'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım babanın böyle düşünmesine bende çok sevindimm
inşallah en kısa sürede görüşürüz seninlede

sen sevgiline bak...

sana dönükse yüzü eminsen seni yüzüstü bırakmıcana annesine karsı hiç takma bile bu kadını

cidden çok rahatsız edici konuşmuş
sen tavrını koyacaksın canım,ama aşkınında bi kabahati yokki.Onun üstüne gitmeden iyi bi dille rahatsız olduğunu anlatırsın.Onunda gidip annesine söylemesi lazım bunu.

Allaha şükür aşkım anne bu konuşmalarıda neyin nesi diyip durdu.
Sinirden rengi kıpkırmızı olmuştu. Annemde çocuğa yazık üstüne gitme görmedin mi halini dedi.
Bende haklı olduğunu düşünüp telefonu kapattım kötü birşey söylememek için şimdi aradı cevap vermedim mesaj attı müsait olduğunda konuşalım diye.
Zaten ayrı evlerde farklı semtlerde oturacağız o yüzden senenin 6-8 ayı bursada kalıyor ama ilerde akrabaların yanındada böyle konuşursa ne olur düşünmek istemiyorum.

Günaydın canikolarımmmmnasılsınız bakalım...sınavım kötü gecti...ama üzülmedim...elimden geleni yapmıs olsydım üzülürdüm ama hiç hazırlıgım yoktu...hem iş hem dügün hazırlıgı calısamıyorum...bu hengamede bide kursa para veremezdim ama sevgilim evlendikten sonra göndercem seni kursa dedi...güzelce hazırlanırsın dedi...hayırlısı olsun hepimiz için ne diyim...bir de haftasonu cok güzel ciciler aldım...english home dan mutfak önlüğü,fırın eldivenleri,masa örtüsü,runner,ekmeklik ve posetlik aldım...en sevdiğim ceyizciklerim oldular hemen babamda 16 kişiilik yemek takımı almıs kütahyadan....banyo takımı ve ev terliği almıs bir de..onlarda cok güzeller...bir de koçtasdan bıçak seti aldım cok uygundu...Alpicanla tv ünitesi baktık ama cok pahalılar...koctastan bi kitaplık ve küçük tv ünitesi gördük...ikisi yanyana olursa süper olur dedik..hemde ikisi 350 tl...cok güzeller...onları da gelecek ay alacagız...ayyy bi bitseydi su ceyiz işi...oyyy oyyy...bu arada hepinizi cok özledim...

Aman yarabbim beterin beteri var dedikleri bu olsa gerek....canım benimmm işin zor ama sevdicegine kızma..o böyle olmasını istememiştir bence...hem utandı kızardı diyosun ...napsın annesi sonucta....sen sabırlı ol...kendini ezdirme ama...sen tmm dedikçe tepene cıkar bu kadın...

kayınvaliden gerçekten sinir bozucu bi kadınmış o ne demek uzun boylu kızlar istedi oğlumu çok komik gerçekten hiiiiç takma kafana
yalnız şu düğün nişan işi siz yapmak istiyomuydunuz Yoksa kendi kendine mi karar vermiş kadın?

selam ben geldim...

kimsecikler varmı bizden:)
çağla gizem yagmur nil pelinn ?? :)

Yemekli bir nikah yapacaktık.
kına gecesi düğün gibi olacaktı.
Nişanıda kesin karar vermemiştik. Aile içinde olacak diye konuştuk ama sadece benim ve onun ailesi değil diğer akrabalarıda çağırırız ev almazsa bir yer kiralarız diye konuştuk.
Ayrıca nişan kız tarafına aittir onu ne ilgilendiriyor anlamadım. Fakat biz aşkımla kendi aramızda konuşmuştuk ailelerin onayına bırakacak kendi bildiğimizi yapmaya çalışacaktık.

Haticecimmmm canım benimm aileleri yok sayın demem tabii..ama sizin isteginiz daha önemli...hiçbişey içinde kalmasın inşallah...

Haticecimmmm canım benimm aileleri yok sayın demem tabii..ama sizin isteginiz daha önemli...hiçbişey içinde kalmasın inşallah...

Sağol canım biraz önce aşkımla konuştum.
Elimde olsa asla aileleri tanıştırmazdım senin kararın neyse saygı duyarım. Seni seviyorum üzülmeni istemem. Lütfen annemin sözleriyle kendini üzme buluşalım konuşalım. Ben en baştan beri ailemle fazla görüşmeyelim demiştim. Sebebi buydu seninle alakası yok onların sadece karakteri böyle. Babamda daha farklı onuda tanıyınca anlayacaksın" dedi. Sesinden belliydi ne kadar üzgün, mahçup olduğu herhalde aileleri minumum seviyede bir araya getiririz. aşkım ondan vazgeçmemden korkmuş telefon kapalı olduğunda az kalsın eve gelecekmiş. Yazık bende annem gibi severim kocaman bir aile oluruz diye düşünmüştüm. Ciddi ciddi babasıyla istemeye gelecekleri günden korkuyorum. Benim ailemde her lafın altında kalacak insan değil. Umarım o eşine benzemiyordur.

inş benzemiyordur canım benim üzülme sende herşeyin hayırlısı...öyle bi kadın için üzülme yani....zaten belli ki amacı buymus...belki kendi düsündügü biri olmadı diye3 böyle yapmıstır..bilemem...ama sevindirme onu...güçlü dur karsısında

nurayımmm dusunmen yeter melegimmm sagoll bu arada mail attım sana incelersin fıstıgım

berfooooooooo hosgeldinnnn sınav nası gecti bakalım

hangi rüzgar getirdi seni buralara berfiniiim, hoşgeldin.
:

wuu bi telomer gördüm sanki:)) nasılsın canım

a.s berfin hoşgeldin
ben varım şuan
hoşbuldum:) naptın yagmur sen.d nişanlandınmı merak ettim:) bu arada çeyiz topiğin hala neden yok:)

nurayımmm dusunmen yeter melegimmm sagoll bu arada mail attım sana incelersin fıstıgım

berfooooooooo hosgeldinnnn sınav nası gecti bakalım

ctesi günü gidip emeklerimi çöpe attıp geldim gibi hissediyorum
hayırlısı ALLAH ümit kesilmez inş iyi puan alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…