'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Çağla çok duygulandım ya Allah sizi ayırmasın canım bir ömür mutlu olun inşallah

amin tatlımm sizideeee inşallah

konsey toplandı :))

benim hikayem bu kadar etkileyici olmasada bi farklılığı var tabi. çünkü ben internet sayesinde aşkımı buldum.. bu insanlara itici gelsede durum böyle yapacak birşey yok :))

netten tanısıp cok mutlu olanlarda var canım :) niye itici gelsin ask her yerde her sekilde ask işte

amin cnm ya senide inş.
inş.hep görüşürüz ilerde kocişlerde de görüşürüzzzzz

super olur canımm hepberaber bulusmalar ayarlarız

çağlaaa:)
rabbim ayırmasın.. mutlu etsin..

amin canım sizideee inşallah

çağla diyorum sadece canımmm

hepmize maşallah canımm

bu arada o şarkı daa bizim ilk dans sarkımız olcak kesinlikleee

allal hepimizi mutlu etsin ne güzel tesadüfler bunlar

kızlar ben çok yorgun hissediyorum bugün kendimi

Aminnnnnnnnnn

Herkesin farklı bir hikayesi var. Ben ve çevremdekilerde nerden buldun başka ilden birini diyorlar Kısmet işte kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Bende düşünüyorum bazen kim derdi ki başka ilden birine aşık olup evleneceksin kaderrr kaderrrr

bu arada neyin var kuzum çok mu yoğunsun?

Son düzenleme:
buluşmak için bn ayın 25de uygunum çağla.. bide nil vardı sanırım isteyen

işyerindeyim bigün can sıkıntısından facede okey oynuyorum. karşıma bi çocuk geçti selam falan tanışma faslı. öyle konusurken çocuk benden msn adresimi istedi bende vermedim haliyle.. sen ver ben bi ara eklerim seni dedim. kağıda yazdım masama koydum. bu arada okey masasından kalktım.o adres 2 gün masamda öylece durdu. eklesem mi eklemesem mi diye düşünürken ekledim. kabul etti konuşmaya başladık. okeyden tanıştığımızı söyledim. derken muhabbet bayağı ilerledi. kamerayı açmasını söyledim yok dedi. bende güvenmiyorum ya inanmadım. konuşma sırasında ona hiç güvenmediğimi hatta böyle internetten konuşan kişileri hiç anlamadığımı söylemiştim. oda hak verdi. artık biz hergün konusmaya başladık birbirimizi görmeden. sonra benden resim istedi bende göndermedim. onun göndermesini söyledim. bi profil resmini gönderdi birde başka bi resim gönderdi.resimlere bakıyorum aynı kişi değil. dedim bu sen değilsin kandırıyosun beni ama nasıl yemin ediyo hayır doğru söylüyorum o resimdekiler benim diye. başka gönder dedim gönderdi yine bakıyorum ama ilk resimden çok farklı. nerde oturdugunu sordum benim oturdugum yere 20 dk mesafelik bir yerde oturuyo. nerde okuyosun diye sordum liseden sonra okumadım dedi lisenin adını verdi. verdiği okul benim 2 kuzenimin okudugu lise. kuzenlerimin adını söyledim dış görünüşlerini anlattım öyle birilerini hatırlıyorum ama görmeden bişey diyemem dedi. ama çocugu sevdim iyi birine benziyodu.

gel zaman git zaman benimle görüşmek istedigini söyledi. tabi ben görüşmek istemiyorum bu devirde neler oluyo sana nasıl güvenicem gelicem ben dedim. haklısın dedi senin istedigin bi mekanda hatta yanına birini al öyle gel dedi. kafama yattı ama gün vermedik karar verdiğimde ben seni ararım dedim..numaramı ben vermedim onun numarasını aldım..sonra düşündüm düşündüm kararımı verdim ve bir iş çıkışı özelden aradım..

meraba ben gülçin kararımı verdim müsaitsen görüşelim dedim. tabi hemen tamam dedi.benim dediğim yere randevulaştık önce eve uğradım yanıma göz yakıcı spreyimi aldım ama kendime hiç özen göstermedim. o mekana gittim aradım ben geldim bende geldim dedi. masada oturuyorum mavi tişört var üstümde dedi :)) masalara baktım onu gördüm tabi resimlerden tanıyorum. yanına gittim meraba ben gülçin oturdum falansohbet ettik kendini tanıttı derkeeenn bir iki gezmeye başladık öylece birbirimize ısındık ama birbirimizi çok seviyoruz her geçen gün aşık olduk sevgimiz gittikçe arttı ve 2 seneyi geride bıraktık..

bu arada sözlüm kuzenimin sınıf arkadaşıymış :) onlar bile çok şaşırmışlardı bende öyle :))

bugün çok hareketli ve başımda şişti valla he bir köşede uyuyasım var yoruldum ben her akşam eve geç gidiyorum gezmekten çok yoruldum bu yaz ben uyumak istiyorum iznemi çıksam acaba
izne çıkmak için geç kalmışın canım yaz bitti kış tatili mi yapıcan ama bi an önce çık çok iyi gelir =))
Julio Iglesias-El dia que me quieras

el dia QUE ME QUIERAS

canım ismi bu

O Me Quieres O Me Dejas

ispanyolca bi sarkı

julio iglesias soyluyo

sarkının turkce anlamı

ya sev ya terk et

demek :)

mersi kuzular

e buda güzelmiş gülçin ya kısmet hersey hayrlısı oolsun hepimiiz için70:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…