çağlamm ben bunu nasıl demedim Alpican'a...
ama diyemem böle bişeyi laf söletmez anasına...söletmesinde zaten bende söyletmem ama...ben yumusak yaklasıyom ona lafları yavas yavas yediriyorum ona artık böleişte annemde de söle dedi gecen bunu yaptı ama içinde kötülük yoktur falan...böle diyince daha etlkili oluyo hehehe
ay deme kız
karda yuruyup izini belli etmicen... kaynanı sevmedigini kocişe asla caktırmıcan
sen onun gozunde hep cici gelin olcaksın kociş arkasını donunce de kaynanaya catalı sallıcaksın böle
hahahaha ay suan kendime cok guluyorummmm
Yettim gariii
Doğum gontrol uzmanınız geldii açılın bakemm
Kızçeler doğum kontrol haplarına karşı önyargınızı yadırgadım açıkcası..
Bende pko olan dönemde yasmin kullandım hem pko dan kurtuldum hemdee sancıdan. Ayrıca günümüzün d.kç haplarının zararı değil bir çok yararı var. Fakat ne yazıkki milletimizde hep bir önyargı oluşmuş çocuğunuz olmazgıllanırsınızz
kuzular ben yasmin kullandım uzun bi süre gıllanmadım..
ayrıca günümüzün hapları rahim kanserini önlüyorlar bu konuyla ilgili daha öncede ben bi site adı vermiştim tamamen bilgilendirme amaçlı bi site ; doğumkontrolhapım.com du galiba.. bi araştırın derim ben
Yettim gariii
Doğum gontrol uzmanınız geldii açılın bakemm
Kızçeler doğum kontrol haplarına karşı önyargınızı yadırgadım açıkcası..
Bende pko olan dönemde yasmin kullandım hem pko dan kurtuldum hemdee sancıdan. Ayrıca günümüzün d.kç haplarının zararı değil bir çok yararı var. Fakat ne yazıkki milletimizde hep bir önyargı oluşmuş çocuğunuz olmazgıllanırsınızz
kuzular ben yasmin kullandım uzun bi süre gıllanmadım..
ayrıca günümüzün hapları rahim kanserini önlüyorlar bu konuyla ilgili daha öncede ben bi site adı vermiştim tamamen bilgilendirme amaçlı bi site ; doğumkontrolhapım.com du galiba.. bi araştırın derim ben
yorumuna katılıyorum bende yasmin kullandım ve çok memnun kaldım arkadaşım cildi için doğum kontrol hapı kullanıyodu do0ktor başka bişey vermişti vermişti midesi kötü olunca oda yasmin kullandı yüzü öyle temiz oldu ki hormonlarıda düzeldi
pko adet düzensizliğimiydi kurtulabildinmi benim adetlerim hep 4 5 gün gecikiyor ama hiç o sıkıntıdan doktora gitmedim doğum kontrolden sonra çok düzgünleşti bende herşey adet sancısı yok denecek kadar azalmıştı
pambıgım siteyi bi actım adam konusyo...yanımda calısan cocuk dönüp baktı ama daha ne dedigini anlamadan kapadımm
zuhaaha
evet tatlım konuşan bi adam vardı ordaa doğru yerdesinn uygun bi zamanda aç adamı kapatabiliosun amaaa
yarın sabah gelince dinlerim artık o amcayı
ben baslamıstımm kuzummm ama makine bozulunca kaldım sonra yeni makine aldılar ama alec degil diode gelmiş.. onu da ben istemedim alexle basladım diodu kullanan bikaç kişi memnun değildi...
içerde kalan paramı alıcam inş. h.sonu, sonra da yeni yer arayıslarına giricem... hemen bulursam ekim de tekrar baslarım
düğüne kadar biter umarım
lazer rahat bişey baya
Allah sana versin o zaman guzzum...biz hepbirlikte dua ederiz senin için :)))hehe
valla canım en kısa zamanda baslamaya calıs...hakkaten cok rahat lazer...koltuk altı bitti benim...zaten sürekli agda yaptıgım için kalmamıstı fazla..özel bölgede bitmek üzere...4 ayda hafifledim....eger yaptıramıyorsanız lazer hep agda yapın...ayak bilegimden bi karıs yukarısına kadar kıl kalmadı agdadan dolayı...o da azaltıyo yani...
ya ağustosa kadar biter mi peki?
bilmiyorum ben ya napsam ki:44:
Ankarada yer bualmıyorum ki gidecek
fiyat olrk ne kadara gittin Çağlam?
ben özel bölgeye ağda yaptırmadım korkuyorum
lazerde acıtıyo diyolar gerçi
4 ayda azalma oluyo mu ki hemen lazerde?
10 seans diyolar en az
ve 2 ayda bir oluyo seanslar
ya ağustosa kadar biter mi peki?
bilmiyorum ben ya napsam ki:44:
Ankarada yer bualmıyorum ki gidecek
fiyat olrk ne kadara gittin Çağlam?
ben özel bölgeye ağda yaptırmadım korkuyorum
lazerde acıtıyo diyolar gerçi
4 ayda azalma oluyo mu ki hemen lazerde?
10 seans diyolar en az
ve 2 ayda bir oluyo seanslar
canım ben hep agda yaptıgım için zaten cansızdı...ilk seansta da etkisini gösterdi inan abartmıyorum....korkma basla bence agdaya lazere baslayamıyosan...en azından cansızlasır daha cabuk dökülür...benimkinin 4 ayda bitecek kadar azalması agdadan...
agostosa kadar biter mi bilmiorum kuzucummm benimki de hazirana yetişir mi onu da bilmiorum 3 seans gordum azalma oldu bende ole cok cok deil ama oldu azalma aralarda bosalmalar var...
toplamda 6 seans icin 1500 e anlasmıstım... yarısını alıcam geri inşallah paramın bir daha da toplu para vermem
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
bugun cuma yasasınnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?