yitirme, hayat en zor anlarda, en derin çıkmazlarda mutlu sürprizler yapıyor, senin için de aynısı olucak.

bu aralar zor zamanlar yaşadık Çağlaşkom, toparlanırız yine musmutlu muhabbetlerimize döneriz

Bugün cuma her cuma msjı çekerdi geçen hafta son msjnı çekmiş meğersem
Cumanız mübarek olsun..
Ne olur cuma saati banada dua etmeyi unutmayın lütfenn

sibooooş öle deme sen de evleniceksin tabiki... gelicek askerin sağ salim

inşllahhhh çağlaaammm bekliyoruz işte malesef durumlarımız ortada sana eziyet ediyorum bekletiyorum seni aşkım diyo ama böyle olması gerekiyomuş demekki bizdede o iyi olsunda amann benim nası olsaa benimm oooo
yaaa evet kimsecikler yok gibi ezgi tubiş falaann yoklarr :S

Son düzenleme:
umarım kıymetcimm

ezgiş ve tubik nerde o tubiği zaten sevicem bi gelsin karabatak gibi kayboluyo durmadan

aa bu mutsuz 2013 gelini değil miydi gecen aylarda da bana dua edin koca bulayım 2013 gelini olmam gerek diyodu

sanırım 2013 ün ulvi bir tarih olduguna inanıyor

Hahahahha daha yaratıcı olabilirdi bence bu konu olmamış
Eveeett diğeri kadar popüler değil ilgi çekmiyor bu konusu

ayol sevgilisi de vardı onun açtırma kutuyu soyletme kötüyü

ahahaha 2013 kesinlikle çok ulviii

acaba 2013 ten sonra seksapalitesinin kaybolcağından mı korkuyooooo onun adına cook uzuluorum

saçmalıklarının sonu gelmiyo bu hatunun biri buna dur desinnnnnn

O çok dertli çoook

Bi tane daha var bundan. O da eltisi Sedefle kafayı yemiş bi kız.

Oku oku kop moduna giriyorum direk ikisinin konusunu görünce siboşum

Bu iki karakter kk nın en dertli hatunları. Dahada kötüsü olurmuş ikisi aslında aynı kişiymiş falan

ayy onu bende hatırlıorum
birde bu punk öğretmen şaşırtıcı olan tarafı o yersen

karabatak oldum ben çağlam işler bir yandan sıkıştırıyorrrr bir yandan herkes başıma toplanıyor o yüzden eski enerjimle dönüş yapamıyorum çeyizede birazcık ara verdim bu halden sonrakileri ailem alsın çağlam yaaaa kendime ciciler almam lazım

bide bide çok istediğim tatile gitcez ailecek likya karya turu yapcaz onu araştırıyorum :))))))))))))

eve gidince okuyacağım bakalım bakalım ne oluyor

bu arada pamukprenses çok güzel bir sepet olmuş sen silikon tabancaylamı yaptın yapılışı hakkında bilgi istiyorum çünkü bende yapcam iğnedanlık felan filan kendi emeğimle bişielr yapcam ama nerden başlıcam bilmiyorum hiç

pelooo mutsuzu eve gidince okucamda

sedefe takıntılı hatunu hep okuyorum tam bir piskopat yaaaa

kızlar selamlar herkeseee
Heaaa ama ben ona cidden uzuluorum o kızın o cocuktan ayrılıp direk tedavi olması gerekio gizot
ayy onu bende hatırlıorum
birde bu punk öğretmen şaşırtıcı olan tarafı o yersen

Ben inanmıom ya onun öğretmen olduguna falan.

uzak kaldım sizlere kızçelerimm iyisiniz inşallah maşallah
yaaa nurayım nasıl acaba heyecanlı mı uğradı mı bugün hiçç
gizom yazamadım sana iyisin dimi kuzum askerinin rahatı yerinde mi
pelintoşum,kurabik, siboş ve gülümik öpücükler sizlerede
kızlar buarada haticeden haber var mı?

ezgim canım herşey yolunda enişteninde rahatı yerinde şimdilik sorun yok son 7 mehtabıma mutluyum yahu

peloşşş peloşşş bu kızlar garip eziyet çekiyoo hala ayrılmıyor ben anlamıyorum bu sedefin olayındaki hatunu

bende nurayı merak ediyorum heycanlıdır ahhhh ayrınıtlarla gelir inşalllah güzelce atlatcak yarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…