'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

İyi olmaya çalışıyorum canm sen?

bende öyle tatlım, bildiğin gibi öyle böyle geçiyor hayat..

bende nuraycığım gibi biliyorum. bir kaç forumda okudum, hedef tutturmak için geç saatlere kadar çalışma vs. yazmışlar. satış durumu var yani.

inşAllah tabi...
doktor çok önemli bu durumda gerçeken
doğum kontrol hapını ömürlük kullanamayacağız yani öyle mi?
başka yol yok ki ama:44:

benimkide istemiyo hemen çocuk olsun ona kalsa

ona hiç sormadım sen korun diye:44:
sözlüm korunsun diyeceğim ama o zamanda aramızda birşey varmış gibi olmaz mı
ne bileyim erkek belki aynı hissi almayabilir gibi geliyo bana:44:

bilmiyorum ya ne zor işler
2 yılda istemiyorum çocuk,küçüğüm daha ben

bizde de bi kız çocuk hevesi var :)

canım daha sen böyle düşünürsen sözlün hayli hayli düşünür :)
sağlık açısından en iyi yöntem kondom.
normal şartlarda ilaçlar, iğneler bir yere kadar. fazla da kullanmamak lazım..

nurayıma katılıorum elifcimmmm

öle dusunme.. ilk zamanlar tamam daha da zorlastırdıgı solenio cunku... ama ondan sonra artık onun korunması en saglıklısı

yapacak bişey yok sanırımmmm

düşünmesin di mi ama

bilmiyorum açıkçası bu konuyu pek araştırmadım
yanlış bişi dediysem de cahilliğime ver Nuraycım

tamam kızmayın ama bana

bende uygun bi zamanda söyliiim bariii

ne kızması ayoll

tam nası bişey oldugunu ben de bilmiorum saglık kitaplarında resimleri vardı ordan gormustum ama pek anlasılmıo haliyle

kalın bişey oldugunu sanmam ama illa ki hissedilir... ama yapcak bişey yoktur

umarım 2 ay icinde heryanımdan kıl fısrkımaz... yoksa gider tavsye eden doktoru doverim siz de beni haberlerde izlersiniz

doktora siddet die

o kadar diiorum

bide kıl olayı var
yahu dert bitmiyo mu ne
kalın değildir herhalde,insnaız bizde yaniiii

lazere başlayacaktım güyaaaa
ekim oldu uygun yer bulacam halaaa puufffff
ağdaya kaldık galiba yinee
en azından özel bölge hallolsaydı iyiydi

ben baslamıstımm kuzummm ama makine bozulunca kaldım sonra yeni makine aldılar ama alec degil diode gelmiş.. onu da ben istemedim alexle basladım diodu kullanan bikaç kişi memnun değildi...

içerde kalan paramı alıcam inş. h.sonu, sonra da yeni yer arayıslarına giricem... hemen bulursam ekim de tekrar baslarım

düğüne kadar biter umarım

lazer rahat bişey baya

oldu deseydin, başka bi isteği var mıymış :)

dimi ama..nurayım ben kaynanama cocuk falan emanet edemem zaten...gecenlerde bi cocuga baktı bi ay...bi ay sonra kadın aldı...cocuk 4-5 kilo kadar aldı bi ayda...sussun diye dayamıs mamayı yiyecegi....hahahahaayyy aklıma geldikce ölüyorum gülmekten cocugu görmeliydiniz...yanaklar yerdee zavallımın

valla kuzum sonradan değişti fikri...kız cocuk istiyo ama 3 erkekler alpilerde...bi çağlam daha olsun diyo...adını çağla koycakmıs oldu canımm..bana neee

ikiz can dır caan
1 taşla 2 kuşş daha ne

Allah sana versin o zaman guzzum...biz hepbirlikte dua ederiz senin için :)))hehe

valla canım en kısa zamanda baslamaya calıs...hakkaten cok rahat lazer...koltuk altı bitti benim...zaten sürekli agda yaptıgım için kalmamıstı fazla..özel bölgede bitmek üzere...4 ayda hafifledim....eger yaptıramıyorsanız lazer hep agda yapın...ayak bilegimden bi karıs yukarısına kadar kıl kalmadı agdadan dolayı...o da azaltıyo yani...

ben isterim valla sorun yok ikizde
amaa ama amaaa bünyemm kaldırmaz heralde benim ya minik olduğum zayıf olduğum için

kocası olmasın o.. ben öle anladım

bu adaşın kaynanasında ole dicek hal yok pek... çağlalar o yonden sassız aman cagla koymayın kaynanası kotu olur

çağlamm ben bunu nasıl demedim Alpican'a...

ama diyemem böle bişeyi laf söletmez anasına...söletmesinde zaten bende söyletmem ama...ben yumusak yaklasıyom ona lafları yavas yavas yediriyorum ona artık böle işte annemde de söle dedi gecen bunu yaptı ama içinde kötülük yoktur falan...böle diyince daha etlkili oluyo hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…