'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ay deme kız

karda yuruyup izini belli etmicen... kaynanı sevmedigini kocişe asla caktırmıcan

sen onun gozunde hep cici gelin olcaksın kociş arkasını donunce de kaynanaya catalı sallıcaksın böle

hahahaha ay suan kendime cok guluyorummmm

kızlar doğum kontrol hapı o kadar kıl yapmıyor ben geçen yıl 2 cm lik kissim için kullanmıştım ilk başta bende teredütle başladım ama ne adet sancısı ne adet oldğmdaki sinirlik halim hepsini sıfıra indirdi kıl tüyde çıkmadı çıkanlarda eskisi kadar çok çıkmadı bende azalma oldu hattaha

benim aşkım bir programda izlemiş doğum kontrol hapı yada hapın yapımında kullanılan bitkiler hormonları düzeltiyormuş kılı tüyü çok çıkan bendeki azalma erkeksi hormonu düzelttiğine işaretti

geçen yıl bu zamanlar kullandım ve oldukçada araştırdım dalında uzman bir doktora gittim

evlenmeden 4 ay önce gidiniz doktora muhakak zaten kafadan alınmaz belki kist yada başka birşey olucak el mahkum başlanıyor çocuk hemen yapmak isteyenler özellikle gitsin istemeyene minik kistlerle uğraşmak kolay gelir isteyen ise zorlanır

doğum kontrol hapı yakın çevremde çoğu bayan tarafından kullanıldı ben kullanmıcam hemen çocuk yapmayı düşünüyoruz allah verirse hatta çocuk doğuncada kullanmıcam 2. de hemen arkasından gelebilir maddi manevi bakacak durumum olursa çok çocuklu bir evde hem kariyer hem çocuk yaparak güzel bir hayat yaşamak istiyorum .

çıldırmış olmalıyım ama böyle çok çocuk istiyorum

Yettim gariii
Doğum gontrol uzmanınız geldii açılın bakemm
Kızçeler doğum kontrol haplarına karşı önyargınızı yadırgadım açıkcası..
Bende pko olan dönemde yasmin kullandım hem pko dan kurtuldum hemdee sancıdan. Ayrıca günümüzün d.kç haplarının zararı değil bir çok yararı var. Fakat ne yazıkki milletimizde hep bir önyargı oluşmuş çocuğunuz olmaz gıllanırsınızz
kuzular ben yasmin kullandım uzun bi süre gıllanmadım..
ayrıca günümüzün hapları rahim kanserini önlüyorlar bu konuyla ilgili daha öncede ben bi site adı vermiştim tamamen bilgilendirme amaçlı bi site ; doğumkontrolhapım.com du galiba.. bi araştırın derim ben

dogru diyosun valla...öyle yapıyorum bende zaten...annem gibi konustun o da aynı seyleri söylüyo....hatta evlenmeye karar verdigimizde Alpican ın anne ve babası ayrılmıstı annemi bırakamam belki birlikte otururuz falan diyodu...istemeyerekte olsa tmm dedim kendi annemde onun yerinde olabilirdi ama dua ettim hep....Alpicanın kendisi vazgecti...yapamayız annemle diyo hehee bende bişi demedimm ama göbek attım eve gidince...şimdi yakın olcaz ama zırt pırt gelecek kadar yakın degil

yorumuna katılıyorum bende yasmin kullandım ve çok memnun kaldım arkadaşım cildi için doğum kontrol hapı kullanıyodu do0ktor başka bişey vermişti vermişti midesi kötü olunca oda yasmin kullandı yüzü öyle temiz oldu ki hormonlarıda düzeldi

pko adet düzensizliğimiydi kurtulabildinmi benim adetlerim hep 4 5 gün gecikiyor ama hiç o sıkıntıdan doktora gitmedim doğum kontrolden sonra çok düzgünleşti bende herşey adet sancısı yok denecek kadar azalmıştı

pambıgım siteyi bi actım adam konusyo...yanımda calısan cocuk dönüp baktı ama daha ne dedigini anlamadan kapadımm

CAanım yok polikistik over kist yani
zaten doktorlar adet düzensizliği olanlara da d.k. hapı veriyo düzene soktuğu için.. seninde daha önce söylediğin gibi içinde bitkisel düzenleyiciler olduğu için daha bir çok yararı var..

