memnun oldum sesimcim ben de özge
ne güzel ve değişik isimlerin varmış bayıldımmm
kaç yaşındasın? ailen biliyo mu sevdiceğini tanıştılar mı
peki peklediğiniz bi durum mu var iş, askerlik gibi?
çağlam hani hep derler ya ölüm ve düğün saati bellidir diye.. belki bu seni biraz rahatlatır böyle düşünürsen
inşallah son dakika süprizi çıkarmaya kalkmazlar.. insanın elini kolunu nasıl da bağlıyolar ya
sanki o askerlerin oradan başka hiçbi hayatları yok.. olamaz..
Allah yardımcınız olsun
ezgim çok özledim seniiii
o güzel fotolarınızı yirim ben facetekiiiii
oyacııım, canım sivilce için kullandığın ilaç hap mı? eğer tahmin ettiğim a vitamini deposu ilaçlardansa lazer yaptırman çok tehlikeli :44: yanarsın anneeem.
şu 6 binden 3 bine inen yere hiç güvenemedim ben. resmen sallıyolar gibi geldi.. madem 3 bine yapacak 6 bin ama sana 3 bin olur niye diyo. pislereminim babasının hayrına yaptı %50 indirimi bi anda... pışıııkkk deseydin sen onlara
a vitamini deposu değil de, ruocutan kullanıyorum.
biliyorum lazer değil ağda falan da yasak =(((
ama koltuk altıma bir sorun olmuyor.son seanslarım artık belki ondan. birde ben kendime çok iyi bakıyorum.
suyumu eksik etmiyorum
bacaklarım için lazere gitmeyi planlıyorum ama şöyle. şuan bacaklarımda seyrek var. geçen ay ağda yapmıştım. seyrekken birşey olmaz diye umuyorum.:26::44:
Lazer yakıyormuş diye duydum ve tamamen bitmiyormuş,
Ben iğneli yaptırmak istiyorum ama yaptıracağım yerdeki bayan, yüzeyi geniş olan yerlere yapmıyoruz dedi, bacaklara yapmıyor yani.
Bikini bölgesi, koltukaltı ve kollar istiyorum,
Acaba yaptıran varmı aranızda kızlar leke kalıyor mu ?
Birde dakikası 1,5 tlymiş çok mu acaba ücreti ?
Lazer yakıyormuş diye duydum ve tamamen bitmiyormuş,
Ben iğneli yaptırmak istiyorum ama yaptıracağım yerdeki bayan, yüzeyi geniş olan yerlere yapmıyoruz dedi, bacaklara yapmıyor yani.
Bikini bölgesi, koltukaltı ve kollar istiyorum,
Acaba yaptıran varmı aranızda kızlar leke kalıyor mu ?
Birde dakikası 1,5 tlymiş çok mu acaba ücreti ?
canım bikiniye o iğneli nasıl olur yaaa
ağda falan yapabiliyom canım o kadar yanmıyo ama iğneli yaptıramam herhalde ben
bakalım lazere ilk kez başlıcam.. umudum var inş tamamen biter
Benim tüyler çok seyrekleşti ve çok inceldi canım bioder serum sağolsun kç senedir jilet yapıodum 1 senedir başladım ağdaya bide bioder kullandım düzenli şimdi çok ince ve azaldı. O yüzden iğneli yaptırıp hepsinden kurtulmak istiyorum, yoksa evlenince kıl tüy işiyle hiç uğraşamam
Zaten eşlerimizde dinlemez biziKaplan gibi atlarlar valla
valla canım şöyle söyliyeyim ağdadan çok acıtmıyor
he benim koltuk altım yandı,kadın traş yapmadan cazztt cuzttt diye lazerlemişti beni. genelde ondan yanıyormuş.
su toplaması gibi leke oluştu ilk başta. o zamanlar ilaç içmiyordum.
ama aşırı kıl dönmesi vardı.5 kıl varsa 3ü kıl dönmesi oluyor ve içinde kalıyordu.
amann kıl dönmesindense leke olsun napayım dedim. devam ettim. zaten ikinci seansa gittiğimde kadına kızıp lekemi göstermek için açtım leke meke kaybolmuş, sadece hafif bir şey kalmıştı.şuan hiçbirşey kalmadı. kiii benim cildimden yara izleri kaybolmuyor kola kolay.
benim şimdi baya azaldı. 6. seansıma gittim. eğer dikkat edip sık sık gitsem biterdi belki. en son haziranda gitmiştim. ama ne jilet ne ağda yaptım. tüy gibiler.
bu da olmazsa iğneliye gidicem,o kalan tek tükler için
benim düğüne 8 ay kaldı o zamana kadar biraz azalır en azından evde odaya kapanıp ağda yapmak zorunda kalmam diye düşünüyorum
ben de sırf evlencem diye yaptırıyom valla
yoksa her ay ağda yapıyorum kolay bi şekilde
ya ben de lazer istiyorum ama korkuyorum yaa.
ben ağda yolunda gidiyorum 5 senedir:44:
Cildim çok hassas hemen kızarıyor tahriş oluyor, annemde yaptırdı lazer ama kalanlar var hala ağdaya gidiyor çok az olsa bile, kalanlr için tekrar iğneli yaptırıcaksam baştan iğneli yaptırmak daha mantıklı gibi geldi bana.
