tamam farklı markalarada bakayım benim erkek arkadşaım bile stradiye alıştı hep ordan bişiyler alıyo nasıl olsa kahve tonları seviyorum diye sürekli ordan alıyo madem çalıyorlar farklılarada bakayım
kızlar neler yapıyorsunuz bugün golden daisy istanbul nevresimini alıp almamakta kararsızdım markafonide indirimde
gizemcm modeli beğenmişssin de kalitesinden emin misin cnm çoğu zamn benm için bu daha önemli çünkü, bi kere kullanıp atmak istemem:18:
ikimizde aynı semtte dogduk.. aynı hastanede 4 yıl arayla...
aynı semtin asagı ve yukarı mahallelerinde büyüdük.. buyukbabamın onların mahallesinde bir bakkal dukkanı vardı, zaman zaman bakkala geliyor, belki sakız alıyo belki torpil bende annemin kucagında herseyden habersiz ona bakıyorum
buyuyoruz ben 6 yasındayım, o 10...
biz kedilere sut verirken onlar bos arsada top oynuyor, karsılasmıyoruz hiç..
derken biz tasınıyoruz
avrupa yakasından anadolu yakasına..
aradan 4 yıl geciyor onlarda tasınıyor
avrupa yakasından anadolu yakasına
2 sokak asagıya
yine aynı semtin asagı ve yukarı mahallelerinde yasamaya baslıyoruz... annem eski komsumuz diye evlerine gidiyo hatta cay icmeye
biz yine hiç karsılasmıyoruz.... tanısmıyoruz..
yıllar geciyo o askeri okuldan mezun oluyor... o zamanlar hayatında biri var, yurtdısı gorevi cıkıyor ve gidiyor kız bunu terkediyor...
ben üniversitedeyim... benimde hayatıma biri var.. o da asker... o da subay... o da denizci... birbirimizi cok sevdigimizi sanıyoruz, onun da yurtdısı gorevleri var.. kıbrısa gidiyor, 3 yıl suren ilişkimiz uzaklardan devam ediyor... derken 3 yıl bitiyor
birgun bir kadınla tanısıyorum.. çok tatlı biri, calısıtıgım yere geliyor ingilizce ogrenmek icin, ogretmeni ben oluyorum... derken arkadas oluyoruz bana cekim yasası ile alakalı seyler anlatıyor, zaten bildigim seyler ama onla egzersiz yapmaya baslıyoruz...
ona durumumu anlatıyorum, erkek arkadasım var evlenmek istiyo benle ama korkuyorum ben evlilikten diyorum.. o da o zaman o hayalindeki prens degil diyor.. hayır onu cok seviyorum diorum.. oleyse senle bu korkunu yenmek icin birseyler yapalım dior.. hayalindeki erkegi sanki onla evlenmiş gibi deftere yaz
dedigini yapıorum.. hayalimdeki dusunceli, yakısıklı, mukemmel erkegi yazıyorum eski sevgilimin bu sekilde olmasını dusnurek ( aklımda baska biri yok sadece bu mukemmel erkegin eski sevgilim haline donusmesini istiorum)
tuhaf bir bicimde bu eski sevgilm olsun yazmıyorum resmen baska bammmmbaska birini tarif ediyorum ama farkında degilimmm
arkadasım yazdıklarımı okuyor ve bana guluyor :) sen cok iyi bir kızsın.. kalbin cok temiz, bu mukemmel erkek artık senin hiç korkma diyor bende onun eski sevgilim oldunu sanarak telefon ediyorum ve evlilik adına yesil ısık yakıyorum
o yıl benim okulumda bitecek ve yaza beni istemeye gelecekler, ama bianda hayatım altust oluyor!!
ben mezun olamıyorum okulum uzuyor ve bunalıma giriyorum.. siddetli bas agrıları cekiyorum, kötü bir hastalıktan süpheleniliyor buarada eski sevgilim istanbula donuyor önceleri yanımda oluyor ama hastalık suphesi ciddleşince biranda benden uzaklaşmaya baslıyor... veee beni terk ediyor ( hasta oldugumu sandıgı için )
devamında gelen 1 ay icerisinde hastalıgımın ciddi olmadıgı sadece basırısızlık yasamam yuzunden gelen agır depresyon tanısı konuyor... ustune terkedilmiş olunca deprsyonum daha da agırlasıyor
herseyden vazgeciyorum ama herseyden... okulu ve işi bırakıyorum okula kayıt yaptırmıyorum işe gitmiyorum gunlerce tavana bakmaktan baska birsey yapmıyorum.. baska bir doktora gidiyoruz doktor bana cok agır bir ilaç veriyor halimi gorunce ilacı yanlıslıkla yarım yerine bir doz alıyorum, ve o gece hastanelik oluyorum babam gozyasları icinde beni acil kapısından iceri tasıyor annem bayılıyor butun ailem perişan oluyor....