Bu arada kızçelerr d.. haplarına karşı iseniz deri altı implantını da araştırın derim..
Uzun vadeli bi korunma sağlıyo ve çıkarıldıktan sonra doğurganlık özelliğini koruyor

ya ağustosa kadar biter mi peki?
bilmiyorum ben ya napsam ki:44:
Ankarada yer bualmıyorum ki gidecek

fiyat olrk ne kadara gittin Çağlam?

ben özel bölgeye ağda yaptırmadım korkuyorum
lazerde acıtıyo diyolar gerçi
4 ayda azalma oluyo mu ki hemen lazerde?
10 seans diyolar en az
ve 2 ayda bir oluyo seanslar

canım ben hep agda yaptıgım için zaten cansızdı...ilk seansta da etkisini gösterdi inan abartmıyorum....korkma basla bence agdaya lazere baslayamıyosan...en azından cansızlasır daha cabuk dökülür...benimkinin 4 ayda bitecek kadar azalması agdadan...

canım ben hep agda yaptıgım için zaten cansızdı...ilk seansta da etkisini gösterdi inan abartmıyorum....korkma basla bence agdaya lazere baslayamıyosan...en azından cansızlasır daha cabuk dökülür...benimkinin 4 ayda bitecek kadar azalması agdadan...

agostosa kadar biter mi bilmiorum kuzucummm benimki de hazirana yetişir mi onu da bilmiorum 3 seans gordum azalma oldu bende ole cok cok deil ama oldu azalma aralarda bosalmalar var...

toplamda 6 seans icin 1500 e anlasmıstım... yarısını alıcam geri inşallah paramın bir daha da toplu para vermem

Günaydınlaaaarrrrrr herkeşlereeeeee

ağda evlenince zor mu olur ki acaba:44:
kendim yapamam çünkü ben

Çağlacım düğüne kadar bitmezse ne yapacaksın peki?
lazer devam ederken ağda da yapılamıyo
üstelik lazerde 1.5-2 ayda bir yapılıyo
nasıl olacak o zaman

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr

bugun cuma yasasınnnnnnnnnnnnnnnn

Eveeeetttttttttt
ve pazartesi Ekim 1 diyoruuuzzzz
yaniiiiiii Eylülü de devirdik bişiiiicik kalmadııııııııı :123:

eylulu de yedik valla cidden

elifcim o zamana baya baya zayıflamıs olurlar zaten...ben sıfır durumda degilim 3 seans gordum... normalde sıfırdan baslayanlar icin bile en az 8 ay diolar... ben üzerine 8 ay gorucem

seans aralıklarım o kdr uzun degil 1-1.5 ayda bile gittigim oldu benim... dugun zamanı cıkmıs olanlara yine atılır yani bi hafta icinde patır patır dokuluolar zaten

ve bu agda falan gibi olmuyo, tırnagının ucu kdr bile cıkmıs olsa lazer görebilirsin... makine kökleri görüyo ya

minicik miniciklerken hiç belli olmuyolarken bile seans gordum ben vakti gecmesin die 1.5 ayda gorebiliosun ve o zamana da ole cıkmıs olmuyoolar bile

lazerde agda gibi aman uzasında ole alayım die bekleme derdin yok... o yuzden evlilik icin de gayet uygun bence

Günaydın güzellerrr

Çağlalarr gülinimm herkese günaydın

Bu sabah sessiz burası kimse uyanmadı sanırım..

Özgem edirne tıp a gidicekti bugün k.validesi için inşallah güzel sonuçlar alırlar

Pazar günü aşklanmaya aşkımın yanına gidiyorum

günaydın zehracımmmm

ohhh ne guzel cok sevindim adınaaaa ben 15 gundur her aksam yanındaydım ama yetmio valla dun aksam goremedim aklımı kacırıodummm neyseki bu aksam yine böörtlen kokusu olacak burnumdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…