'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben şimdi ibizaya giden bi arkadaşımla konuştum. balayı için pek uygun bi yer değil dedi. genelde hep eğlence mekanları varmış. pek romantik bi yer değilmiş yani.

ay adaş zaten baya bi acıldı uykum.... şirkete yeni zımbırtı getirmişler uyuz oldum iceriyi de parmak iziyle giricez her allahım

zehroşum baktım simdi kanca ev bu... ben alcaklarımı aldım ordan daha da bişi almam cupcakeli kutulardan falan var zaten.. peçeteliğini falan hep aldım... hatta peçeteliği kırıldı sapı koyarken yapıstırmak zorunda kaldım seramikmiş malesef

o kadar para etmezler bence... gizot indirim cekleriyle almıstı bekleyip ole alın alcaksanız da böle cok pahalıya geliolar

ayy ne yoğundum öğleden sonraaaa
yeni evlenen arkadaşımıza kız kıza oturmaya gitçez bu akşam, hala hediye almadık
birazdan çıkıp hediye bakucuz
o nedenle ben sizi şimdiden öpeyim
görüşürüzzzz

pambığım prensesim nirelerdesin:26:
burdayım bacımmmmmmm

aaaaaaaaa bak şimdi olmadı bu tatlım yaaa
seramik maalesef dayanıksız oluyor..

zehroş alcaksan da gizota danıs

kuponla al suanki fiyatları pahalı degmez valla inan bak ben aldıktan sonra ogrendim icim gitti.. yarı fiyatına al hiç olmazsa... cok guzeller ama dayanıklı değiller işte

bunlar her siteye sürekli gelio merak etme

Son düzenleme:

canım yok almıcamm internetten bişey almak istemiyorum ben artık gidip elimi değdire değdire almak istiyorum öle daha zevkli oluo
gizeme neyi danışcam kuzum bu arada kupon olayı falan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…