aynı gun askımda annesini hastaneye kaldırıyor... teyzem beni ziyarate geldigi gün annesini de ziyaret ediyor,, aynı hastanade bir gece geciriyoruz, ikimizde acil serviste ve biz yine karsılasmıyoruz....
bu olaydan sonra annemin ve babamın halini gorunce kendime kızıyorum.. sen kimin için uzuluyorsun diyorum seni hasta sandıgı icin ilk fırsatta terkeden adam icin mi? mukemmel erkekmiş diyorum oyle bişey yok! asla yok erkeklere ölüm asla evlenmicem lanet olsun omur boyu butun erkekler benden uzak olacaklar artık!
kalk cookie diyorum cabuk kalk ve hayatını geri al... dusa giriyorum suslenip puslenip okula gidiyorum hocalarıma raporlarımı gosteriyorum durumu anlatıyorum beni anlıyorlar ve kaydımı gec de olsa yapıorlar... hemen derslere giriyorum .. patronumu arıyorum durumu anlatıorum sana kapım hep acık haftasonu gel basla diyor!
okuldan cıkıyorum kocaman derin bir nefes alıyorum yasadıgımı anlıyorum... alısveriş yapmak icin eve donuste yakınlardaki bir avm ye gidiyorum... kitapcıının onunde geciyorum be kulagıma su sarkı geliyor içerden
Julio Iglesias O Me Quieres O Me Dejas - YouTube
ne acılı bir sarkı tam bana gore iceri girp bu sarkıyı ogrenmeliyim diorum o sırada sarkı bitiyor... gorevliye soyluyorum sarkının adını veriyor birkez daha calsanız diorum.. peki diyor bende magazayı gezmeye baslıyorum
çizgi roman bolumundeyim, bir mizah dergisinin yıllıgını arıyorum, askımda aynı bolumde superman i arıyor
kocaman bir yıllıgı cekerken KUUUUT diye bir ses geliyor yanımdaki cocugun ayagına dusurmusum :26: kafamı bi kaldırıyorum benimkiiii
işte onca yıldan sonra ilk kez goz goze bu anda geliyoruz, ilk karsılasma burda oluyor arkada da benim sarkı calarken... ( o da magazaya ilk aynı sarkıyı sormak icin girmiş bu arada cizgi roman bakmak icin degil )
hemen toparlanıp ozur diliyorum onemli degil diyor kitabı kaldırıp koyuyor ben utancımdan arkama bakmadan cıkıyorum magazadan...
arada bir bu sahne aklıma geliyo ama diyorumki cookie sacmalama ilk defa gordugun cocuk ve o bir erkek! uzak dur nefret et bertaraf et!
bir gun bu olaydan cok gecmeden okula giderken otobus bekledigim duragın onunden geciyor, kalbim duracak giibi oluyor bana bakıyor hatırlıcak mı hatırlıcak mı derken gulumsuyor bende ona... ama otobus geliyor ve binmek zorunda kalıyorum...
o gunden sora birdahda karsılasmıyoruz... yine arada aklıma geliyor aman salla unutma sen artık feministsin diyorum
derken bir sabah telefon calıyor.. arayan buyukannem... teyzemin arkadasının ogluna kız aradıklarına bahsediyor, teyzeside cookie yi soylemiş bi gorussunler diyor
ben evde cıngar cıkarıyorum hayır olmaz diye, annemle tartısıyorum, ben istemem gorucu usulu o ne ole ya hangi devirde yasıyosunuz siz bide cocuk subaymıs anneee! subaylar yuzunden basıma gelenleri unutmadın dimi hepsinden nefret ediyorum diye aglıyorum
annem uzerime gitmiyor, anneanneme oturmaya gidiyoruz bigun orda beni sıkıstırıyo ve araya hak koyuyo, kızım mesane mi ne ole bişey varmıs
hayır anane msn o!
he tamam ondan konusun bi istemezsen kabul etmezsin diyo, bak aile cok iyi hakkımı helal etmem dedigmi yapmazsan dio
peki diorum msn adresimi kuzene veriyorum ve biz msn de askımla konusmaya baslıyoruz
ikimizde bole seylere karsı oldumuzu soyluyoruz, askım annem cok ısrar etti kıramadım diyor.. bende ananem cok ısrar etti diyorum
bi sure msn den resim falan gondermen konusuyoruz,az once linkini attgım sarkıdan bahsedio aaa bende bu sarkının peşine dusmustum falan diyorum ona..... cok kafa bi cocukmus yaa evlenmem ama arkadas olayım ben bunla die dusunuyorum... o da benim sohbetimden etkileniyo ve beni merak ediyo goruselim aramızda bişey olmasına gerek yok arkadas olalım diyo tamam diyorum.. gorusmeden bikaç gun once istersen bi resim yolla ya seni tanımayı basarayım diyo
sende bana diorum
tamam.. hadi aynı anda diyo...
