'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar sizi bir soru

düğün günü kuaföre gelinle beraber gelen hem kız tarafı hem erkek tarafı... butun herkesin ucretini damat mı karsılıyo Allah askına?

var mı böle bişey?

saçmalık canım yaaa.olur mu öyle seyy...gelinin kardeslerini öder,kendi kardeslerini ve sadıcı(varsa ve isterse)!!!yani öyle biliyorum ben...kuzenmiş arkadasmıs ödenmez onlar...kesin ödicek diye bişey yok ama...isterse dedigim gibi...

Son düzenleme:
sanırım benimki kuzenlerinin yegenlerinin artık kim varsa hepsinin ucretini odicek...

bana gelince de gelinle sadıcı sadece zaten senin kız kardeşin yok diye sırıtıo...

kimseyi istemiorum ben sacımı evde kendim yapıcam dedim ben de

teey allahım yaa

düsüncesizlik yaaa...benimkinin kız kardesi yok..onun tarafından kimse gelmicek...sadece ben ve 2 kız kardesimm...daha sadıcım bile yok:26:

düsüncesizlik yaaa...benimkinin kız kardesi yok..onun tarafından kimse gelmicek...sadece ben ve 2 kız kardesimm...daha sadıcım bile yok:26:

benimkinin de kuzenleri çok netçek bilmem

ya kızlarr fikir danışayım sizee
2 kasım benmkinin doğumgünü.. yani cuma günü
ben çorludanım benimki istanbul
sürpriz yapmak istiyorum benimkine..
işten izin alıp erken oraya gidip mi sürpriz yapmak mı mantıklı yoksa hafta sonuna bırakmak mı..
akşam saati olucağı için eve geri dönmem gerekicek. 1,5 saatlik yol süresinide araya sıkıştırayım..
fikirleriniz bekliyorum

balım kaymagım haftasonu mantıklı ama gününde kutlamak da önemli...ben daha fazla vakit gecirmek isterdim..o yüzden haftasonu giderdim...benimkinin de dogum günü 8 ekim hediyesini aldım verdim bile...

balım kaymagım haftasonu mantıklı ama gününde kutlamak da önemli...ben daha fazla vakit gecirmek isterdim..o yüzden haftasonu giderdim...benimkinin de dogum günü 8 ekim hediyesini aldım verdim bile...

Kız ne bu aceleee
kuzum evet haftasonu daha iyi ama o gün unutmuş gibi davranıp akşamına sürpriz yapmak da daha eğlenceli olucak
netçem bilmiyorum..

ne kadar sacma yaaaaa

zehracım yurtdısı balayı hiç de o kdr pahalı değil... benim yurtıcınde iyi bi otelde yapacagım balayı ile eşit

yurtdısında tatil yapmak eskisi gibi astronomik değil... biz gidicektik yorucu oluyo dedi herkes yuzden vazgectik

allah kısmet ederse ilk yıldonumumuzde gidicez Praq'a... yoksa balayımızı orda yapıcaktık belki daha ucuza bile gelirdi bize yani

hahaha iyi olurdu valla ama o kadarını bütçem kaldırmazz
ne hediye aldın kuzumm bide hediye derdi var

aklıma geldi kuzum bütce durumu....ben olsam bende gidemezdim valla...:)))gs store dan battaniye alcaktım cok istiyodu ama bulamadım bi ay sonra gelebilirmiş....bende adidastan esofman takımı aldım...bide cok sevdigi bi oyun vardı..on yıldır beklenen oyun Diablo III. onu aldım...esofmanı ayakkabıyla degiştirdi uyuz....en cok da oyuna sevindi....keske almasaydım ama...unutuyo beni oyun oynıcam diye

Ne yazık ki öyle
ama biz az kişi gideceğiz olup bitecek
milletin saçından bize ne
yaptırıp gelsinler başka yerden

ben pek fazla araştırmadım ama aşağı yukarı ne kdr balayı fiyatları. ben ibizada istiorm. inşallahh hayal olmazzzz praq'da muhteşemm.

zehracım yurtdısı balayı hiç de o kdr pahalı değil... benim yurtıcınde iyi bi otelde yapacagım balayı ile eşit

kuzum balayı için max 4 bin bütçe ayırıcaz bu bütçe dahilinde yapmak istiyoruz balayını.. bu parayada yurtdışında bulamadım ben
gözüm gönlüm bali honolulu olunca işte bulamam tabii
sen nereleri önerirsin tatlım uygun fiyataa

hahha.. yok benimki o kadar oyuncu değil kuzum bende güzel bi triko kazak alıym diyorum yaa :26:

ben pek fazla araştırmadım ama aşağı yukarı ne kdr balayı fiyatları. ben ibizada istiorm. inşallahh hayal olmazzzz praq'da muhteşemm.

canım benm arkadaşım ibizada yaptı balayını.. ama o rehberle falan gitmedi.. oteli uçağı herşeyi kendileri ayarladılar.. dil sorunları yoktu çünkü..fiyatı konusunda pek bilgim yok maalesef

kuzum benim düsünmen yeter bence..eminim o da öyle düsünüyodur...gayet de güzel bi hediye olur...

kişi başı 1500 eurodan baslıodu maldivler, bali turları

5-7 gün arasında değişio...

Praq'a nişanlım daha önce 2 kez gitmiş... bircok ülke gezmiş biri olarak balayı icin kesinlikle Praq diyo... Paris falan hikaye dunyanın en romantik sehri bence Praq diyo o yuzden orasıydı hedefimiz ama bole yerlere balayı turları ile gidiosunuz ole olunca da yorucu oluyo baya

bize toplamda 5000 - 6000 e falan patlıodu türk lirasıyla... yurt içinde balayına da o kdr vericez sonucta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…