'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende iyimm gibiyimm canım
bende kşkee öle diyebilseydimmm kuzucumm yinede umudu kesmiyorum tabisiii
aynen açıklasalar bakardık hatırladıklarımızı falan

Tabi bu sadece benim düşüncem olabilir :)
İnşallah yanılmıyorumdur ve sende inşallah yanılıyosundurr vee iyi sonuçlar çıkarrr

bende iyimm gibiyimm canım
bende kşkee öle diyebilseydimmm kuzucumm yinede umudu kesmiyorum tabisiii
aynen açıklasalar bakardık hatırladıklarımızı falan

memnun oldumm canmmm

bende memnun oldum canım...biz daha önce de memnun olduk sanki ama olsun tazelemiş olduk pekişti artık hehe

bende memnun oldum canım...biz daha önce de memnun olduk sanki ama olsun tazelemiş olduk pekişti artık hehe
olsunn çağlacımmmm bidaa olalımmm bida bida bidaaa

Tabi bu sadece benim düşüncem olabilir :)
İnşallah yanılmıyorumdur ve sende inşallah yanılıyosundurr vee iyi sonuçlar çıkarrr

sırf saten bu mesleği evlenince gittiğim yerde iş sıkıntısı çekmemek sevgilim kocam olunca kocişiminn peşinden tıpışş tıpışş gitmekk içinn istiyorummmm çokkmu şey istiyorumm yaa

İnşallah gönlündeki gibi olur bebişim herşeyyy

merhaba, lafa dalmış gibi oldum
saydığın herkes burda, pelin de çağla da yağmur da hepiciğiii
ben de özge, adın berfin sanırım memnun oldum

mrb tatlım bende berfin izmitten:)

gizemin nişan oldumu? ne işi var izmirde:)
iyi baalım herkes için hayırlsı olsun. uzak olsun ama mutlu olsunlar inş.:S

mrb tatlım bende berfin izmitten:)

gizemin nişan oldumu? ne işi var izmirde:)
iyi baalım herkes için hayırlsı olsun. uzak olsun ama mutlu olsunlar inş.:S

olmadı canım sevdicegi askerde kısa donem... onu beklio gelsin öyle nişan-söz olaylarına girişcekler

gezmeye gitti diye biliorum

kimsecikler yokkk

ayh cok sıkıldımmmm... ben bu kasımda evlensem mi napsam ... dayanamıcam ask hasretine yiter

çaglacım 3 gündür bende bu moddayım çok pis evlenesim var kaçsam nişanlı kız kaçtı dicekler rezillik ikiye katlancak diyorum
sıkıntıdan kına hediyeliklerimi yapmaya karar verdim zaman geçsin:84:

çaglacım 3 gündür bende bu moddayım çok pis evlenesim var kaçsam nişanlı kız kaçtı dicekler rezillik ikiye katlancak diyorum
sıkıntıdan kına hediyeliklerimi yapmaya karar verdim zaman geçsin:84:

alemsin büşü yaa

ama guzel olur aradan cıkması eger vaktin de varsa... belki ufak tefekler ama onlarda detay sonucta..

inat gibi de zaman gecmek bilmio yahu... görcekmiyiz su ticker da one day yazdıgı gunleriiii

büşraa kaçmak mı dedin ben de geçenlerde kaççaktım az kalsın
tickerımda 8 ayı da gördüm ama yetmiyooo, yetmiyooooo..çok var daha
zaten arkadaşlarıma da kzıdım balayı için bilet bakıyoz vs dedim de ohoo daha çok var dediler
hey Allahım.. sanki düğün tarihimiz belli değil.. e gitçeğimiz yer de en azından antalya o da belli

Son düzenleme:
alemsin büşü yaa

ama guzel olur aradan cıkması eger vaktin de varsa... belki ufak tefekler ama onlarda detay sonucta..

inat gibi de zaman gecmek bilmio yahu... görcekmiyiz su ticker da one day yazdıgı gunleriiii

evde boş boş zaman geçiriyorum enazından bişeyler yapmış olurum tam istedigim gibi bi hediyelik buldum artık kararım degişmez sanırım (emin degilim)
ticker ada sinirliyim buaralar bi 7 olamadı sinir şey
yaa bu arada kızlar keçe nerden alınır bilen varmı:26:

bu gece toplu bi kaçış gerçekleştirsek kişisel rezilliklerimiz azalırmı acaba
özgemm bende bu insanlara sinir oluyorum haftasonu dügün tarihini soran bi yakınımızda haziran diyince bana aaa daha 1 sene var dedi bende yooo 8 ay kaldı dedim kadın böle oldu
evleniyoruz işte hala belli olmayan ne anlamıyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…