:) gerisini tahmin edersiniz... resimleri gordugumuz an sok oluyoruz bir sure ikimizden de ses cıkmıo
kitapçıdaki kız?
kitapçıdaki cocuk??
sarkıdan bahsettiginde anlamalıydım!! senle konusmayı cok istedim ama cok utandım yaaa o gunden beri aklımdaydın diyo
ben bozuntuya vermiyorum aaa olemi demek seni etkiledim diyorum
o da e yani ayagım her sızladıgında aklıma geldin diye espri yapıo
sonra bulusuyoruz ilk bulusmaya gullerle gelio vee o gunden sonra buyuk bir ask resmen baslamıs oluyo..
işte böle kızlar ozetlemeye calıstım ama pek olmadı ancak bu kadar... umarm hepsini okuyabilirsnzzz...
hepsi birebir gercektir... hepsi bana aittir...
bunun şubesi falan varmı izmittekızlar stradivariusta çalışıorm ben sitesini mrk edenler için stradivarius.es
nil bn ancaa 25 unda gelebilirm:Sevt kızlar ne zman ve nerde bulusuorz şu işi kesinleştirelm havada kalmasın plsss
torium str canm:80:
inanmıyorum yaaa gözlerim yaşardı resmen ne kadar güzel anlatmışın çağla inanamadım bu ne ya nası olabilir demekten alamdım kendimi,, kader ağlarınızı örmüş bu kadar olabilir ancak çocukluktan başlayıp bu zamana kadar vayy be nası bi kader ,,,maşallahları eksik etmeyelim nazar değmesin bi ömür boyu sürsün bu aşk inşallah
bide şeyi merak ettim ananene annene o kadar hayır demişin ,, şimdi onlar ne diyo bide istemiyodun bak şimdi evleniyosun bize dua et diyolardır eminim hakkaten dua et onlara,, allah nası bi kader yazmış böyle canım benim ya valla çok etkilendim nasibinde ne varsa er geç onu yaşıyosun mutlaka,, allahım umarım hepimize en hayırlısını yaşatır,,,
çağla hikayen çok güel ve hafif yaş geldi gözlerim doldu çok çok mutlu ol ben böyle güzelini duymadım canım benim
çağlacım müthiş bişey yaaaa
aşk tesadüfleri sever
kaderinde ne varsa onu yaşarsın allah mutlu etsin arkadaşım
AŞK TESADÜFLERİ SEVER.....
Valla bende duygulandım bizimki sönük kaldı yanında ya keske böyle bir hikayem olsaydı yaa negüzel
amin canımm inşallahh
demezler miiii herkes diyoo bende askımda cok dua edioruz vesile olanlara zaten...
ayrıca herkes ama herkes sasırıyo nerden nereyee işe bak ya diye ailemizde cok sasırıyo yani hatta annem herkese anlatır benim kız ilk basta böle böle yaptı sonra bole bole oldu die
askımın anneside anlatıo bizimki istemiodu sonra cok gecmedi baktım kara sevdaya tutulmus diyo
sende hep cok mutlu ol canımmm
rabbim daha guzel tesadufler anlatacak guzel hikayeler yasatsın hepimize
evet o film cıkar cıkmaz kosa kosa izlemiştik zaten allah sonunu benzetmesin ama benzeyen cok yanı vardı
cok agladım ben o filmde :2:
ben yasadıklarımdan sonra kadere daha da bi cok inanmaya basladım
onceden sorgulardım herseyi artık kaderde bu varmıs kotu bişey oluosa ii bişey olması icindir diorum
senide cok mutlu etsin canım bnmm
herkesin hikayesi kendine guzeldir tatlımm
allah size ve askınıza uzun omurler versin inşallah anlatacak guzel anılarla dolsun yıllarınz
konsey toplandı :))
benim hikayem bu kadar etkileyici olmasada bi farklılığı var tabi. çünkü ben internet sayesinde aşkımı buldum.. bu insanlara itici gelsede durum böyle yapacak birşey yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?