'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ekim Kasım derkeeeeeennnn :123:
Önce siz gidiciksiiiniz sonna da beeeennnn

bende başlayayım o zaman,sonucunda daha 10 ayım var benim
dediğin gibiyse baya bi yol alabilirim
şuan reglim,geçsin gideyim hem uygun vakit olur

günaydın zehracımmmm

ohhh ne guzel cok sevindim adınaaaa ben 15 gundur her aksam yanındaydım ama yetmio valla dun aksam goremedim aklımı kacırıodummm neyseki bu aksam yine böörtlen kokusu olacak burnumdaaa

ohhh valla ne kadar güzel canım yaaa
bizim aramızda 1,5 saat yol var çok fazla ara olmasada sürekli görüşemiyoruz..
2 haftada bir
yarın ikea yı falan gezeriz artık

günaydın kızlar zehre biliyomusun aynı şehirdeydik ama bizimde aramızda 1,5 saat yol var ben ada o şişlide :)))))) iş yerim şişlide die her akşam görüşüyoruz yoksa bizde burda olunca her haftasonu görüşüyoruz yolu o kadar takmayın eğerki haftasonları çalşmyorsanız her haftasonu rahat görüşürsünüz ben denizleri aşıyordum

haha
istanbul başlı başına bi dert zaten tatlım.. yok takmıyoruz kuzum zaten alıştık artık..
ama insna iş çıkışı işe giderken görüşmek, canı her istediğinde görüşmek istiyor.. bizim için bunlar hiç mümkün olmadı işte

olur olur merak etmee evlenince hep olcak bizde oluyordu ama işim onun evine 5 dakka die mesela benmki işe girince şirketten beni almaya gelirmi merak ediyorum

Ayy geçmişi okuyodum yakalandım

Günaydın kuşum

Ekim Kasım derkeeeeeennnn :123:
Önce siz gidiciksiiiniz sonna da beeeennnn

bende başlayayım o zaman,sonucunda daha 10 ayım var benim
dediğin gibiyse baya bi yol alabilirim
şuan reglim,geçsin gideyim hem uygun vakit olur

benim de hemen baslamam lazıııııııııııımm

2 haftada bir

kız allah sizi 1.5 saat ne ki? ben işe 2 saat de gidip geliorum her gün 2 saat gidiş 2 saat geliş toplam 4 saat

her allahın günü yani offf

bakkkk benmki çağladan daha üst 3 saat gidiş 3 saat dönüş bide ben bu arada sevgiliyle vakit geçiriyordum zehram

yaaa benmki evlenncede beni kıskanıp kollucakmış sözde tabee bir rahatlık olcak beyfendide bundan eminim babam deli kıskançken evlenince düzelmiş annem öyle ki heryere gidiyor şehir dışına turlara arkadaşalrıyla grupları var belediyede hepsi emekli sürekli gezmedeler sinema günler kahvaltı günleri felannn

kız allah sizi 1.5 saat ne ki? ben işe 2 saat de gidip geliorum her gün 2 saat gidiş 2 saat geliş toplam 4 saat

her allahın günü yani offf

Hahaha ama amaa siz trafiğe takılıyorsunuzz
o yolda çekilirmi kuzum yaaa

günaydınnnlarrrr
günaydın canımm

pabucumu kıskansın onlaaaaaaaaar

hoşgeldin siboooşşşş

kızceler burcunun hepinize selamı vaaar

burcu kimdii :26:

günaydınlaarr gelinciklerrr,

bu akşam ablamın aşkısı bize geliyor babamla tanışacaklar. bakalım neler olacak ters mi davranacak hiç tahmin edemiyoruz. gerçi şimdiye kadar beklediğimden az tepki verdi

kuzumm ben senin adını unuttum

Benim adım Elif
may neym iz Elif der gibi oldu
biz tanışmadık galiba,seninki neydi?

2 haftada bir

ayy şu ikeaya bi biz gidemedik yahu
kaç seferdir gidelim gidelim diyoruz yok bi nasip olmadı
çok merak ediyoreeeeee

sen başlamamış mıydın Çağlişkooo?:44:

ayy yol insanı fena yorar yaa
evlenince nasıl olacak,eviniz yine uzak mı peki?

'bende geçen gün kızları kahvaltıya çağırdığımda...' diye başlayan bi cümle kurdum
ne kahvaltısı ya,sen onlarla kahvaltı yapabileceğini mi sanıyon,bırakmam seni,bi hafta sonumuz var dedi
şakadır bu di mi,şaka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…