eylulu de yedik valla cidden
elifcim o zamana baya baya zayıflamıs olurlar zaten...ben sıfır durumda degilim 3 seans gordum... normalde sıfırdan baslayanlar icin bile en az 8 ay diolar... ben üzerine 8 ay gorucem
seans aralıklarım o kdr uzun degil 1-1.5 ayda bile gittigim oldu benim... dugun zamanı cıkmıs olanlara yine atılır yani bi hafta icinde patır patır dokuluolar zaten
ve bu agda falan gibi olmuyo, tırnagının ucu kdr bile cıkmıs olsa lazer görebilirsin... makine kökleri görüyo ya
minicik miniciklerken hiç belli olmuyolarken bile seans gordum ben vakti gecmesin die1.5 ayda gorebiliosun ve o zamana da ole cıkmıs olmuyoolar bile
lazerde agda gibi aman uzasında ole alayım die bekleme derdin yok... o yuzden evlilik icin de gayet uygun bence
günaydın zehracımmmm
ohhh ne guzel cok sevindim adınaaaaben 15 gundur her aksam yanındaydım ama yetmio valla dun aksam goremedim aklımı kacırıodummm neyseki bu aksam yine böörtlen kokusu olacak burnumdaaa
Ekim Kasım derkeeeeeennnn :123:
Önce siz gidiciksiiiniz sonna da beeeennnn
bende başlayayım o zaman,sonucunda daha 10 ayım var benim
dediğin gibiyse baya bi yol alabilirim
şuan reglim,geçsin gideyim hem uygun vakit olur
günaydın kızlar zehre biliyomusun aynı şehirdeydik ama bizimde aramızda 1,5 saat yol var ben ada o şişlide :)))))) iş yerim şişlide die her akşam görüşüyoruz yoksa bizde burda olunca her haftasonu görüşüyoruz yolu o kadar takmayın eğerki haftasonları çalşmyorsanız her haftasonu rahat görüşürsünüz ben denizleri aşıyordum
haha
istanbul başlı başına bi dert zaten tatlım.. yok takmıyoruz kuzum zaten alıştık artık..
ama insna iş çıkışı işe giderken görüşmek, canı her istediğinde görüşmek istiyor.. bizim için bunlar hiç mümkün olmadı işte
Günaydın güzellerrr
Çağlalarr gülinimm herkese günaydın
Bu sabah sessiz burası kimse uyanmadı sanırım..
Özgem edirne tıp a gidicekti bugün k.validesi için inşallah güzel sonuçlar alırlar
Pazar günü aşklanmaya aşkımın yanına gidiyorum
olur olur merak etmee evlenince hep olcak bizde oluyordu ama işim onun evine 5 dakka die mesela benmki işe girince şirketten beni almaya gelirmi merak ediyorum
Ekim Kasım derkeeeeeennnn :123:
Önce siz gidiciksiiiniz sonna da beeeennnn
bende başlayayım o zaman,sonucunda daha 10 ayım var benim
dediğin gibiyse baya bi yol alabilirim
şuan reglim,geçsin gideyim hem uygun vakit olur
ohhh valla ne kadar güzel canım yaaa
bizim aramızda 1,5 saat yol var çok fazla ara olmasada sürekli görüşemiyoruz..
2 haftada bir
yarın ikea yı falan gezeriz artık
kız allah sizi 1.5 saat ne ki? ben işe 2 saat de gidip geliorum her gün2 saat gidiş 2 saat geliş toplam 4 saat
her allahın günü yani offf
günaydın canımmgünaydınnnlarrrr
pabucumu kıskansın onlaaaaaaaaar
hoşgeldin siboooşşşş
kızceler burcunun hepinize selamı vaaar
burcu, "angera" canımmmm
iş yerinde burayı yasakladıkları için artık giremiooo komsucuuumm
insanlara iyilik yaramıyo gercekten....
hele de su kk daa...
neysee
noldu kuşum hayırdır ?:26:
kuzumm ben senin adını unuttum
ohhh valla ne kadar güzel canım yaaa
bizim aramızda 1,5 saat yol var çok fazla ara olmasada sürekli görüşemiyoruz..
2 haftada bir
yarın ikea yı falan gezeriz artık
benim de hemen baslamam lazıııııııııııımm
kız allah sizi 1.5 saat ne ki? ben işe 2 saat de gidip geliorum her gün2 saat gidiş 2 saat geliş toplam 4 saat
her allahın günü yani offf
bakkkk benmki çağladan daha üst 3 saat gidiş 3 saat dönüş bide ben bu arada sevgiliyle vakit geçiriyordum zehram
yaaa benmki evlenncede beni kıskanıp kollucakmış sözde tabee bir rahatlık olcak beyfendide bundan eminim babam deli kıskançken evlenince düzelmiş annem öyle ki heryere gidiyor şehir dışına turlara arkadaşalrıyla grupları var belediyede hepsi emekli sürekli gezmedeler sinema günler kahvaltı günleri felannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?