'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kpss zeda nasılsın:2::2::2:
pöfffff karmakarışıkk nolucam ? napıcam ? bida giricekmiyim ? girermiyim ? vs.
soruların cevabını kendimde bulmaya çalışıyorum
sen nasılsın canım seninde orta halli geçmiş sanırım okuduğum kadarıyla ?

hosgeldin canım

hoşbldukk cnmm sendemi çağlaydınn ?
bi çağla daha vardı sen miydinn bilemedimm

berfincim sıkma canını bu yıl herkes sınavından siayetci sadece sen degilsin

muhtemelen bu yuzden standart sapma olur ve puanlar gecen yıllara oranla duser diye dusunuyorum

hoşgeldin siboşumm

hoşbulduk çağlammm

hayırlısı olsun diyorum sınav için..
sonuçlara kadar gergin şekilde beklicem bende umarım emekler boşa gitmez ve isteğim gerçekleşir

ay ben bu topiği çok seviyorum burdaki muhabbetleri üyeleri de seviyorum ama bu topiğin hızına yetişemiyoorumm

akşam geliyorum bakıyorum sayfalarca konu birikmiş okuyorum okuyorum ben okudukça yenileri yazılıyor

muhabbetiniz bol olsun kızlar

olur mu öyle şeyy sen gel yine canım, dal muhabbetin ortasına
bu arada günlükte okudum aynı gün olmayacakmış sanırım bizim
olsun hayırlısı olsun ağustos gelini çok var aramızda

çook tatlıııı
english home mu bu kuzucum

yok kuzum dore den
takım halinde 165 tl.. benim üyerliğim var alıcı fiyatına alsam kendime dedim bi baktım sipariş vermeye vermeye üyeliğimi düşürmüşler

amin inşallah siboşumm

çağlaaa bizimkilerde kimse yok.d

kızlar buralardalar aslında canım ama eskisi kadar herkes bir arada olamıo aynı anda

gizo izmirde, nazlı calısıyo iş yerinde giremio artık, pelinin bu sıra mrali bozuk pek ugramıo, nil zaten cok once gitmişti..

öle işte

evet canım bende çağlayım :))

e aşkın senin yanındaysa hiç sorun yok ozaman kesinlikle annesi için onu suçlama dırdır yapma Bu sefer ters teper sevgiline destek olmaya çalış herzaman ki kadın medanı boş bulmasın Annende fazla kibar davranmasın
kadın çat çat söylemiş herşeyi Annende çat çat söylesin Baştan ezdirirsen kendini hep ezilirsin cnm Eğer düğün yapmycaksan imkanın varsa nişan yap içinde kalmamış olur en azından nişanda aynı düğün gibi bişey oluyo

İyiyim Siboşkomm, sen nasılsınnn ?
Sınav içinde neden bilmiyorum sanki iyi geçti gibi geliyo bana ama bakalım görcezzz, şu sorular bi açıklansa da baksak azıcık yaa
bende iyimm gibiyimm canım
bende kşkee öle diyebilseydimmm kuzucumm yinede umudu kesmiyorum tabisiii
aynen açıklasalar bakardık hatırladıklarımızı falan

evet canım bende çağlayım :))
memnun oldumm canmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…