canım benm ben senin için:) neyse sorun deil eskidende senle anlaşamazdın:)
nedim rabbim yardımcın olsun:)
canım makattan muayene etmiştibi güzel parmakladı yani öğğğğğğğğğğğğğğ
nasıl bakmış yaa
genelde bakire olanlara bakmıyolar evlimisin diye soruyolar kadın doğumcular tuhaf valla
canım makattan muayene etmiştibi güzel parmakladı yani öğğğğğğğğğğğğğğ
canım geçmiş olsun çok
alttan baktı banada ama ne görücekti merak ediyorum
kist dediğin şey öle ucundan bakmaklamı gözüküyo
makattan yokladı bi burda ağrı varmı yokmu diee..
iğrenç iğrenç iğrenç
aa sapık mı ne
tesekkur ederim kuzucumm gecti cok sukur taa 11 yasındaydım ama ben de korku olarak kaldı
evlenmeden once gitmem gerek nası gidicem nası yenicem o korkuyu die dusunuyorum
Allah şifa versin kızlar en çok korktuğum bölgeler muayenede yaa ama kaçısı yok birgün olucaz elbet pofff içim bi tuhaf oldu anlatıyorsunuz ya nebiliyim;(
canım ben ondan sonra çok gittim hepsi ultrasonla baktı.. o yüzden o korkumu yendim ama hamileyken falan yine olucaz o tip muayene
canım o günlere kadar da bu sıkıntıyı atlatmış oluruz gibime geliyor
Alttan muayene çok kötü diyor herkes yabende yaşamadan korkuyorum zaten ondan ilk geceden deee falan uff valla bölee içim titriyor kasılıyorum
yağmuş şimdiden niye korkuyosun
vajinusmus falan olur Allah korusun okadar bu dertle uğraşan insan var yani
işte olur kesin yaa bende epeydir var bu tedirginlkk işte adı herneyse korku olamaz yasamadım ama nebiliyim çok kasılan biriyim off nasıl olcak die kafamda hep kurarım gerçi evleneceğimde meçhul artık ama olsun ya siboşumm yaa olmam inş.yaa
canım illaki evlenip yuva kurucaksın sende tabiki.
Ama vajinusmus diyolar işte ona
umarım zamanla rahatlarsın kuzum bu konuda aşarsın düşünceleri ne diim
kaç senedir atlamadım kuzum ya benim en yakın iş arkadsım 6 ay eşiyleeondan sonra sanırım daha fena kaygılarım olmaya başladı ya
aa sapık mı ne
tesekkur ederim kuzucumm gecti cok sukur taa 11 yasındaydım ama ben de korku olarak kaldı
evlenmeden once gitmem gerek nası gidicem nası yenicem o korkuyu die dusunuyorum
Allah şifa versin kızlar en çok korktuğum bölgeler muayenede yaa ama kaçısı yok birgün olucaz elbet pofff içim bi tuhaf oldu anlatıyorsunuz ya nebiliyim;(
yagmurcum merak edip sormuşsun.. merak eden başka arkadaşlarda vardır belkim buraya yazayım.. mesaj 10dk bir atııyor malum..
erdi beni aldatmadı.. aldatmazda.. şuan bile bana sadık kalıp bekliyeceğinede eminin..
kişilik biraz sorun oldu bizde.. onun yapma dediklerini yapmamı uygun görmedi..
bnde ondan gerekli anlayışı göremedim..
aramızda mesafe oldugundan dolayı , sürekli görüşemiyordukta.. görüşemediğimiz için kıskançlığı daha fazla artıyordu..
kısmet:)
içim sıkıldı yaa gün bitsede gitseem öff
sevgilimide çok özledim saten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?