'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ay bende heycandan ölücüüüğüümm ne güzel olmuşş diimiii su gibii lokumummmm keşke şuan bedenende yanında olabilseydiiikkk ... Lokumum aşklanıcaaa bizde ona kavuşucamıızz gününn şafağını çekooruuuzzz resmeeenn istanbullaa gelll gariii lokumcuuukkk

ayyy ben nuraycığımı göremedim facete filan kimse ekli değil bende..buraya da koymamış fotoğraf. Allah mutlu etsin eminimmm çok güzel olmuştur canım benim...16:

Bu aradaaaa Giziiiiimmmm dün göremediim seni kutlayamadım doğum günüşünüüüüüüü...

İyikii tanımışım dediğim sayılı insanlardansııınnn, Gerçek hayatta bile zarzor bulunan sıcaklığı, samimiyeti içinde barındırdığın ve hayatıma girdiğin andan beri her zaman yanımda olduğun için çoook mutluuyuumm canım arkadaşımm.. İyi ki varsın , iyiki hayatımdasın.. Seni çok seviiyoorum en büyük askerin en tatlı sevgilisiii Niceee mutlu vee Aşkla dolu senelere bibibitaneciiimm

al buda doğum günü pastoşuunn, çağla pastamda tatlı olmasınnn

Kimsenin hakkı kalmaz kimsede... Ne bir milim ileri, ne bir milim geri... Tam beni kırdığın yerden kırarlar seni..

Aylar sonra gelen msj... "Seninle helalleşmek istiyorum lütfen hakkını helal et"

Öyle bi düştü ki gözümden.. Bende ona " sana ne bu dünyada, nede öbür dünyada helal etmiyorum" dedim...

Yalvarırırım helalleşelim onca gün geçirdik hiçmi hatrım yok diyo... Yani utanmadan böyle söylüyo...

Msj atmadım bi daha .. Ama Rabbime şükürler olsun bu günleri gösterdi bana.. Şimdi acı çekme sırası onda..

Komik duruma düşmüş resmen.

En iyisini yapmışsın,ben de zamanında aynısını yaptım ve hiç pişman değilim.

Allah ne kadar büyük değil mi ?

Komik duruma düşmüş resmen.

En iyisini yapmışsın,ben de zamanında aynısını yaptım ve hiç pişman değilim.

Allah ne kadar büyük değil mi ?

Hemde öyle büyük ki... Onun terazisi hiç şaşmaz...

Ondan artık nefret bile etmiyorum.. Hatta kendime kızıyorum bu insanı mı sevdin sen diye...

Sanki dün ayrıldık ertesi gün helalleşelim der gibi aylar sonra hiç bişey yokmuş gibi lütfen hakkını helal et diyo...

Canımın acısını, gözyaşlarımın hesabını Rabbim sorsun ona..

İnanmıyorum... Gerçekten şok oldum Kübram... Bunca ay sonra dank etti ha başına? Senin hayatını zindana çevirdi, günler-geceler boyu ağladın ben ve biz şahidiz... Şimdi kalkmış helallikten mi bahsediyor... Ne kadar da pişkin!
Çok da iyi yapmışsın güzel yüreklim. Toparladın artık kendini ne mutlu sana..
Bundan sonrasını o düşünsün artık!

Kestane şekerim

Aynen bende şok oldum.. Ama içimin yağları eridi valla...

Ben helal etmiyorum diyince hiç mi hatırı yok o günlerin diyo... Aptal ya tam bi aptal...

Şeytan dedi aç telefonu içinden gelen herşeyi söyle söyle kapat ama yok dedim sonra sessiz kalayım ki iyice kudursun son sözüm Allah'ından bul dedim...

Canım bence bu şekilde yaparak çok da iyi etmişsin. Ohh içine oturmuştur eminim ya kaç ay geçti suraya bak.. Şaşırmıcam diorum ama her gün şaşırmak için bi sürü sebebim oluyo...

Hakkınızda hayırlısı olsun kuzucum...

Allah'ım ne büyüksün sen yaaaa... Hayatımm Allah dualarına çektiğin acılara en güzel hediyeyi verdi, demekki hayatı yolunda gitmiyo ve sana yaptıgı haksızlıgın farkında.. Allah daha beter etsin demicem ama üstünde hak olan insanların sonu iyi olmuyo bu hayatta..

peloootummm aşkım herbişiiiimmm slmmm sölee kuzentoşaaa , ben hala gidemedimm kurbaamın yanınaaaa anlaadınnnn seeennn

Kesinlikle öyle miniğimmm...

Demekki başına bi musibet geldi ki kafaya dank etti sırf kendini düşündüğü için helallik istiyo zaten...

Çektiğim acıları Rabbim biliyo ya... O versin onun cezasını...

öncelikleeee

solerimm aşkıımmm akşam muhabbetten sıra gelmedi soleyemedim de akşam seni o sebepten aramıştımm gülden de yanımdaydı az önce whatsapp tan sana yazdım aşkitopokitommm dön banaaa haberlerim vaarr

Senin kuzenciğini bilmeyeceğiiimmm mümkünatı yoookkk...

Kpss yaklaştı,çalışıyorum ben de lokumum,diğer zamanlarda da burdayım.

gizolettaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam iyiki doğmussun kusummmm nice nice yaslara hep askla inşallah....

kübracım cok sasırdım... Allaha havale etmeli bölelerini bişey diyemiyorum.. sen yine de helal et, at üzerinden kurtul ondan tamamıyle derim ben

bu arada ben de bugun için en kötü günüm böle olsun diorummmmmmmmmmmmmmmmm

arkadasımın nikahına gittim bugun mart ayında trafik kazası geciren arkadasım hatırlarsınız belki... askım da seferden yarın donuyo die biliorum.. son ana kadar bana hep öle söledi... meger akıllım bugun donmus ve doner donmez elinde bavuluyla nikaha gelmiş yaaaaaaaaaaa

telefonla konusuyoruz gelin cıktı arkadasım cok guzl olmus diye anlatıorum hiç bozuntuya vermio... arkadan gelen sesleri de o kalabalıkta duymadıgım icin bi güzel kandırdı beni... telefonla konusmaya devam ederken bi baktım geldi yanıma oturdu ben böle

nikahı falan unutup sarıldım ona kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn

napim ben bu adamı yaaaa ömrüm benimmm sonrada babamlar gelip aldı bize geldik yemek yedik çay içtik az once gitti evine paşam

üzerini falan deişip dus alıcak... aksam sinemaya gidiciiiiz

aşk dolu bigün yani bugunnnn

ayyyyyyyy şekericimmmm çook güzel bi sürpriz olmuş bu

ne güzel hasret bitti, aşk başladı...

gözün aydınnn

AAaaa gizoşunnn doğum günümüydü... Hiç okumadım geçmişi... Gizemcimmm Mutlu yıllar bitanemm... Geleceğin çok ama çoooooookkkkk güzel olsun.. Vee sevdiklerin hep yanında olsun...
Eki Görüntüle 496281
Çağlammm ne güzel bi gün geçiriyosun maşallah size... Bu enişte de iş var nası biliyo seni mutlu etmesini... Diğer mevzuda belki haklısın ama dilim helal olsun dese bile gönlüm demiyo be gülüm... Bi msjla yine beni o cehennem günlere götürdü bana yaşattıklarını silemiyorum aklımdan, kalbimden Allah'a havale ettim işte...
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…