merak ettim ya azcık anlat bari,,,,
1 ocak her yıl indirim günümüz gizemcm:)) unutma bundan sonra ama tam senin istediğin gibi bişiyi ben geçen yıl collezionedan aldm çok benzeri bershkada vardı ama 150 küsürdü ordan 69a almıstm çok da severek kullanırm üstü tam otuuruo alta doğru genişlio içi de desenlibizim markalara bakıp model beğenebilirsn ama diğer markalarda da ara sıra çok güzel seyler olabilio zaten modellerimizi çalıolarr!
bende çok aramıstm ama sonunda içime sinen bişi bulabilimiştm bu senede severek giyiceme eminm, sonrasında baktm ama bi daha öle bişi göremedm mağazada demekki benm sansıma üretmişler
1 ocak her yıl indirim günümüz gizemcm:)) unutma bundan sonra ama tam senin istediğin gibi bişiyi ben geçen yıl collezionedan aldm çok benzeri bershkada vardı ama 150 küsürdü ordan 69a almıstm çok da severek kullanırm üstü tam otuuruo alta doğru genişlio içi de desenlibizim markalara bakıp model beğenebilirsn ama diğer markalarda da ara sıra çok güzel seyler olabilio zaten modellerimizi çalıolarr!
bende çok aramıstm ama sonunda içime sinen bişi bulabilimiştm bu senede severek giyiceme eminm, sonrasında baktm ama bi daha öle bişi göremedm mağazada demekki benm sansıma üretmişler
Ben geldim kızlarrrrrr
ekle bakalım niye etmiyelim
ismin neydi bu arada??ben yağmur
hoşgeldin guzellik :))
birazdan kısaca özetlerim size kızlar.. aşk hikayelerimize konu acmıcam demek istedim
oraya evlendikten sonra acıcam ama size anlatabilirim dinlemek istrseniz
yağmurcum senin ismini tuttum aklımdaa :))) bende gülçin memnun oldum
hımmm topic bayağı canlanmış bakıyorum gelinciklerBi tatile gidip geliyorum başkaları başka tatile gidiyorum başkaları..tatillerim yüzünden ayrı kaldım hepinizden ama artık bitiyoo Okullar açılıyo..Ve size danışmam gereken çok önemli bi konu var kızlar :97:
kızlar stradivariusta çalışıorm ben sitesini mrk edenler için stradivarius.es
Ben geldim kızlarrrrrr
hangi mağazadaa????şube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?