valla çok güzel şeyler söyledi, sık sık gideirm yanına fotokopi için dedi çok iyi bi kızdır arkadaş olmanıza çok sevindim dedi
ben de babişko biz yüzyüze de görüşçez arkadaş olcaz ki dedim, memnun oldu valla
"Ben oğlumun parasını kimseye yedirtmem. Oğlum çalışıyor kendine babasına bile harcamasına izin vermem" dedi. Baktım konuşma uzuyor bizimkiler yüzüme baktı ben odadan çıktım sonrada pek girmedim.
Sonra "oğlumu boylu poslu kızlar istedi. Fakat oğlum seni seçti kararına pek karışmıyoruz. "
"Düğün zaten istemiyoruz. Nişanıda evde aile arasında yapalım. Öyle çok masrafa gerek yok kendimiz evde yemek yapar öyle çok yakınları çağırırırz. Yemekli olur. Kızım sende öyle istiyorsun değil mi?" dedi. Annem buna çok bozuldu. Onlar gittikten sonra kızım pazardan elma mı alıyor" diye serzenişte bulundu.
İkram için pasta, börek, tatlı, sarma bir sürü şey yapmıştık. Kadın tok olduğunu söyleyip elini sürmedi. Bizimkiler ısrar edince bir dilim baklava yiyip anneme benim kilom çok yemeğime dikkat etmem lazım dedi. Annem kilolu kendi zayıf
Birde bu konuşmalardan önce "kızım oğlumdan kesinlikle ayrılmayacaksın. Evlilikten sonra boşanma olayını hele hiç düşünme ben oğlumun rezil olmasını istemiyorum. Sende bilirsin bizde boşanmak hoş karşılanmaz. Ağlumun kötü bir alışkanlığı yok. İyi çocuktur sende namuslu evine bağlı olursan neden ayrılasınız. Ben zaten senin evine karışmayacağım. Hayat sizin ama öyle çokta masrafa gerek yok. Borçla olacak borçtan korkma ama oğlumuda yükün altına sokma. vs.."
Şimdi ben aşkımla nasıl konuşayım söyler misiniz?
"Ben oğlumun parasını kimseye yedirtmem. Oğlum çalışıyor kendine babasına bile harcamasına izin vermem" dedi. Baktım konuşma uzuyor bizimkiler yüzüme baktı ben odadan çıktım sonrada pek girmedim.
Sonra "oğlumu boylu poslu kızlar istedi. Fakat oğlum seni seçti kararına pek karışmıyoruz. "
"Düğün zaten istemiyoruz. Nişanıda evde aile arasında yapalım. Öyle çok masrafa gerek yok kendimiz evde yemek yapar öyle çok yakınları çağırırırz. Yemekli olur. Kızım sende öyle istiyorsun değil mi?" dedi. Annem buna çok bozuldu. Onlar gittikten sonra kızım pazardan elma mı alıyor" diye serzenişte bulundu.
İkram için pasta, börek, tatlı, sarma bir sürü şey yapmıştık. Kadın tok olduğunu söyleyip elini sürmedi. Bizimkiler ısrar edince bir dilim baklava yiyip anneme benim kilom çok yemeğime dikkat etmem lazım dedi. Annem kilolu kendi zayıf
Birde bu konuşmalardan önce "kızım oğlumdan kesinlikle ayrılmayacaksın. Evlilikten sonra boşanma olayını hele hiç düşünme ben oğlumun rezil olmasını istemiyorum. Sende bilirsin bizde boşanmak hoş karşılanmaz. Ağlumun kötü bir alışkanlığı yok. İyi çocuktur sende namuslu evine bağlı olursan neden ayrılasınız. Ben zaten senin evine karışmayacağım. Hayat sizin ama öyle çokta masrafa gerek yok. Borçla olacak borçtan korkma ama oğlumuda yükün altına sokma. vs.."
Şimdi ben aşkımla nasıl konuşayım söyler misiniz?
selam ben geldim...
kimsecikler varmı bizden:)
çağla gizem yagmur nil pelinn ?? :)
Yemekli bir nikah yapacaktık.
kına gecesi düğün gibi olacaktı.
Nişanıda kesin karar vermemiştik. Aile içinde olacak diye konuştuk ama sadece benim ve onun ailesi değil diğer akrabalarıda çağırırız ev almazsa bir yer kiralarız diye konuştuk.
Ayrıca nişan kız tarafına aittir onu ne ilgilendiriyor anlamadım. Fakat biz aşkımla kendi aramızda konuşmuştuk ailelerin onayına bırakacak kendi bildiğimizi yapmaya çalışacaktık.
selam ben geldim...
kimsecikler varmı bizden:)
çağla gizem yagmur nil pelinn ?? :)
Haticecimmmm canım benimm aileleri yok sayın demem tabii..ama sizin isteginiz daha önemli...hiçbişey içinde kalmasın inşallah...
Sağol canım biraz önce aşkımla konuştum.
Elimde olsa asla aileleri tanıştırmazdım senin kararın neyse saygı duyarım. Seni seviyorum üzülmeni istemem. Lütfen annemin sözleriyle kendini üzme buluşalım konuşalım. Ben en baştan beri ailemle fazla görüşmeyelim demiştim. Sebebi buydu seninle alakası yok onların sadece karakteri böyle. Babamda daha farklı onuda tanıyınca anlayacaksın" dedi. Sesinden belliydi ne kadar üzgün, mahçup olduğu herhalde aileleri minumum seviyede bir araya getiririz. aşkım ondan vazgeçmemden korkmuş telefon kapalı olduğunda az kalsın eve gelecekmiş. Yazık bende annem gibi severim kocaman bir aile oluruz diye düşünmüştüm. Ciddi ciddi babasıyla istemeye gelecekleri günden korkuyorum. Benim ailemde her lafın altında kalacak insan değil. Umarım o eşine benzemiyordur.
hangi rüzgar getirdi seni buralara berfiniiim, hoşgeldin.
:
hoşbuldum:) naptın yagmur sen.d nişanlandınmı merak ettim:) bu arada çeyiz topiğin hala neden yok:)
a.s berfin hoşgeldin
ben varım şuan
nurayımmm dusunmen yeter melegimmm sagollbu arada mail attım sana incelersin fıstıgım
berfooooooooo hosgeldinnnn sınav nası gecti bakalım
hellllöööööööö
nerelerdesinizzzz yaaaa :26:
hellllöööööööö
nerelerdesinizzzz yaaaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?