'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ailem sonunda kabullendi özgecim bu sene 21 yaşındayım canım
Ve ani bir istekle babam tanışmaya çağırdı, annem daha tanışmadı ciddi birşey olmadan tanışmam dedi neden öyle dediyse artık
Ama babamla tanıştılar 2 ay önce babam sevdi ilk başlarda çok karşı çıkıyordu, ama yi çocukmuş lafını ağzından duydum ya o yetti bana
Teşekkürler canım Sesim ismi pek yaygın değil ama var genede Ebrar zaten bilindik bir isim, ama sesim ismini duyanlar garipsiyo sisim diyenler bile oluyo

Son düzenleme:

a vitamini deposu değil de, ruocutan kullanıyorum.
biliyorum lazer değil ağda falan da yasak =(((

ama koltuk altıma bir sorun olmuyor.son seanslarım artık belki ondan. birde ben kendime çok iyi bakıyorum.
suyumu eksik etmiyorum
bacaklarım için lazere gitmeyi planlıyorum ama şöyle. şuan bacaklarımda seyrek var. geçen ay ağda yapmıştım. seyrekken birşey olmaz diye umuyorum.:26::44:

o fiyattaki düşüşe zaten aklım hayalim almadı. fiyat listesini de elime tutuşturdu. ne istersen şimdi yarı fiyatına dedi.
koltukaltı 40 yazıyor. ben zaten onda 20 ye yaptırıyorum
sanırım hastanedeki ile bitenekadara anlaşıcam. hem daha resmi olur. randevu falan almak zorunda olunca tarihlere uyarım. böyle unutuyorum arada kaynıyor :/

sesiiimmmm hoşgeldin =)

Son düzenleme:

Lazer yakıyormuş diye duydum ve tamamen bitmiyormuş,
Ben iğneli yaptırmak istiyorum ama yaptıracağım yerdeki bayan, yüzeyi geniş olan yerlere yapmıyoruz dedi, bacaklara yapmıyor yani.
Bikini bölgesi, koltukaltı ve kollar istiyorum,
Acaba yaptıran varmı aranızda kızlar leke kalıyor mu ?
Birde dakikası 1,5 tlymiş çok mu acaba ücreti ?

canım bikiniye o iğneli nasıl olur yaaa
ağda falan yapabiliyom canım o kadar yanmıyo ama iğneli yaptıramam herhalde ben
bakalım lazere ilk kez başlıcam.. umudum var inş tamamen biter

valla canım şöyle söyliyeyim ağdadan çok acıtmıyor
he benim koltuk altım yandı,kadın traş yapmadan cazztt cuzttt diye lazerlemişti beni. genelde ondan yanıyormuş.
su toplaması gibi leke oluştu ilk başta. o zamanlar ilaç içmiyordum.
ama aşırı kıl dönmesi vardı.5 kıl varsa 3ü kıl dönmesi oluyor ve içinde kalıyordu.
amann kıl dönmesindense leke olsun napayım dedim. devam ettim. zaten ikinci seansa gittiğimde kadına kızıp lekemi göstermek için açtım leke meke kaybolmuş, sadece hafif bir şey kalmıştı.şuan hiçbirşey kalmadı. kiii benim cildimden yara izleri kaybolmuyor kola kolay.
benim şimdi baya azaldı. 6. seansıma gittim. eğer dikkat edip sık sık gitsem biterdi belki. en son haziranda gitmiştim. ama ne jilet ne ağda yaptım. tüy gibiler.
bu da olmazsa iğneliye gidicem,o kalan tek tükler için

canım bikiniye o iğneli nasıl olur yaaa
ağda falan yapabiliyom canım o kadar yanmıyo ama iğneli yaptıramam herhalde ben
bakalım lazere ilk kez başlıcam.. umudum var inş tamamen biter

Benim tüyler çok seyrekleşti ve çok inceldi canım bioder serum sağolsun kç senedir jilet yapıodum 1 senedir başladım ağdaya bide bioder kullandım düzenli şimdi çok ince ve azaldı. O yüzden iğneli yaptırıp hepsinden kurtulmak istiyorum, yoksa evlenince kıl tüy işiyle hiç uğraşamam
Zaten eşlerimizde dinlemez bizi Kaplan gibi atlarlar valla

benim düğüne 8 ay kaldı o zamana kadar biraz azalır en azından evde odaya kapanıp ağda yapmak zorunda kalmam diye düşünüyorum
ben de sırf evlencem diye yaptırıyom valla
yoksa her ay ağda yapıyorum kolay bi şekilde

Cildim çok hassas hemen kızarıyor tahriş oluyor, annemde yaptırdı lazer ama kalanlar var hala ağdaya gidiyor çok az olsa bile, kalanlr için tekrar iğneli yaptırıcaksam baştan iğneli yaptırmak daha mantıklı gibi geldi bana.
Bacaklarımda batıklar var her ağda dan sonra ğneyle oyuyorum resmen
Olmazsa bacaklarım için lazer yaptırayım.
Zaten üst bacağımda hiç bişi yok iç taraflarda tek tük var, alt bacaklarım sadece iğneli için kadınla anlaşabilirsem bacaklarımda biter.
Ortalama bir saat sürüyormuş iğnelide ilk seans bikini bölgesi için. Laerde ne kadar sürüyor acaba ?

