nikah tarihi henüz alınmadı ama düğün salonumuzu 22 hazirana tutmuştuk biz canım
ondan biletleri ona uygun aldık, inş ocakta rezervasyon açılır açılmaz otel işini de halletçez bakalım
biraz uykusuz olucaz mervem ama olsun değer di mi
günaydın kızlarrr
hayırdır sabah sabah ne oldu canım :26:
gizim çok özledim seniiiii
bol bol tadını çıkar kuzum, arın da gel sen hak ettin bu tatili
zehram noldu ya :26: süprizini mi öğrendi yoksa :26:
günaydın kızlarrrrr
biz balayı için uçak biletlerimi almış bulunmaktayız
23 haziran gidiş-29 haziran dönüş
23 haziran resmen sabahın 6 sında evden çıkmamız gerekecek
hihihih malum geceden sonra nasıl olur artık bilemiyorum
özledimmm siziiiiii beeennnn
özgem uçak biletinimi almışşş yerim ben onuuu maşallahh hep güzel güzel sorunsuz hallolsun işiniz kuzum
herkescikler iyi mii? var mı bir gelişme bir durum?
ben çok mutluyumm teyze olacağımı öğrendim düüüünnnn
ablam bütün aileyi sevince boğdu.ilk torun ya napcağımızı şaşırdık.hepimiz çocuk gibi sevindikinşallah sorunsuz şekilde tamamına erer alırız bebişimizi kucağımıza
darısı herkesin başına inşallah canım
Aralık başıda kontrol et rezervasyonları.başlayabilir.
ayy keşkee sürprizi öğrenmiş olsaydı ama daha düşünme aşamasında olduğu için kimsenin haberi yok sürprizden
yaa wc ye gittim teli de sessize aldım geldim 6 kez aramış iş yerimi aramış açtım teli yok efendim nie yanında taşımıomuşum
ben napmaya çalışıomuşum söz olduktan sonra kendimi çok sermişim bilmem neee
sabah sabah günümün içine s.çtı resmen
tuvalette konuşcam sanki tövbee yarabbim yaaaa
sen cevap vermeyi bile haketmiosun arama bugün beni dedim kapadım telefonu
eski ets ciyim demişsin kuzum biz de ets den ayarlıcaz
cornelia diamond istiyorum ben ama ne diyosun güzel di miiii
canım ilk değil son da olmıcak biliyorum
herzaman mı böyle yoksa ilk kez mi böyle davrandı kuzum
ilk kezse anlayışla karşılayabilirsin ama genel tavrı buysa bi dur bakalım demek lazım
bi de bunun altında yatan sebebe bakmak lazım, sana bişey olacağından korktuğu için mi yoksa başkasıyla konuşuyo olabileceğini düşündüğün için mi
ay iyice psikolog gibi konuştum
arkadaşlarr mrb;
foruma yeni katıldım.. bende 2013 mayısta evlenicemm.
amiiin kuzum darısı başına
biz ara vermeden direkt kaççazkimseciklere görünmeden, hem zaten utanırdım ben ailelerle görüşürsek
şimdi taa balayından sonra görüşçez
hem zaten iş durumları anca o zaman müsait biz de bi an önce gidelim tatilimize dedik bakalım
çok heyecan verici bişeymiş ya dünden beri ağzım kulaklarımda geziyom
günaydın kızlarr
özgişi hayırlı olsun biletleriniz...
amelie, evet canım voyage torba galiba o otel... haziran 2 de gidicez biz, turist olmasını istemiorum kesinlikle etrafta ama her yerde var biliorum
cornelia ile bu otel arasında kaldık, buraya herkesin giremeyecek olması cezbetti, corneliayı da begeniorum ama karsıma yemek yerken falan zınk die edepsiz bi turist cıksın istemiorum mumkunse en az neresiyse hatta nerde hiç yoksa orası olsun diorum ama sanırım öle bi yer de yok
sen bu iki otelden hangisini onerirsin? benim sartımı goz onunde bulundurursan?
anlata anlata bitiremediler orayı elifcim... siz de mi private kısmını dusunuyosunuz?
sdes hosgeldin, evet bize de dediler malesef ustelik bizim özel de bi durumumuz vardı sansa kaldı artık dugune iki ay kala alıcaz tarihi
anlata anlata bitiremediler orayı elifcim... siz de mi private kısmını dusunuyosunuz?
sdes hosgeldin, evet bize de dediler malesef ustelik bizim özel de bi durumumuz vardı sansa kaldı artık dugune iki ay kala alıcaz tarihi
private i ik defa duyuyorum ben
ne farkı varmış ki anlamadım:26:
Kızlar arada bir yardım isteyeceğim sizden
altıncıcaddede neşeli sofralar var indirimde
Sizde dondurma kaşıkları fln nasıl? fiyat olarak da tabii?
Canım ikiside üst düzey oteller.öyle kalabalık turistlerin olacağını sanmıyorumama malum her yerde var.
Genel olarak Antalya otelleri Bodrum otellerine göre daha konforlu ve balayı için daha özel.
Bana kalırsa cornelia derim,sıcaklık açısındanda Bodrumda deniz suyu ısınmamış olur.Serin olabilir.
Corneliada daha özel hizmet alırsınız.Voyageda mesela odalar falan çok küçüktür.Corneliada at koştur o derece
Biraz uzattım ama şöyle özetliyim canım
Eğer otelde vakit geçiricem,otel dışına pek çıkmıcam,daha özel balayı için farklı olsun diyosan Cornelia.
Ama yok ben otelde sıkılırım,Dışarda gezeriz.hemde otel iyi olsun dersen Voyage derimBodrumun gezecek yerleri çok güzel mesela.Voyage Bodrumun en iyi otelidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?