'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar ben kendime çeyiz listesi çıkarıp yavaştan başlamayı planlıyorum bana listem için yardımcı olur musunuz herkesten bekliyorum bu arada çeyizim hiç yok herşeye sil baştan başlıyorum bilginize

hatta karmaşık olmasın diye önce yatak odası için alınması gereken şeyleri rica edeyim..Sanırım nevresim uyku seti var başka ne var?????

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

harika bi haftasonuydu... boool bol asklandık ve askımın arkadasları ve esleriyle istanbul turu yaptık

harikaydı, arkadasları da esleri de cok seker insanlar zaten yorulduk ama değdiiiiii

nurayımmm yerim onları ben ... ben bulamamaıstım o kutuların pembişini sen bulmusun güle güle kullan

günaydın şekerler,bende geldimm
sendromsuz bir pazartesi ve harika bi hafta olsun hepimize

oooo çok iyiymiş 2500 e bütün çeyizi diziyosun walla süpermiş hiç kaçırma al Erken de değil daha alman gereken bi sürü şey olucak Şimdi al ki ilerde sıkışma

elifçim yatak örtüsü, nevresim takımı(normal ve saten olmak üzere), battaniye, pike takımı, yorgan, yastık, alez, gelin pikesi (kimisi gelin nevresim takımı falan da diyo)
aklıma gelenler şuan bunlar

çağlam haftasonunun iyi geçmesine çok sevindim, ben de aşklandım bol bol

amelie hoşgeldinnnn
zehra ben de pazartesi sendromu yaşıyom resmen, bu arada babama seni sordum tanımaz olur muyum dedi

hatice noldu canım ya nedne berbat geçti

Günaydınlar kızlar

Kız kıza Eskişehir'e gidip altını üstüne getirdik heryerin

Mükemmel bi hafta sonuydu

Bol alışveriş yaptıııkkkkk

Ayyy pek göööözeldiiii

annesiyle geldiler annesi olmadık laflar etti.
Bizimkiler cahildir üzülmeni istemiyoruz kafana takma dediler.
annem Sinan seni gerçekten seviyor annesi her konuştuğunda renkten renge girdi çocuğada yazık birşey deme dedi.
Dün aradı telefonu klapatmıştım ilk sinir haliyle konuşmak istemedim. oda acaba bizimkilerin kararı olumsuzda o yüzden mi diye düşünmüş.
sabah mesaj attı "günaydın nasılsın" diyebende 1iyiyim dedim ya sen nasılsın1 sonra ki mesajlara cevap vermedim. Bilmiyorum kalbini kırmak istemiyorum ama annesinin sözleride beni kızdırmadı desem yalan olur. napacağım?

canım ne dedi ki annesi :26:
gerçekten patavatsız bi kadın demek ki, sen sevdiğinden eminsen annesini takmaman lazım
çoğu insan kaynana problemi yaşıyo, eviniz ayrı olur, mesafeyi de korursun sorun olmaz

kuzu yazdıklarını okudum benim k.validem de acayip patavatsız nerede ne konuşulur şunu dersem kırılırmı falan hayattta düşünmez nişanlımda farkında annemi salla diyo onun için bende saygıda kusur etmiyorum sallıyorum sanada şiddetle tavsiye ederim

canım annesi ne dedi bilmiyorum ama bunu kafana hiç takma ayoll benim kaynanam da patavatsız hem de öle böle değil...

ben ondan daha patavatsız oluyorum... anlasıp gidiyoruz diomusum

saka tabi ama arada cadılık yapmıorum değil

kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı diye türkü bile yazmışlar
şaka bi yana takmamak lazım her lafı,yoksa çok işimiz var valla.
Benimkide hiç bana sormadan program yapmış gelecek haftaya,ayıp olmasın diye bişey diyemedim

Kuzum bende dün kumbara aldım mini mutfak cupcake kumbaram oldu çok beğenerek aldım alırken sen geldin aklımaa

günaydın şekerler,bende geldimm
sendromsuz bir pazartesi ve harika bi hafta olsun hepimize
günaydın canımm

zehra ben de pazartesi sendromu yaşıyom resmen, bu arada babama seni sordum tanımaz olur muyum dedi

ne dedi ne dediii bak dedikodumu yapmadınız dimiiiii

canım bazı insanları olduğu gbi kabul etmek gerekir.. kayınvaliden de o insanlardan biri maalesef sıkma canını.. ilk tanışmada oluyor bu gibi durumlar.. yanlış anlaşılmalar vs vs..

Son düzenleme:

valla çok güzel şeyler söyledi, sık sık gideirm yanına fotokopi için dedi çok iyi bi kızdır arkadaş olmanıza çok sevindim dedi
ben de babişko biz yüzyüze de görüşçez arkadaş olcaz ki dedim, memnun oldu valla

canım ne dedi ki annesi :26:
gerçekten patavatsız bi kadın demek ki, sen sevdiğinden eminsen annesini takmaman lazım
çoğu insan kaynana problemi yaşıyo, eviniz ayrı olur, mesafeyi de korursun sorun olmaz

"Ben oğlumun parasını kimseye yedirtmem. Oğlum çalışıyor kendine babasına bile harcamasına izin vermem" dedi. Baktım konuşma uzuyor bizimkiler yüzüme baktı ben odadan çıktım sonrada pek girmedim.
Sonra "oğlumu boylu poslu kızlar istedi. Fakat oğlum seni seçti kararına pek karışmıyoruz. "
"Düğün zaten istemiyoruz. Nişanıda evde aile arasında yapalım. Öyle çok masrafa gerek yok kendimiz evde yemek yapar öyle çok yakınları çağırırırz. Yemekli olur. Kızım sende öyle istiyorsun değil mi?" dedi. Annem buna çok bozuldu. Onlar gittikten sonra kızım pazardan elma mı alıyor" diye serzenişte bulundu.
İkram için pasta, börek, tatlı, sarma bir sürü şey yapmıştık. Kadın tok olduğunu söyleyip elini sürmedi. Bizimkiler ısrar edince bir dilim baklava yiyip anneme benim kilom çok yemeğime dikkat etmem lazım dedi. Annem kilolu kendi zayıf
Birde bu konuşmalardan önce "kızım oğlumdan kesinlikle ayrılmayacaksın. Evlilikten sonra boşanma olayını hele hiç düşünme ben oğlumun rezil olmasını istemiyorum. Sende bilirsin bizde boşanmak hoş karşılanmaz. Ağlumun kötü bir alışkanlığı yok. İyi çocuktur sende namuslu evine bağlı olursan neden ayrılasınız. Ben zaten senin evine karışmayacağım. Hayat sizin ama öyle çokta masrafa gerek yok. Borçla olacak borçtan korkma ama oğlumuda yükün altına sokma. vs.."

Şimdi ben aşkımla nasıl konuşayım söyler misiniz?

elifcimm özgişim ne güzel aşk dolu gecmiş haftasonumuz masallah bize

zehracmmmm güle güle kullan kumbaranı... içi dolup tassın insallah

canım benim cidden can sıkıcı bi kayınvalide ile karşı karşıyasın
burda iş seninkine düşüyo.. sen ona annein bu laflarına çok kırıldığını güzelce anlat
o da bundan sonra ağırlığını koysun, annesini müdahale ettirmesin size
sen bişey yapmayacaksın.. sevgilin onu engellicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…