Bacaklarımda batıklar var her ağda dan sonra ğneyle oyuyorum resmen
Olmazsa bacaklarım için lazer yaptırayım.
Zaten üst bacağımda hiç bişi yok iç taraflarda tek tük var, alt bacaklarım sadece iğneli için kadınla anlaşabilirsem bacaklarımda biter.
Ortalama bir saat sürüyormuş iğnelide ilk seans bikini bölgesi için. Laerde ne kadar sürüyor acaba ?
Bende korkuyorum lazerden özellikle bikini bölgesi için
Çünkü yumurtalıklara zarar veriyormuş diye duydum
O yüzden iğneliye yöneldim.
Onunda leke tutması var
Ne yapıcam bilemiyorum valla ya.
masraflı olur diye düşünüyorum. bir de sıkıcı. tam olarak bilmiyorum ama sanırım tek tek kıl köküne ışın veriyor.
oyy oyyy düşünemiyorum kaç saat sürer. ben maşallah erkek gibiyim
seyrek haline gidip ara seansa diğer kıllarım için gitmeyi düşünüyorum yoksa sıkılırım
lazerle azatltıp sonra iğneli olursa sanki daha iyi olur diye düşünüyorum.
ama genital kısmına nasıl iğneli yapıyorlar :26:
of yaa o kısım nasıl zor bir yer, her iki tür lazer için hatta ağda için bile :26:
ee şey benim bir kıl kökümden üç tane kıl çıkabiliyorben naparsam yapayım bitmezmiş gibi geliyor bana
Cildim çok hassas hemen kızarıyor tahriş oluyor, annemde yaptırdı lazer ama kalanlar var hala ağdaya gidiyor çok az olsa bile, kalanlr için tekrar iğneli yaptırıcaksam baştan iğneli yaptırmak daha mantıklı gibi geldi bana.
Bacaklarımda batıklar var her ağda dan sonra ğneyle oyuyorum resmen
Olmazsa bacaklarım için lazer yaptırayım.
Zaten üst bacağımda hiç bişi yok iç taraflarda tek tük var, alt bacaklarım sadece iğneli için kadınla anlaşabilirsem bacaklarımda biter.
Ortalama bir saat sürüyormuş iğnelide ilk seans bikini bölgesi için. Laerde ne kadar sürüyor acaba ?
bnde lazere gidiyorum..
geçen hafta pazar günü nişana gittim. nişa gittiğimde nişana kadın doğum doktora gelmişti.. ona sorduk bidaha içimiz rahat etsin diye.. kendide lazere gidiyormuş.. yumutalıklara zararı yok dedi..
başka bir kadın doğum öğrencisinede sormuştum başlamadan.. oda zararı yok dedi..
bnm bildiğim bu. artıkın siz bilirsiniz:)
Ay bilmiyorum ki yaa lazer çok uğraştırıcak gibi geliyor bana.
İğnelide karar kıldım artık olmadı bacaklarıma yaptırıcam lazeri.
annen kaç seans gitti canım. nekdar kaldıki bidaha ağdaya gidiyor
bnm arkadaşım gitti iğneliye.. bitmiş çıkmıyormuş.. ama acısı çok fazla.. ben yaptıramam iğleni..
iğlenide 1 saat sürüyor diyemeyiz..
çünkü her bir kıla bi kez uygulanıyor. bnce kıl yapısına göre değişir:)
lazer 5 dk bile sürmüyor..
hiç gittnimi iğleniye sen? nasıl acısına dayanıyosun
Her ağdaya gittiğinde lazerede gidiyordu sanırım geçen sene bi 8-9 seans gitmiştir. Ki onun tüyleri çok çok ince 20-25 senedir ağda yapıyor,
Benim tüylerime göre 1 saate yakın cnm
Ama her gittiğinde süre azalıyormuş. Ben acıya dayanıklıyım
Sonunda bi daha kıl tüy işiyle uğraşmak yoksa son voltaja kadar dayanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?