Aynen öyle canım bide ben rahatsız olurum ufack inicik çıksa bile çekinirim, tiksinip iğrenicek diye
O yüzdn her zaman mis olmam lazım onun içinde iğneli şart kökten bitmesi için yoksa ilk 15 günden sonra hiç yaklaştırmamam lazım

ya ben de lazer istiyorum ama korkuyorum yaa.
ben ağda yolunda gidiyorum 5 senedir:44:

Bende korkuyorum lazerden özellikle bikini bölgesi için
Çünkü yumurtalıklara zarar veriyormuş diye duydum
O yüzden iğneliye yöneldim.
Onunda leke tutması var
Ne yapıcam bilemiyorum valla ya.

masraflı olur diye düşünüyorum. bir de sıkıcı. tam olarak bilmiyorum ama sanırım tek tek kıl köküne ışın veriyor.
oyy oyyy düşünemiyorum kaç saat sürer. ben maşallah erkek gibiyim
seyrek haline gidip ara seansa diğer kıllarım için gitmeyi düşünüyorum yoksa sıkılırım
lazerle azatltıp sonra iğneli olursa sanki daha iyi olur diye düşünüyorum.
ama genital kısmına nasıl iğneli yapıyorlar :26:
of yaa o kısım nasıl zor bir yer, her iki tür lazer için hatta ağda için bile :26:

ee şey benim bir kıl kökümden üç tane kıl çıkabiliyor ben naparsam yapayım bitmezmiş gibi geliyor bana
kızlaaarrrr bende korkuyorum ama adam beni görünce daha çok korkabilir

Son düzenleme:
Bende korkuyorum lazerden özellikle bikini bölgesi için
Çünkü yumurtalıklara zarar veriyormuş diye duydum
O yüzden iğneliye yöneldim.
Onunda leke tutması var
Ne yapıcam bilemiyorum valla ya.

bnde lazere gidiyorum..

geçen hafta pazar günü nişana gittim. nişa gittiğimde nişana kadın doğum doktora gelmişti.. ona sorduk bidaha içimiz rahat etsin diye.. kendide lazere gidiyormuş.. yumutalıklara zararı yok dedi..

başka bir kadın doğum öğrencisinede sormuştum başlamadan.. oda zararı yok dedi..

bnm bildiğim bu. artıkın siz bilirsiniz:)

Kıl köklerine iğneyle yakıyorlar canım. Dah kalıcı geliyor bana, ve her gittiğinde daha kısa sürüyormuş. Benimkilerde öyleydi bioder kullandım azalttım incelttim.
Çok çabuk sıkılan biriyim birde.
Baktım azalmıyor hala çıkmaya devam ediyor bırakıveririm lazeri.
O yüzden iğneli daha iyi geldi bana.
Bi tek kusuru işte kabuk tutması o kabuklarada leke kalmaması için gözün gibi bakmak

annen kaç seans gitti canım. nekdar kaldıki bidaha ağdaya gidiyor
bnm arkadaşım gitti iğneliye.. bitmiş çıkmıyormuş.. ama acısı çok fazla.. ben yaptıramam iğleni..
iğlenide 1 saat sürüyor diyemeyiz..
çünkü her bir kıla bi kez uygulanıyor. bnce kıl yapısına göre değişir:)

lazer 5 dk bile sürmüyor..

Son düzenleme:

Ay bilmiyorum ki yaa lazer çok uğraştırıcak gibi geliyor bana.
İğnelide karar kıldım artık olmadı bacaklarıma yaptırıcam lazeri.

Her ağdaya gittiğinde lazerede gidiyordu sanırım geçen sene bi 8-9 seans gitmiştir. Ki onun tüyleri çok çok ince 20-25 senedir ağda yapıyor,
Benim tüylerime göre 1 saate yakın cnm
Ama her gittiğinde süre azalıyormuş. Ben acıya dayanıklıyım
Sonunda bi daha kıl tüy işiyle uğraşmak yoksa son voltaja kadar dayanırım

hiç gittnimi iğleniye sen? nasıl acısına dayanıyosun

Yok canım gitmedim regliyim suan bitsn jilet yapıcam hepsi birden çıksın diye, kadın cımbız alıcak kadar olunca gel demişti. Ozaman gidicem tahminen 1-2 hafta sonra ilk koltukaltımda deniycem tabi, bakıcam duruma, koltuk altımda ilk seanstan sonra bikiniye başlıycam

iğleni burda bi yer yapıyor diye biliyorum..
oda bana çok ters.. 1 saatlik ara var.. hadi arayı boşver.. randvuleri 7 8 e anca veriyormuş.. .çnkü normalde istanbuldaymış.. tatilde eve gelince yapıyormuş.. o yzden iğneliye gidemedim ben.. koltuk altı için gidicektim ben.. zaten bi parmak kadar var benm.. biter kurtulurum dedim ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…