'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

özledimmm siziiiiii beeennnn
özgem uçak biletinimi almışşş yerim ben onuuu maşallahh hep güzel güzel sorunsuz hallolsun işiniz kuzum
herkescikler iyi mii? var mı bir gelişme bir durum?
ben çok mutluyumm teyze olacağımı öğrendim düüüünnnn
ablam bütün aileyi sevince boğdu.ilk torun ya napcağımızı şaşırdık.hepimiz çocuk gibi sevindikinşallah sorunsuz şekilde tamamına erer alırız bebişimizi kucağımıza

darısı herkesin başına inşallah canım
Aralık başıda kontrol et rezervasyonları.başlayabilir.

günaydın kızlarrr
hayırdır sabah sabah ne oldu canım :26:

ayy keşkee sürprizi öğrenmiş olsaydı ama daha düşünme aşamasında olduğu için kimsenin haberi yok sürprizden
yaa wc ye gittim teli de sessize aldım geldim 6 kez aramış iş yerimi aramış açtım teli yok efendim nie yanında taşımıomuşum
ben napmaya çalışıomuşum söz olduktan sonra kendimi çok sermişim bilmem neee
sabah sabah günümün içine s.çtı resmen
tuvalette konuşcam sanki tövbee yarabbim yaaaa
sen cevap vermeyi bile haketmiosun arama bugün beni dedim kapadım telefonu

ezgimmm canım benim, çok özledim seni dee
ilerin hafiflesin de yine bol bol gel buraya ya
ablişine o kadar sevindim ki, demiştin kaç senedir çocuk yapmıyolar kpss yüzünden
çook tebrik ederim inşallah hamileliği çok rahat geçer ve sağlıkla alır küçük fıstığı kucağına

darısı herkesin başına inşallah canım
Aralık başıda kontrol et rezervasyonları.başlayabilir.

eski ets ciyim demişsin kuzum biz de ets den ayarlıcaz
cornelia diamond istiyorum ben ama ne diyosun güzel di miiii

herzaman mı böyle yoksa ilk kez mi böyle davrandı kuzum
ilk kezse anlayışla karşılayabilirsin ama genel tavrı buysa bi dur bakalım demek lazım
bi de bunun altında yatan sebebe bakmak lazım, sana bişey olacağından korktuğu için mi yoksa başkasıyla konuşuyo olabileceğini düşündüğün için mi
ay iyice psikolog gibi konuştum

eski ets ciyim demişsin kuzum biz de ets den ayarlıcaz
cornelia diamond istiyorum ben ama ne diyosun güzel di miiii

corneliadan daha iyi balayı oteli yok zaten canım
mükemmel,artık kelimelerle anlatılacak gibi değil.dünyanın en iyi otelleri listesinde.inşallah memnun kalırsınız

canım ilk değil son da olmıcak biliyorum
arada geliyorlar benimkine neyseki yatılıya kalmıyorlar
sırf kızdığından beni deli etmek için konuşuyor biliyorum
ama ottan b.ktan sebeplere kızmasıda beni deli ediyor işte
arkadaşlarr mrb;
foruma yeni katıldım.. bende 2013 mayısta evlenicemm.

hşgeldin canım

günaydın kızlarr

özgişi hayırlı olsun biletleriniz...

amelie, evet canım voyage torba galiba o otel... haziran 2 de gidicez biz, turist olmasını istemiorum kesinlikle etrafta ama her yerde var biliorum

cornelia ile bu otel arasında kaldık, buraya herkesin giremeyecek olması cezbetti, corneliayı da begeniorum ama karsıma yemek yerken falan zınk die edepsiz bi turist cıksın istemiorum mumkunse en az neresiyse hatta nerde hiç yoksa orası olsun diorum ama sanırım öle bi yer de yok

sen bu iki otelden hangisini onerirsin? benim sartımı goz onunde bulundurursan?

kafam nerde bugun benim ya haziran 2 de gidicez yazmısım... dugun gunu balayına gidiyim zaten dugune de ordan canlı baglantıyla katılırım hey allahım

4 haziran olcaktı canım, 4-10 haziran arası olcak, o tarihlerde nasıl olur oralar

Son düzenleme:

Ayyyy
İnsan nasıl mutlu olur ama yaaaa
Bizde ailelerle görüşmiciiiiz o süre zarfındaaa
Mümkünse aramasınlar bileee

Ne güzel yapmışsınız alarak ama yaaa

Çağlacım Voyage Bodrum da benim istediğim otel
Fiyat bakıyorum ama henüz açılmamış Ağustos için fiyat listesiii

Son düzenleme:
kızlar bişe sorucam. niaşnlımda bende ankarada yaşıyoruz. nikahımızı karşıyaka nikah sarayında yapmayı düşünüyoruz.
ama 6 aydan önce gün veremiyoruz dediler. sizde böyle bişey yaşadınız mı acaba?

anlata anlata bitiremediler orayı elifcim... siz de mi private kısmını dusunuyosunuz?

sdes hosgeldin, evet bize de dediler malesef ustelik bizim özel de bi durumumuz vardı sansa kaldı artık dugune iki ay kala alıcaz tarihi

Canım ikiside üst düzey oteller.öyle kalabalık turistlerin olacağını sanmıyorum ama malum her yerde var.
Genel olarak Antalya otelleri Bodrum otellerine göre daha konforlu ve balayı için daha özel.
Bana kalırsa cornelia derim,sıcaklık açısındanda Bodrumda deniz suyu ısınmamış olur.Serin olabilir.
Corneliada daha özel hizmet alırsınız.Voyageda mesela odalar falan çok küçüktür.Corneliada at koştur o derece

Biraz uzattım ama şöyle özetliyim canım
Eğer otelde vakit geçiricem,otel dışına pek çıkmıcam,daha özel balayı için farklı olsun diyosan Cornelia.
Ama yok ben otelde sıkılırım,Dışarda gezeriz.hemde otel iyi olsun dersen Voyage derim Bodrumun gezecek yerleri çok güzel mesela.Voyage Bodrumun en iyi otelidir.

Son düzenleme:

çok teşekkür ediormmm. inşallah istediğiniz güne yer bulursunuz cnm. bzde balayı işini fln halletmek istiorz şimdiden ama tarih kesin olmadığı için güvenemiorm

private i ik defa duyuyorum ben
ne farkı varmış ki anlamadım:26:

Kızlar arada bir yardım isteyeceğim sizden
altıncıcaddede neşeli sofralar var indirimde
Sizde dondurma kaşıkları fln nasıl? fiyat olarak da tabii?

ay sabah sabah ne çok konuştum
bugün maşallahım var benimde.mazur görün bacılar çenem düştü

private voyage torbadan ayrı,yolun diğer tarafındaki oteli canım.
voyage torbanın herşeyinden yararlanıyor.fakat voyage torbadakiler oraya giremiyor.
ÖZelliği daha elit hizmet,daha sakin,kendine ait restorantı var,önünde havuzu var.
Ama deniz için voyage torbaya gitmek gerekiyor
Voyage torbadada deluxe kısım var.ordanda sadece deluxe odada kalanlar yararlanıyor.

cornelia da peki böle ayrı herkese karısmıcamız bi yer yok mu canım... odanın buyuklugu onemli degil kucuk olsun romantik olsun sakin sessiz olsun biz olalım yalnız kalalım cok sey mi istiorum ama balayı ciftiyim ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…