'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aynen... bitmek bilmedi su gun yani son bi saat neyseki...

kıyamam sana kusumm en kısa zamanda kavusursunuz inşallah offf bizimkinin de iki ayı kaldı gitmeye... nası gecicek 3.5 ay onsuz hiç haber alamdan bakalım

buçukta kaçcam daha fazlaa dayanamiciimm
bayrama diyo inşasllah çıkmazda gelir bayrama geelemezse kasım aralık bekler sibel
saatleri geçiremeyen ben ayları nasıl geçiriorum hayret ediorum saten
başa gelince mecbur bekleniyo be çağlam

ole tabi beklenio kuzum... yurtdısı seyiri kısa süreli de olsa gecenlerde bekledim... bikaç gunde bir 15 dk haber alabiliosun ancak cok kotu ya her allahın gunu agladım

3.5 ayı da aglaya aglaya gecircem artık napalım donusunu dusunup mutlu olmaya calıscam

off çağlamm off bide bana sor işte polyanna yanımda halt yemiş artık
kendimi avutmaktan bıktım.. hayırlısı olsun o iyi olsunda diyorum bekliyim
nese ben kaçar kızlar yarın görüşmek üzere iyi akşamlar hepinize

sanırım en güzeli pelincim... herkese ve her seye karsı böle durmak lazım hayatta...

ask anne baba patron arkadas... hiç deişmiyor...

herkese iyi aksamlar ask dolu saatler diliorum... ( pizzayla bile bir ask yasanabilecegini varsayarak )

son 10 dk... ve bööörtlenime ucuyorummm aşk periliri bu aksam herkeslere ask daıtsın

aşk kokunnnnnnnnnnnnn

[video=youtube;T4KS2JUrQCY]http://www.youtube.com/watch?v=T4KS2JUrQCY&feature=related[/video]

minnakımm burdan sana selamlarımı gönderiyorum:) inş gelince görüp okursun:)

fındıığımmm seni çok özleediiimm ve sanaaa kırgınımmm!!! Ayrılıgınızaa uzuldummmm hatta bi garip oldum hepımız ne hayalllerle basladık arkadaslıklarımıza.. Konustuklarımız gelıyo aklıma hayat ne tuhaaf.. Kaybolmaaaa bidahaaa biyerleree ve mailinii kontroooll ettt kırdırtma bana bacaanıı dogum gununu beklıodum valla bıdaha bısı yazmakkk ıcııınn

balsınn sennn bal:)
özledim seni minnak sultanım:)
maillime bakmadım desem hiç
o gelende alışveriş sitelrin mailleriyle dolup taşıo aktif kullandıgım bi mail var onu veririm sana

çok hayal kurduk. çok emek verdik.. ama olmayınca olmuyor napalım
sen napıosun nasıl gidio.d çıkmı teller.d

Günaydın canlar

Bugünü çok seviyorum ben yaa.. yarım gün çalışıyoruz.
aşklanmaya son bir günüm kaldı

rüyamda gökhan diye biriyle sözlüydüm
kim bu gökhan benim sevgilim nereye gitti
beni adama istemişler sözlenmişim hiç haberim yok üstelik taaa türkmenistanda falan çalışıomuş
evine kadar her haltı gördüm

bıktım bu rüyalardan dün gecede sözü atıoduk töbe yarabbim yaaa

bide bana sorun kızlar yaa.. her gece gördüğüm rüyalarla başım fena dertte

aşkitonaa anlattınmı canım rüyanı ??

bende bikeresinde antepli biriyle evleniodum rüyamda anlatmıştım ona
anaa demediğini bırakmadı bana sen nasıl bilinçaltıyla yatıosun ne alakası var bilmem nee
rüya yani bu sonuçta

Günaydın kızlar...
bugün aşkımla akraba ziyareti yapacağız.
öncesinde gezip sonra dayı ve halalarının oturduğu semte gideceğiz

buarada ben hala düğün tarihi belirleyemediğimiz için, konusu açıldığında sürekli farklı konulara geçildiği için, düğün konusunda tek kelime etmemeye karar aldım üstüne birde yeni tekliflerle gelen nişanlıma az bile bence
yeni teklifi kiraya çıkalım(evi var ama bir miktar tadilat istiyor. şuan kiracı var) 5 6 ay veya 1 2 sene 47:belki 10sene belli mi olur ) kirada oturalım, elimizi toparlayınca evi yaptırır kendi evimize geçeriz.
abartıyormuyum bilmem ama ev varken neden kiraya gideyim:44:
neyse işte böyle

pamukprenses ben bu rüyaları bir yerden tanıyorum. ve seni anlıyorum. çok kötü bir his o şekilde uyanmak
bir dönem sürekli birileriyle evlendiriliyordum. zorla hemde. istemiyorum diyordum. çırpınıyordum. düğünlerden kaçarken geri yakalanıyordum. ve buna benzer rüyalar. bir gün eski sevgililerimden biri oluyordu birgün hiç tanımadığım biri.
resmen gelinlik damatlık vs hepsini görüyordum. hatta artık aramızda espri olmuştu, 'gelinliğimi beğenmedim ondan uyandım' 'saçım bozulmuştu' gibi
2 3 sene boyunca sürdü bu durum. nişanlımla tanıştıktan sonraki sene de sürdü ama sonrasında kesildi çok şükür.
seni bilmem ama benim bilinç altımda istemediğim biriyle, aşık/sevemeyeceğim biriyle evlendirileceğim diye bir düşünce vardı sanırım.
neyse ki kurtuldum. umarım tez vakitte o kabuslardan kurtulursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…