hımm bilmiyorum ki çok değişken değilim yani konusuna göre değişiyor ama hepiş topu porselen diye düşünüyorum:)))))))) hisarda kütehyanın yemek ve kahvaltısı hisar çelik tencereleri 1 düdüklü cezve seti su takımı 5parça seramik tencere seti ve hisar çatal bıçak hepsi 2.500 nasıl sizce ben pek raştırmadım çeyiz mevzunada önümüzdeki ay başlamayı planlıyorum
annesiyle geldiler annesi olmadık laflar etti.
Bizimkiler cahildir üzülmeni istemiyoruz kafana takma dediler.
annem Sinan seni gerçekten seviyor annesi her konuştuğunda renkten renge girdi çocuğada yazık birşey deme dedi.
Dün aradı telefonu klapatmıştım ilk sinir haliyle konuşmak istemedim. oda acaba bizimkilerin kararı olumsuzda o yüzden mi diye düşünmüş.
sabah mesaj attı "günaydın nasılsın" diyebende 1iyiyim dedim ya sen nasılsın1 sonra ki mesajlara cevap vermedim. Bilmiyorum kalbini kırmak istemiyorum ama annesinin sözleride beni kızdırmadı desem yalan olur. napacağım?
annem Sinan seni gerçekten seviyor annesi her konuştuğunda renkten renge girdi çocuğada yazık birşey deme dedi.
Dün aradı telefonu klapatmıştım ilk sinir haliyle konuşmak istemedim. oda acaba bizimkilerin kararı olumsuzda o yüzden mi diye düşünmüş.
sabah mesaj attı "günaydın nasılsın" diyebende 1iyiyim dedim ya sen nasılsın1 sonra ki mesajlara cevap vermedim. Bilmiyorum kalbini kırmak istemiyorum ama annesinin sözleride beni kızdırmadı desem yalan olur. napacağım?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
harika bi haftasonuydu... boool bol asklandık ve askımın arkadasları ve esleriyle istanbul turu yaptık
harikaydı, arkadasları da esleri de cok seker insanlar zatenyorulduk ama değdiiiiii
nurayımmm yerim onları ben ... ben bulamamaıstım o kutuların pembişini sen bulmusun güle güle kullan
günaydın canımmgünaydın şekerler,bende geldimm
sendromsuz bir pazartesi ve harika bi hafta olsun hepimize
zehra ben de pazartesi sendromu yaşıyom resmen, bu arada babama seni sordum tanımaz olur muyum dedi
Kuzum bende dün kumbara aldımmini mutfak cupcake kumbaram oldu çok beğenerek aldım alırken sen geldin aklımaa
günaydın canımm
ne dedi ne dediiibak dedikodumu yapmadınız dimiiiii
canım bazı insanları olduğu gbi kabul etmek gerekir.. kayınvaliden de o insanlardan biri maalesefsıkma canını.. ilk tanışmada oluyor bu gibi durumlar.. yanlış anlaşılmalar vs vs..
canım ne dedi ki annesi :26:
gerçekten patavatsız bi kadın demek ki, sen sevdiğinden eminsen annesini takmaman lazım
çoğu insan kaynana problemi yaşıyo, eviniz ayrı olur, mesafeyi de korursun sorun olmaz
"Ben oğlumun parasını kimseye yedirtmem. Oğlum çalışıyor kendine babasına bile harcamasına izin vermem" dedi. Baktım konuşma uzuyor bizimkiler yüzüme baktı ben odadan çıktım sonrada pek girmedim.
Sonra "oğlumu boylu poslu kızlar istedi. Fakat oğlum seni seçti kararına pek karışmıyoruz. "
"Düğün zaten istemiyoruz. Nişanıda evde aile arasında yapalım. Öyle çok masrafa gerek yok kendimiz evde yemek yapar öyle çok yakınları çağırırırz. Yemekli olur. Kızım sende öyle istiyorsun değil mi?" dedi. Annem buna çok bozuldu. Onlar gittikten sonra kızım pazardan elma mı alıyor" diye serzenişte bulundu.
İkram için pasta, börek, tatlı, sarma bir sürü şey yapmıştık. Kadın tok olduğunu söyleyip elini sürmedi. Bizimkiler ısrar edince bir dilim baklava yiyip anneme benim kilom çok yemeğime dikkat etmem lazım dedi. Annem kilolu kendi zayıf
Birde bu konuşmalardan önce "kızım oğlumdan kesinlikle ayrılmayacaksın. Evlilikten sonra boşanma olayını hele hiç düşünme ben oğlumun rezil olmasını istemiyorum. Sende bilirsin bizde boşanmak hoş karşılanmaz. Ağlumun kötü bir alışkanlığı yok. İyi çocuktur sende namuslu evine bağlı olursan neden ayrılasınız. Ben zaten senin evine karışmayacağım. Hayat sizin ama öyle çokta masrafa gerek yok. Borçla olacak borçtan korkma ama oğlumuda yükün altına sokma. vs.."
Şimdi ben aşkımla nasıl konuşayım söyler misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?