'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oyyy çok çok gecmiş olsun bebişim...

bende aynı sekilde uyandım bugün ya hayırlısı....olcak gibiyim ama daha olmadım:26: munnum akıooo...gözlerim kısarmıss

sağol cnm aman olma yaa çok kötü valla
havalar soğumaya başladı ondan heralde

ee oralar da damda yatcak kadar vardırr halaa
karedeniz bölgesi burası anacım

su an cok sıcak...gündüzleri hala yakıyoo....ama gece soguk oluyo battaniyemi alıyorum cıkıyrm damaa...sogukta kıvrılıp yatıyorum güzel oluyo ama sabah da böle cıkıyo acısı...burun akıo halsiz oluom...ama bugün gece poyraz vardı...ondan böle oldum herhalde:26::26:

dikkat et kuşumm sende kendinee

aaa nlatırsam napar beni bilmemm
kim bu gökhan bilmem nee bi sürü laf dinlerim vallaaa
bana kalsın rüyalarımm
kuzucum vallaa hiçç aklımda istemediğim biriyle evlendirilmek gibi bi korku olmadı..
ama sözden sonra sürekli tolgacanla ayrıldığımızı gördüğüm rüyalar görüyorum.
Allah göstermesin yaaa

hapşırık tıksırık grip oldummm
sen nasısınn kuşuummm

geçmiş olsun canımm
günaydınlar:))

yagmurcum sen neden ayrdılki sevgulunden

günaydın canım :)

Son düzenleme:

hadii yaaa bende kendı kendımee kurdum kafamda ben sana maıl atıorumda sen bana cevap vermıosun dıyeee öle bi triplendim kiii bakıorum baska topikklerdee fink atıyosun o topiklere bakmıorum bılee patlatıyorum bi hıııhhh nası gıtsın fındıgımmm iş kızı oldum nıhayeetttt teller isee.... teller halaa yerinde bugun sıktırmak ıcın gıdıcem hatta o yuzden erken cıktım iştenn patroniçem saolsun izin verdı hemenciciiikkk.. bıde senıı ozluyoruuuz iştee hayırsız finduğuuummm sen napoosuuunnn bakalım sınav falan noldu?

kızlarrrr gıremedım hıc cuma edırneye hastaneye gıttık
evde de netım yok telden gırıyom suan
amelıyat olcak malesef bakalım nerde olacagına karar verılcek sımdı
hepınızı opuyorum ozledım sızıııı

Canım çok geçmiş olsun... Allah Şafi ismiyle şifa versin inşALLAH.. Öpüyorum...

kızlaaarrrr iyi akşamlaaar

bugüün birsürüü çeyiz cicileriii aldııııkkkk
anne-baba-çocuk(ben ) gezmeye çıktık. avm de dolaşıyoduk, bernardoya bi bakalım dedik
çağlamın yemek takımından aldıııım benim ilk tutkum grey rose modeli yoktu. annem de garden rose a bayıldı.
yanına çatal kaşık bıçak seti hediyeydi.
bu ikisinin fiyatı 1599 tl.
düdüklüde hep tefal vardı aklımda. aksini hiç düşünmemiştim. ama fissler aldık geldik 6 lt si 390 tl ve 100 tl indirim çeki vardı.
ve bu 100 tl indirim çekini monetalarda kullandııııkkkk zaten indirimdeydi onlarda. 3 boy aldık. 456 dan 356 ya denk gelmiş oldu yanlış hatırlamıyosam.
anneciğim bir de çeyizime hediye istedi mağaza müdüründen (alışveriş esnasında baya sohbete koyulduk, kaynaştık :) saatlerce mağazadaydık herşeyi inceledik) 3 lücezve setim de hediye olduuu
sonracığımaaa :) english home dan mikrofiber çift kişilik yorgan aldık. 50 tl.
tefalde indirim vardı, kartımızda da 30 tl puan birikmişti :) mikser aldık, üste sadece 40 tl ödedik.
bide kahvelerin yanına minik su bardakları aldık canlarım 6 adet 8 tl.

çook mutluyuuum beeeennnn
allahım ödeme kolaylığı versin, taksitlerimizi biraz hafifletelim de eksiklere devaaammm :))

bernardodan tüyolar aldım bide biz su setinide alacaktık yemek takımının yanına. ancak mağaza müdürü beklememizi söyledi, kadehlerle ilgili yeni kampanyalar olacakmış önümüzdeki günlerde. arayacak bizi. birde yemek takımının 12 kişilik pasta tabaklarını aynı zamanda kahvaltı tabakları olarak kullanabileceğimi yanına yumurtalık, ve reçellik alınca bir de kahvaltı seti oluşturabileceğimi söyledi. o ürünler de gelince haber verecek.

şimdi ciciklerimin fotoğraflarını koyıyım. eve geldiklerinde bende çekerim fotocuklarını.

düdüklü tencerem

seramik tencerelerim(benimkilerin hepsinin dışı maviydi)

Eki Görüntüle 520587

yemek takımım

çkb
Eki Görüntüle 520605

cezve takımı

mikrofiber yorgan
Eki Görüntüle 520609

mikser

likör bardağı(ama ben kahvelerin yanında su ikram etmek için kullanıcam)

Ayy Nurayımm ya maşallah valla gülümseyerek okudum yazdıklarını..
Çeyizlerini hep mutlulukla kullanırsızn güzel günlerde eskir inşallah..
Alışverişe anne-baba-çocuk çıkmışınız ya siz annenle bunları alırken baban sıkıntıdan patlamamıştır umarım..

özgeeem sifaa versın ınnnsss iyi haberlerını beklıyoooruuuzz

nurayııımmmm lokumum gule gule kullan cıcılerınııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…