kızlar sizi bir soru
düğün günü kuaföre gelinle beraber gelen hem kız tarafı hem erkek tarafı... butun herkesin ucretini damat mı karsılıyo Allah askına?
var mı böle bişey?
sanırım benimki kuzenlerinin yegenlerinin artık kim varsa hepsinin ucretini odicek...
bana gelince de gelinle sadıcı sadece zaten senin kız kardeşin yok diye sırıtıo...
kimseyi istemiorum ben sacımı evde kendim yapıcam dedim ben de
teey allahım yaa
düsüncesizlik yaaa...benimkinin kız kardesi yok..onun tarafından kimse gelmicek...sadece ben ve 2 kız kardesimm...daha sadıcım bile yok:26:
balım kaymagım haftasonu mantıklı ama gününde kutlamak da önemli...ben daha fazla vakit gecirmek isterdim..o yüzden haftasonu giderdim...benimkinin de dogum günü 8 ekim hediyesini aldım verdim bile...benimkinin de kuzenleri çok netçek bilmem
ya kızlarr fikir danışayım sizee
2 kasım benmkinin doğumgünü.. yani cuma günü
ben çorludanım benimki istanbul
sürpriz yapmak istiyorum benimkine..
işten izin alıp erken oraya gidip mi sürpriz yapmak mı mantıklı yoksa hafta sonuna bırakmak mı..
akşam saati olucağı için eve geri dönmem gerekicek. 1,5 saatlik yol süresinide araya sıkıştırayım..
fikirleriniz bekliyorum
balım kaymagım haftasonu mantıklı ama gününde kutlamak da önemli...ben daha fazla vakit gecirmek isterdim..o yüzden haftasonu giderdim...benimkinin de dogum günü 8 ekim hediyesini aldım verdim bile...
kızlar sizi bir soru
düğün günü kuaföre gelinle beraber gelen hem kız tarafı hem erkek tarafı... butun herkesin ucretini damat mı karsılıyo Allah askına?
var mı böle bişey?
Kız ne bu aceleee
kuzum evet haftasonu daha iyi ama o gün unutmuş gibi davranıp akşamına sürpriz yapmak da daha eğlenceli olucak
netçem bilmiyorum..
yurt dışında balayı düşünen var mı kızlaaar?
yaa aldım dayanamadım verdim napimmo zaman hem o gün git hem haftasonu heheh
hahahaiyi olurdu valla ama o kadarını bütçem kaldırmazz
ne hediye aldın kuzummbide hediye derdi var
ne kadar sacma yaaaaa
zehracım yurtdısı balayı hiç de o kdr pahalı değil... benim yurtıcınde iyi bi otelde yapacagım balayı ile eşit
yurtdısında tatil yapmak eskisi gibi astronomik değil... biz gidicektik yorucu oluyo dedi herkes yuzden vazgectik
allah kısmet ederse ilk yıldonumumuzde gidicez Praq'a... yoksa balayımızı orda yapıcaktık belki daha ucuza bile gelirdi bize yani
yurt dışında balayı düşünen var mı kızlaaar?
ne kadar sacma yaaaaa
zehracım yurtdısı balayı hiç de o kdr pahalı değil... benim yurtıcınde iyi bi otelde yapacagım balayı ile eşit
yurtdısında tatil yapmak eskisi gibi astronomik değil... biz gidicektik yorucu oluyo dedi herkes yuzden vazgectik
allah kısmet ederse ilk yıldonumumuzde gidicez Praq'a... yoksa balayımızı orda yapıcaktık belki daha ucuza bile gelirdi bize yani
aklıma geldi kuzum bütce durumu....ben olsam bende gidemezdim valla...:)))gs store dan battaniye alcaktım cok istiyodu ama bulamadım bi ay sonra gelebilirmiş....bende adidastan esofman takımı aldım...bide cok sevdigi bi oyun vardı..on yıldır beklenen oyun Diablo III. onu aldım...esofmanı ayakkabıyla degiştirdi uyuz....en cok da oyuna sevindi....keske almasaydım ama...unutuyo beni oyun oynıcam diye
ben pek fazla araştırmadım ama aşağı yukarı ne kdr balayı fiyatları. ben ibizada istiorm. inşallahh hayal olmazzzzpraq'da muhteşemm.
kuzum balayı için max 4 bin bütçe ayırıcaz bu bütçe dahilinde yapmak istiyoruz balayını.. bu parayada yurtdışında bulamadım ben
gözüm gönlüm bali honolulu olunca işte bulamam tabii
sen nereleri önerirsin tatlım uygun fiyataa
hahha.. yok benimki o kadar oyuncu değil kuzumbende güzel bi triko kazak alıym diyorum yaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?