cornelia da peki böle ayrı herkese karısmıcamız bi yer yok mu canım... odanın buyuklugu onemli degil kucuk olsun romantik olsun sakin sessiz olsun biz olalım yalnız kalalım cok sey mi istiorum ama balayı ciftiyim ben yaa
Ailemin çok sevdiği sanatçı , sakarya fıratla türkülerine tekrar tekrar hayran olduğum büyük üstad Neşet Ertaş ölmüş
varda canım göl evleri onlar
gecelik oda fiyatı 1500 tlden falan başlar.
Ama cornelia genel olarak çok aşırı hareketli,sürekli eller havaya modunda değil
Günaydın canlarım...nasılsınız?
Çağlacım ve Zehracım geçmiş muhabbetlerinize baktım da sadece başa vurma olayı değil bu...iyi güldüm sabah sabah....siz mutlu olun emi.
Özgecimm biletlerinizi almıssınız şimdiden hayırlı yolculcuklarcanım benim darısı otel rezervasyonunuza olsun inş
Hahah
canım öylesi durumdada yusuf yusuf kaçarız herhaldeee
biz de balayı rezervasyonumuzu yaptırdık... 2 Şubatta....Nevşehir-Avanos-Adanos Konuk Evi
hayırlısıyla evlenip gideydik heheben cok üşürüm kesin cıkmam odadan...nolur bilemem (Çağlaya ve Zehraya uyum saglayayım dedim )
hahah
kuzum biz nikahı kısmet olursa 5 temmuzda istiyoruz.. yıldönümümüzde
o tarihten sonra benimki beni sağ koymaz
selam kızlar
dün salonu tuttuk bizde. tarihim değişti ama
24 mart oldu
caglacım balayınız hayırlı ugurlu olsun
dementiacım sizin de tarihiniz ...
hoşgeldin canımarkadaşlarr mrb;
foruma yeni katıldım.. bende 2013 mayısta evlenicemm.
ayy iyice heveslendim iyi miiicorneliadan daha iyi balayı oteli yok zaten canım
mükemmel,artık kelimelerle anlatılacak gibi değil.dünyanın en iyi otelleri listesinde.inşallah memnun kalırsınız
canım ilk değil son da olmıcak biliyorum
arada geliyorlar benimkine neyseki yatılıya kalmıyorlar
sırf kızdığından beni deli etmek için konuşuyor biliyorum
ama ottan b.ktan sebeplere kızmasıda beni deli ediyor işte
sen kendini ezdirmediğin sürece problem yok zehram, o kendi kendine bağırınsın dursun
hşgeldin canım
sağolasın çağlammmgünaydın kızlarr
özgişi hayırlı olsun biletleriniz...
amelie, evet canım voyage torba galiba o otel... haziran 2 de gidicez biz, turist olmasını istemiorum kesinlikle etrafta ama her yerde var biliorum
cornelia ile bu otel arasında kaldık, buraya herkesin giremeyecek olması cezbetti, corneliayı da begeniorum ama karsıma yemek yerken falan zınk die edepsiz bi turist cıksın istemiorum mumkunse en az neresiyse hatta nerde hiç yoksa orası olsun diorum ama sanırım öle bi yer de yok
sen bu iki otelden hangisini onerirsin? benim sartımı goz onunde bulundurursan?
Ayyyy
İnsan nasıl mutlu olur ama yaaaa
Bizde ailelerle görüşmiciiiiz o süre zarfındaaa
Mümkünse aramasınlar bileee
Ne güzel yapmışsınız alarak ama yaaa
Çağlacım Voyage Bodrum da benim istediğim otel
Fiyat bakıyorum ama henüz açılmamış Ağustos için fiyat listesiii
Günaydın canlarım...nasılsınız?
Çağlacım ve Zehracım geçmiş muhabbetlerinize baktım da sadece başa vurma olayı değil bu...iyi güldüm sabah sabah....siz mutlu olun emi.
Özgecimm biletlerinizi almıssınız şimdiden hayırlı yolculcuklarcanım benim darısı otel rezervasyonunuza olsun inş
selam kızlar
dün salonu tuttuk bizde. tarihim değişti ama
24 mart oldu
hoşgeldin canım
ayy iyice heveslendim iyi miii
bi de canım benim biz diamond ı düşünüyoz, deluxe falan da var ya
hangisi daha iyi sence balayı için?
:
canım sizin de otel rezervasyonu hayırlı olsun, yavaş yavaş herşey yoluna giriyo baksana
sizin çok az kaldıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?