Siboşum
Çooookça iyiyim çok çok iyiyim bebeğim, bi hastalık vs. olmadığı sürece de iyi olcam.
Sen nasılsın kuzum?
ben o sekilde de muayene oldum nurayım
zaten o yuzden korkuyorum... doktorla alakası yok cok tatlıydı saolsun... ben bi kaza gecirip de gitmek zorunda kalmıstım ve daha 11 yasındaydım
o gun bugundur cok korkarım kadın dogumculardan
Hoşgeldin Pelinim. İyiyiz, sen nasılsın ?
en güzelini yapıosun sen saten böölee dimdik durarak
çook çok daha iyi ol kuzucum
iyiym bende saol kk da takılıoree işte
Tubiğim benim.
İyiyim bebeğim bende aynı devam :) Hep çalışmak hep çalışmak :126:
merhaba canlaaar.
iyiyiz pelincim. sen nasılsın?
kıymetcim, ablan için hayırlısı olsuuun :)
kızlar hepiiniz burdayken bişi sorcam yaa şimdi ben geçen sene sonunda "AKLINDAN BİR SAYI TUT" romanını almıştım okumaya çalışıyorum ama 35 sayfa okudum ama kafa başka şeylere gidiyor okuyamıyorum anlamıyorum
bana önerebileceğiniz KOMİK,EĞLENCELİ (ama sırf aşk değilnebiliyim başka şeyler düşünmeme fırsat vermicek roman biliyormusunuz okudunuz mu duydunuz mu??
komik eglenceli değil de ; istanbul hatırası /Ahmet Ümit önerebilirim...heyecanla okumustum..sürükleyici bi kitap yağmurişkomm( istanbul'un tarihine baglı olarak bazı cinayetler işleniyo ama zevkle okuyacagın bi kitap)
komik eglenceli kategorisine girmez ama son donemde populer olan debbie macomber'ın kucuk mucizeler dukkanını okuyabilrsin..
kitap işi biraz tarz meselesi... ben aklından bir sayı tutu bir gunde okudum mesela... seni içine alıp almaması tamamen tarzla alaklı yani
ama illa guleyim diosan saftirigin maceraları koca kafa nate gibi kitaplar cok eglencelidir.... biraz cizgi romanımsı ama ben alır okurum ozellilkle mesela
yagmur bence sen ısrarla depresyone girmek istiyosan..
bi kitap bi şarkı sana bişeyleri hatırlatıyorsa iradenle alakalı..
tabiki taş kalpli olmanı bekliyemem..
ama bence önce kafanda bitir.. çünkü doğru olan bu..
Çağlaa canım bende ilk kadın doğumcuya gittiğimde bakire olduğumu bile bile o şekilde muayene etmişti biliyormusun..
hala hatırladıkça midem bulanır... o günü mide bulantısıyla geçirmiştim iğrençti
Çağlaa canım bende ilk kadın doğumcuya gittiğimde bakire olduğumu bile bile o şekilde muayene etmişti biliyormusun..
hala hatırladıkça midem bulanır... o günü mide bulantısıyla geçirmiştim iğrençti
ne alaka ısrarla depresyona girmekle berfin kim ister böle olsun yaa kimmm??
ki ben zaten depresyonda değilim çok şükür azda olsa atlattım o günleri
kafamda bitti zaten ama kaallptte bitmiyor bnde bitemiyor yani herkes farklıı
canım makattan muayene etmiştinasıl alttan muayenemi oldunn cnm???
hadi yaaa cok kotu bişey cidden... belki de ordan bakıp gorulcek bişeydir canım
benimki öleydi mesela... hani kızlar hep dustum derler yaaaben gercekten dustum... hem de öle böle bi düşme değildi belimden asagısını kan goturmustu
kadın dogumcuda bakmıstı haliyle bişey oldu mu diye...
o zaman örenmiştim.. bakireligin ole kolay kolay bozulamıcak bişey oldugunu... ki doktor da sölemişti... dusmeye carpmaya bozulması imkansız her duydugunuza inanmayın die
o düşmeye bana bişey olmadıysa kimseye olmaz zaten
yani umarım olmamıstır kadın baya yaslıydı seşi beş görmemiştir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?