'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

napiym tatlm ya uzak kaldm sizden biraz bu gün tatilm ancak girebildm yeni avm açılış hazırlıkları fln yoğundu baya, siz neler yapıosunuz o kdr çok sayfa olmuski okuyamadm bile hepsini:S

napayım canım ya mağaza geziyorum sürekli kıyafet bakıyorum ama birşey alamadım halan

sevgilim gidicek okula onla vakit geçiriyorum

bu arada berfin istanbulda bir buluşma yapalım diye yazmıştı bende katılırım canım

msjını gördm smdi gizemcm ilki biraz spor ama güzel geçen sezon da vardı keşke indirimden alsaydın tıpa tıp aynısıydı hatta gelince indirim geri mi geldi demiştk, 2.si daha kalın ama reyonda biraz tüylenme yaptı sanki öle bi sıkıntı yaşayabilirsn cnm sen bilirsin ama beğendiysen alabilirsn yeni modellerde gelicektir ama bunu da unutma 149 bana biraz pahalı gibi geldi hem

hoşbulduk canım..

ah ah sac demeyin icim gidiyooo

biizim hikayemizde film gibi.. pelin senin hikayenede benzio biraz ama bnmkini duysanız cidden film senaryosu sanırsınız.. yazmak cok istedim buraya ama evlenmeden yazmak istemedimm

evlendikten sonra yazıcam..

bundan esinlenip kitap bile yazabilirim yani

stradide geçen sezonda vardı demek bu tüh kaçırmışım kurbandan önce yaaprlarsa indirim bana haber et emi bide yılbaşından sonra alırım olmadı ama almazsam içimde kalcak 149 da çok fazla yav

mango bile 300 tl den 150 ye aldığım montu yine 300 tl den satıyo aynısı tıpa tıp şok oldum geçen sezonu tekrar koydular bütün mağazalar

yılbaşından sonraki gün indirime giriorz kızlar her sene, mağazalara tel no bırakısanızda bi gün öncesinden haberdar edilirsinizzz

gerçekten kolay değil bu yaşadıkların.benim sözlümde herşeyime karışır ama bu çok fazla geldi otobüs kuralı ne demek yaa bide parmakların için söyledikleri. karşı gelincede haliyle tartışma çıkar ........sebepten yere

merak ettim ya azcık anlat bari,,,,

ciddimisin bunu bilmiyordum o vakit ilk gittiğimde numaramı vercem nilcik seni seviyorum çok saol bilgilendirdiğin için

1 ocak her yıl indirim günümüz gizemcm:)) unutma bundan sonra ama tam senin istediğin gibi bişiyi ben geçen yıl collezionedan aldm çok benzeri bershkada vardı ama 150 küsürdü ordan 69a almıstm çok da severek kullanırm üstü tam otuuruo alta doğru genişlio içi de desenli bizim markalara bakıp model beğenebilirsn ama diğer markalarda da ara sıra çok güzel seyler olabilio zaten modellerimizi çalıolarr!
bende çok aramıstm ama sonunda içime sinen bişi bulabilimiştm bu senede severek giyiceme eminm, sonrasında baktm ama bi daha öle bişi göremedm mağazada demekki benm sansıma üretmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…