Kimsenin hakkı kalmaz kimsede... Ne bir milim ileri, ne bir milim geri... Tam beni kırdığın yerden kırarlar seni..
Aylar sonra gelen msj... "Seninle helalleşmek istiyorum lütfen hakkını helal et"
Öyle bi düştü ki gözümden.. Bende ona " sana ne bu dünyada, nede öbür dünyada helal etmiyorum" dedim...
Yalvarırırım helalleşelim onca gün geçirdik hiçmi hatrım yok diyo... Yani utanmadan böyle söylüyo...
Msj atmadım bi daha .. Ama Rabbime şükürler olsun bu günleri gösterdi bana.. Şimdi acı çekme sırası onda..
Komik duruma düşmüş resmen.
En iyisini yapmışsın,ben de zamanında aynısını yaptım ve hiç pişman değilim.
Allah ne kadar büyük değil mi ?
Kimsenin hakkı kalmaz kimsede... Ne bir milim ileri, ne bir milim geri... Tam beni kırdığın yerden kırarlar seni..
Aylar sonra gelen msj... "Seninle helalleşmek istiyorum lütfen hakkını helal et"
Öyle bi düştü ki gözümden.. Bende ona " sana ne bu dünyada, nede öbür dünyada helal etmiyorum" dedim...
Yalvarırırım helalleşelim onca gün geçirdik hiçmi hatrım yok diyo... Yani utanmadan böyle söylüyo...
Msj atmadım bi daha .. Ama Rabbime şükürler olsun bu günleri gösterdi bana.. Şimdi acı çekme sırası onda..
Elma şekeriiiimmm ! Nerelerdesin ?
İnanmıyorum... Gerçekten şok oldum Kübram... Bunca ay sonra dank etti ha başına? Senin hayatını zindana çevirdi, günler-geceler boyu ağladın ben ve biz şahidiz... Şimdi kalkmış helallikten mi bahsediyor... Ne kadar da pişkin!
Çok da iyi yapmışsın güzel yüreklim. Toparladın artık kendini ne mutlu sana..
Bundan sonrasını o düşünsün artık!
Kestane şekerim
Aynen bende şok oldum.. Ama içimin yağları eridi valla...
Ben helal etmiyorum diyince hiç mi hatırı yok o günlerin diyo... Aptal ya tam bi aptal...
Şeytan dedi aç telefonu içinden gelen herşeyi söyle söyle kapat ama yok dedim sonra sessiz kalayım ki iyice kudursun son sözüm Allah'ından bul dedim...
Allah'ım ne büyüksün sen yaaaa... Hayatımm Allah dualarına çektiğin acılara en güzel hediyeyi verdi, demekki hayatı yolunda gitmiyo ve sana yaptıgı haksızlıgın farkında.. Allah daha beter etsin demicem ama üstünde hak olan insanların sonu iyi olmuyo bu hayatta..
peloootummm aşkım herbişiiiimmm slmmm sölee kuzentoşaaa , ben hala gidemedimm kurbaamın yanınaaaa anlaadınnnn seeennn
Allah'ım ne büyüksün sen yaaaa... Hayatımm Allah dualarına çektiğin acılara en güzel hediyeyi verdi, demekki hayatı yolunda gitmiyo ve sana yaptıgı haksızlıgın farkında.. Allah daha beter etsin demicem ama üstünde hak olan insanların sonu iyi olmuyo bu hayatta..
peloootummm aşkım herbişiiiimmm slmmm sölee kuzentoşaaa , ben hala gidemedimm kurbaamın yanınaaaa anlaadınnnn seeennn
Börtüüüm böceğiiim buralardayııımmDün giremedimm çünkü dün çalışmadımm saat 3ten gece 11 bucuga kadar gülden kuzencimlee beraberdikk tanımıosundur belkim
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=201667
bugunde 3 gibi buluşçaz
Biraz yorgunumm gece gec yattım
Sen napıosunn nerelerdesinn kestanemm şekerimmm
gizolettaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam iyiki doğmussun kusummmm nice nice yaslara hep askla inşallah....
kübracım cok sasırdım... Allaha havale etmeli bölelerini bişey diyemiyorum.. sen yine de helal et, at üzerinden kurtul ondan tamamıyle derim ben
bu arada ben de bugun için en kötü günüm böle olsun diorummmmmmmmmmmmmmmmm
arkadasımın nikahına gittim bugun mart ayında trafik kazası geciren arkadasım hatırlarsınız belki... askım da seferden yarın donuyo die biliorum.. son ana kadar bana hep öle söledi... meger akıllım bugun donmus ve doner donmez elinde bavuluyla nikaha gelmiş yaaaaaaaaaaa
telefonla konusuyoruz gelin cıktı arkadasım cok guzl olmus diye anlatıorum hiç bozuntuya vermio... arkadan gelen sesleri de o kalabalıkta duymadıgım icin bi güzel kandırdı beni... telefonla konusmaya devam ederken bi baktım geldi yanıma oturdu ben böle
nikahı falan unutup sarıldım ona kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn
napim ben bu adamı yaaaa ömrüm benimmmsonrada babamlar gelip aldı bize geldik yemek yedik çay içtik az once gitti evine paşam
üzerini falan deişip dus alıcak... aksam sinemaya gidiciiiiz
aşk dolu bigün yani bugunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?