ezgim canım servis görevlisi, banka önünde veya içinde kredi kartı satışı yapan daha sonra da bankanın kredi bölüme geçen eleman diye biliyorum ben. veznedar değil yani.
(yanlışta biliyo olabilirim)
bide istanbul seçsemde öncelik istanbulda ikamet edenlere verilecek canım sıra gelmesi çok güç. hatta imkansız. vazgeçtim.
bu arada ablanın bebişi hayırlı olsuuuunnnnsağlıcakla gelsinn. face.de gördüm kutlamalarınızı
çağlam ızgara dökümde olabilir evet. korkmazın.
regl ın düğüne ve balayına denk gelmesini ben de istemiyoruuum yaa. sancıyı falan hapla iğneyle hafifletsekte, balayında gönlünce eğlenememe, denize, havuza girememe fikri de çok fena
allahım nolur denk gelmesiiiin
aminnnn
hap kullanıyım iki ay diorum onda ayarlayabiliosun onceden basladıgın icin tarihi ya ama kıl tuy neyim yaparsa die de bi yandan bi tırsma durumu söz konusu
kız olmak ne zor yaaa
yanlış bbiliyosun cnm
Servis görevlisi de banko asistanıda şube içerisinde çalışır
Servis görevlisi 4 yıllık mezunlar onlar gişede çok kısa çalışırlar.Bazende hiç çalışmadan kadroya göre müşteri temsilcisi olarak başlarlar.
Ancak banko asistanı lise ve yüksekokul mazunlarıdır.Onlar 4 sene gişede kalırlar.
yanlış bbiliyosun cnm
Servis görevlisi de banko asistanıda şube içerisinde çalışır
Servis görevlisi 4 yıllık mezunlar onlar gişede çok kısa çalışırlar.Bazende hiç çalışmadan kadroya göre müşteri temsilcisi olarak başlarlar.
Ancak banko asistanı lise ve yüksekokul mazunlarıdır.Onlar 4 sene gişede kalırlar.
canım kılı tüyü geçtim onlar görünen etkileri bide görünmeyenler var ki daha büyükk. kullanma cicim ..
servis görevlisi
Görev Tanımı: Banka ürünlerinin operasyonu, tanıtım ve satış işlemlerini yürüterek müşterimize etkin hizmet sunmak.
Servis Görevlisi unvanlı personel, en az 1 yıl şube bankolarımızda banko asistanı görev pozisyonunda çalıştırılacaktır. Daha sonra boş pozisyon bulunması halinde en az bir yıl şubelerde operasyon asistanı görev pozisyonunda çalıştırılmalarını müteakip yetkinliklerine göre pazarlama veya operasyon görev pozisyonlarında çalışmaya devam edebileceklerdir.
burdaki tanıma göre 'banka ürünleri' olarak kredi kartı vs. anladım ben. hani bankanın önünde(yine şube içi yani) veya içinde kredi kartı satışı yapan personel sandım.
pazarlama falanda okuyunca:)
demekki yanlış biliyomuşum gerçekten :44:
cok uzun sure kullanmıcam zaten nurayım yaa ama ben dier yontemi ilk sefer icin tercih edemem cok zorlar bizi geriye kalan zaten secenek bile değil cok riskli
o yuzden bi sure kullanmam gerekecek gibi duruyo.. bikaç aylıgına yalnızca
doktor yine bi muayene eder konusrum guvendigim bi dr.la ona göre tabi
hıı doğum kontrol hapı.
ben adet geciktirici ilaçlardan sandım canım. hani hergün içiliyo, bıraktığın gün adet oluyosun.
doğum kontrol haplarının işleyiş mekanizması şu canım :) : ovulasyonsuz menstruasyon. yani yumurta oluşumu olmadan adet oluyosun. ilaç yumurta oluşumunu baskılıyo.uzun süreli kullanımlar sonucu bırakıldığında da çoğul gebelikler(ikiz falan) veya yumurta deformasyonundan dolayı uzun süre gebe kalamama durumu oluyo. ama kısa kullanıcam diyosun. haklısın aslında ilk edapta yapacak başka seçenek kalmıyo gibi.
Hayır gişede satış kastediliyo orda ; kredi kartı , otomatik ödeme talimatı vs. Gişene gelen müşterilere öneriyosun Dışarı çıkmıyosun kesinlikle Bildiğin gişe memuru yani.Senin dediğin pozisyonun adı kredi kartı satış temsilcisi.
Ayrıca 1 sene dediğine bakma sana ve şansına göre değişir.BBu her bankada böyledir.
hıı doğum kontrol hapı.
ben adet geciktirici ilaçlardan sandım canım. hani hergün içiliyo, bıraktığın gün adet oluyosun.
doğum kontrol haplarının işleyiş mekanizması şu canım :) : ovulasyonsuz menstruasyon. yani yumurta oluşumu olmadan adet oluyosun. ilaç yumurta oluşumunu baskılıyo.uzun süreli kullanımlar sonucu bırakıldığında da çoğul gebelikler(ikiz falan) veya yumurta deformasyonundan dolayı uzun süre gebe kalamama durumu oluyo. ama kısa kullanıcam diyosun. haklısın aslında ilk edapta yapacak başka seçenek kalmıyo gibi.
veznelerde işlem yapanlar da değil yani.
ay neyse ne :)
teşekkür ederiiz bilgilerin için. özgecim de okur bunları bilgi sahibi olur iyice.
yok kusum dogum kontrol hapı... o da sanırım öleymiş basladıgın gun oluyomussun ole demişlerdi ona göre ayarlarım diorum artık balayını da kurtarcak sekilde
amaaan ikiz miiiiiiiiiiiiiiiii
düşüp bayılma smileyı yok muuuuuuuuu
kızlar ya ben 2 yıl çocuk istemiyorum mesela
ben napsam ki acaba?:44:
hap diyodum o da uygun değil diyosunuz
bende bugün adet oldum,4 haftada bir oluyorum tam
17 Ağustosa denk gelir mi acaba:18::18:
çağlaam, adetinin ilk günü başlıyorsun ona, başladığın gün adet olmuyosunyok kusum dogum kontrol hapı... o da sanırım öleymiş basladıgın gun oluyomussun ole demişlerdi ona göre ayarlarım diorum artık balayını da kurtarcak sekilde
:)vezne gişe aynı şey işte cnm
ollllleeeeyyyyyy
ben buna uçarım işteeee
ilk gecemiz mahvolmasın di mi amaaaa?
yok kusum dogum kontrol hapı... o da sanırım öleymiş basladıgın gun oluyomussun ole demişlerdi ona göre ayarlarım diorum artık balayını da kurtarcak sekilde
çağlammm benim kaynanam ikiz istiyo ve tabi oglu daa....tam da onlardan beklenilen bi şey dimi ama
İyi olmaya çalışıyorum canm sen?
bu arada özgem sana alıntı yapmamışm servis görevlisi benim bildiğim veznelerde işlem yapanlara deniliyor. kardeşin meslektaşımmış:)) ben uzman yardımcılığı için başvurdum.kpss gibi çalışmak gerekiyor.hala çalışmaya tam olarak başlayamadım ama istiyorum çalışmayı
çağlaam, adetinin ilk günü başlıyorsun ona, başladığın gün adet olmuyosun
:)
ben daha vezneyi gişeyi bilmiyorum, sınava başvurmamakla iyi bi karar almışım
çağlammm benim kaynanam ikiz istiyo ve tabi oglu daa....tam da onlardan beklenilen bi şey dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?