napiym tatlm ya uzak kaldm sizden biraz bu gün tatilm ancak girebildm yeni avm açılış hazırlıkları fln yoğundu baya, siz neler yapıosunuz o kdr çok sayfa olmuski okuyamadm bile hepsini:S
nerde buluşuosunuz kızlar beni de alınnn
kızlaaaaarrr sizi arkadaş olarak eklicem kabul edin temam mııı :)))
msjını gördm smdi gizemcm ilki biraz spor ama güzel geçen sezon da vardı keşke indirimden alsaydın tıpa tıp aynısıydı hatta gelince indirim geri mi geldi demiştk, 2.si daha kalın ama reyonda biraz tüylenme yaptı sanki öle bi sıkıntı yaşayabilirsn cnm sen bilirsin ama beğendiysen alabilirsn yeni modellerde gelicektir ama bunu da unutma149 bana biraz pahalı gibi geldi hem
neden gelemiomussunnn!!
üzülürüz ama herkes gelsn işte yaa:26:
neden gelemiomussunnn!!
üzülürüz ama herkes gelsn işte yaa:26:
stradide geçen sezonda vardı demek bu tüh kaçırmışım kurbandan önce yaaprlarsa indirim bana haber et emi bide yılbaşından sonra alırım olmadı ama almazsam içimde kalcak 149 da çok fazla yav
mango bile 300 tl den 150 ye aldığım montu yine 300 tl den satıyo aynısı tıpa tıp şok oldum geçen sezonu tekrar koydular bütün mağazalar
ben hani bugun yaptı diyemem:S
sürekli bi baskı var sanki üstümde:S
işten 6da çıkıyorum, hani 20 dk oyalansam çarşıda of pofler küsmeler..
geçen gün önü açık ayakkabı giydim.. babet.. bn varya normalde babaet bile giymem convers giyerim.kız arkadaşım önü açık babet hediye etti. ben neden önü açık ayakkabı giyiyormuşum.. parmaklarım gözüküyormuş..
sonra bide bana otobüs kuralları koymuş:S bi erkeğin yanına oturmak yasak.s gerekirse ayakta durcakmışım.. bn ayakka daha kötü oluyor dedim..
yani tepkimi koyuyorum küsüyoruz. sonra üzme bni bizim için yapıorum falan die..
şirket yemeği oldu gitmedim.. ne işim varmış:S
facede bir erkeğe yorum yapmaya korkar oldum.
onada dedim. az rahat bırak nefes alamıyorum die:S
yılbaşından sonraki gün indirime giriorz kızlar her sene, mağazalara tel no bırakısanızda bi gün öncesinden haberdar edilirsinizzz
hoşbulduk canım..
ah ah sac demeyin icim gidiyooo
biizim hikayemizde film gibi.. pelin senin hikayenede benzio biraz ama bnmkini duysanız cidden film senaryosu sanırsınız.. yazmak cok istedim buraya ama evlenmeden yazmak istemedimm
evlendikten sonra yazıcam..
bundan esinlenip kitap bile yazabilirim yani
mutgul sende yeni gelincik olmalısın, tanışamadk nil ben bu arada hoşgeldin aramıza
evet nilcim yeni sayılırım :))) hoşbuldumm hepiniz çok tatlısınız görmeden bile çok sevdim sizleri:)
ciddimisin bunu bilmiyordum o vakit ilk gittiğimde numaramı vercem nilcik seni seviyorum çok saol bilgilendirdiğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?