'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yanlış bbiliyosun cnm
Servis görevlisi de banko asistanıda şube içerisinde çalışır
Servis görevlisi 4 yıllık mezunlar onlar gişede çok kısa çalışırlar.Bazende hiç çalışmadan kadroya göre müşteri temsilcisi olarak başlarlar.
Ancak banko asistanı lise ve yüksekokul mazunlarıdır.Onlar 4 sene gişede kalırlar.

aminnnn

hap kullanıyım iki ay diorum onda ayarlayabiliosun onceden basladıgın icin tarihi ya ama kıl tuy neyim yaparsa die de bi yandan bi tırsma durumu söz konusu

kız olmak ne zor yaaa

canım kılı tüyü geçtim onlar görünen etkileri bide görünmeyenler var ki daha büyükk. kullanma cicim ..

Ayrıca maaşlarıda farklı

servis görevlisi
Görev Tanımı: Banka ürünlerinin operasyonu, tanıtım ve satış işlemlerini yürüterek müşterimize etkin hizmet sunmak.
Servis Görevlisi unvanlı personel, en az 1 yıl şube bankolarımızda banko asistanı görev pozisyonunda çalıştırılacaktır. Daha sonra boş pozisyon bulunması halinde en az bir yıl şubelerde operasyon asistanı görev pozisyonunda çalıştırılmalarını müteakip yetkinliklerine göre pazarlama veya operasyon görev pozisyonlarında çalışmaya devam edebileceklerdir.

burdaki tanıma göre 'banka ürünleri' olarak kredi kartı vs. anladım ben. hani bankanın önünde(yine şube içi yani) veya içinde kredi kartı satışı yapan personel sandım.
pazarlama falanda okuyunca:)
demekki yanlış biliyomuşum gerçekten :44:

canım kılı tüyü geçtim onlar görünen etkileri bide görünmeyenler var ki daha büyükk. kullanma cicim ..

cok uzun sure kullanmıcam zaten nurayım yaa ama ben dier yontemi ilk sefer icin tercih edemem cok zorlar bizi geriye kalan zaten secenek bile değil cok riskli

o yuzden bi sure kullanmam gerekecek gibi duruyo.. bikaç aylıgına yalnızca

doktor yine bi muayene eder konusrum guvendigim bi dr.la ona göre tabi

sabah bende özgişee kopyalamıştım aynı yazıyı
bende girmicem satn

ezgimmm deeyyyzemii oldunn senn
dhaa yeni görüorr ben bebekimm hayırlııı olsunnn

Hayır gişede satış kastediliyo orda ; kredi kartı , otomatik ödeme talimatı vs. Gişene gelen müşterilere öneriyosun Dışarı çıkmıyosun kesinlikle Bildiğin gişe memuru yani.Senin dediğin pozisyonun adı kredi kartı satış temsilcisi.
Ayrıca 1 sene dediğine bakma sana ve şansına göre değişir.BBu her bankada böyledir.

hıı doğum kontrol hapı.
ben adet geciktirici ilaçlardan sandım canım. hani hergün içiliyo, bıraktığın gün adet oluyosun.
doğum kontrol haplarının işleyiş mekanizması şu canım :) : ovulasyonsuz menstruasyon. yani yumurta oluşumu olmadan adet oluyosun. ilaç yumurta oluşumunu baskılıyo.uzun süreli kullanımlar sonucu bırakıldığında da çoğul gebelikler(ikiz falan) veya yumurta deformasyonundan dolayı uzun süre gebe kalamama durumu oluyo. ama kısa kullanıcam diyosun. haklısın aslında ilk edapta yapacak başka seçenek kalmıyo gibi.

kızlar ya ben 2 yıl çocuk istemiyorum mesela
ben napsam ki acaba?:44:
hap diyodum o da uygun değil diyosunuz

bende bugün adet oldum,4 haftada bir oluyorum tam
17 Ağustosa denk gelir mi acaba:18::18:

veznelerde işlem yapanlar da değil yani.
ay neyse ne :)

teşekkür ederiiz bilgilerin için. özgecim de okur bunları bilgi sahibi olur iyice.

yok kusum dogum kontrol hapı... o da sanırım öleymiş basladıgın gun oluyomussun ole demişlerdi ona göre ayarlarım diorum artık balayını da kurtarcak sekilde

amaaan ikiz miiiiiiiiiiiiiiiii

düşüp bayılma smileyı yok muuuuuuuuu

ollllleeeeyyyyyy
ben buna uçarım işteeee

ilk gecemiz mahvolmasın di mi amaaaa?

kızlar ya ben 2 yıl çocuk istemiyorum mesela
ben napsam ki acaba?:44:
hap diyodum o da uygun değil diyosunuz

bende bugün adet oldum,4 haftada bir oluyorum tam
17 Ağustosa denk gelir mi acaba:18::18:

canım hiç sapmaz mı. hani stres, hava değişimi gibi durumlarda.. şimdiden hesaplayamayız sanırım düğünlerimize denk gelip gelmediğini.
ayrıca en doğrusu doktora gidip bi muayene olduktan sonra onun önerdiği yöntemle senin beklentilerini karşılaştırıp bi sonuca varmak.
gerçekten iyi bir doktor bulmak gerek.
yüzde doksanı ilaç verecektir ve bunun zararsız olduğunu söyleyecektir .. umarım en az zarara maruz kalırız

çağlaam, adetinin ilk günü başlıyorsun ona, başladığın gün adet olmuyosun

vezne gişe aynı şey işte cnm
:)
ben daha vezneyi gişeyi bilmiyorum, sınava başvurmamakla iyi bi karar almışım

ollllleeeeyyyyyy
ben buna uçarım işteeee

ilk gecemiz mahvolmasın di mi amaaaa?

ben de tam bilmiorum canım sagdan soldan duyduklarım işte doktora gidip konusmak gerek illa ki..

her zaman hep kullan aman zararı yok dese bile kullanmam ki nişanlım da istemio zaten... o kullandırtmaz ben istesem de

yalnızca ilk zamanların zorlugunu atlatana dek bir süre işte ondan sonra nişanlım korunacak böle dusunuyoruz simdilik bakalım

ben hesapladım yaa sapmalar bile olsa o hafta içine denk gelio gibi duruo umarım baya baya bi sapma olur da gelmez

çağlammm benim kaynanam ikiz istiyo ve tabi oglu daa....tam da onlardan beklenilen bi şey dimi ama

İyi olmaya çalışıyorum canm sen?

bende öyle tatlım, bildiğin gibi öyle böyle geçiyor hayat..

bende nuraycığım gibi biliyorum. bir kaç forumda okudum, hedef tutturmak için geç saatlere kadar çalışma vs. yazmışlar. satış durumu var yani.

çağlaam, adetinin ilk günü başlıyorsun ona, başladığın gün adet olmuyosun

:)
ben daha vezneyi gişeyi bilmiyorum, sınava başvurmamakla iyi bi karar almışım

o zaman hiç bi anlamı yok denk getirme acısından kusum yaaa

artık saldım cayıra mevlam kayıra napimm kocişim yuzer ben sırtına yag surerim...

çağlammm benim kaynanam ikiz istiyo ve tabi oglu daa....tam da onlardan beklenilen bi şey dimi ama

onlar mı bakıcakmıs???

bizimki de kız cocuk istio... kayınpederim de kaynanam da....

3 ogulları var ya kız hasreti cekiolarmıs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…