kuzucum tartısmadık ki.. Allah korusun yani bidaha küs kalamam bitanemle ben zaten
işiyle alakalı durumlar var
nefret ediyorum işinden... bütün hayallerimiz karman corman olabilir hiçbişi belli değil suan... canım cok sıkkın
canım günaydın hayırdır kuzum ne bu karamsarlık yaa
silkelen bi kendine gel böyle şeyler de düşünmee
canım evet bende demir eksikliği var.. doktor amcanın söylediğine göre kanımın 1/3 ü yokmuş.. o iğrenç tiksinçç demir haplarını kullanmak istemiyorum
bende ödemden şüpheleniyorum.. dediğin gibi yeşil çaya koşa koşa gitsem hiç ferna olmıcak canım
günaydın gizim
aşklancaz bol bol
herkese selamcok fazla sayfa vardı okuyamadım düğün yeri arıyorummm bana yardım edin her yer cok pahalı, şöyle yemekli içkisiz 40-50 tl'ye hersey dahil acık hava bi yer önerin nolurr:26::26:
Günaydınlar aranıza dalmış gibi oldum ama demeden geçemiycem
Uzun zamandır çeyiz topiklerinde misafir olarak gezdim,
Oralardaki diyaloglarınızı çok beğendim buralara kadar sürükledi beni
Çok imrendim size yaa Allah hepinzi tez zamanda hayırlısıyla gelin yapsın, sevdiğinizle aşk dolu günler geçirin
Darısıda benim başıma inşallahhh...
Siz aylara geçmişsini ne kadar güzeKEşke bende geçebilsem bi an önce ayları saymaya
Daha ortada ne teklif var ne isteme kafamda kurduğum bi tarih sadece
Hepinize mutlu mutlu günler
herkese selamcok fazla sayfa vardı okuyamadım düğün yeri arıyorummm bana yardım edin her yer cok pahalı, şöyle yemekli içkisiz 40-50 tl'ye hersey dahil acık hava bi yer önerin nolurr:26::26:
zehraaamm, haklısın o demir ilaçlarını içmek çok zor.
en azından demir içerikli besinleri çook çok tüketmeye çalış.
kansızlık çok fena baş ağrısı da yapar.
aciil acil şifalar diliyoruum canım
hoşgeldin
teşekkür ederiz güzel dileklerin için, dilerim senin için de herşey istediğin gibi olur
tarihinin belli olup olmaması önemli değil ki aramıza katılmanı isterim ben kendi adıma
senin gibi olan arkadaşlarımız da var burda, mutlu mesut geçiniyoz hep beraber
ben de iyi dusunmek istiorum kızlar... ama sonra aksi olursa kendimi hazırlamadıgım icin daha cok uzulcem
evet gizom işiyle alakalı... seyir programlarının değişme ihtimali söylentileri yayılmıs... gemide genelde söylenti bosa yayılmaz cok korkuyorum
neler neler geldi aklıma... acaba evlenmemizi istemio mu kader diorum son dakka gol atıo bize
ben de iyi dusunmek istiorum kızlar... ama sonra aksi olursa kendimi hazırlamadıgım icin daha cok uzulcem
evet gizom işiyle alakalı... seyir programlarının değişme ihtimali söylentileri yayılmıs... gemide genelde söylenti bosa yayılmaz cok korkuyorum
neler neler geldi aklıma... acaba evlenmemizi istemio mu kader diorum son dakka gol atıo bize
Çok teşekkür ederimmm
İsmim Ebrar Sesim ikisi ilede seslenebilirsiniz sorun değil. Bursa'da yaşamaktayım, aile şirketimiz var, 6 yılı aşkın ve sonu ne aman mutlu bitiğini bilmediğim bir birlikteliğim var.
2014 gelinleri topikine yazmıştım ama ses çıkmadıBende buraya bakim hepinizin çok şanslı olduğunu döylemek istedim.
Çok özür dileyerek yorum yapmak istiyorum müsaden ile,
Konunuzun ne olduğunu bilmiyorum ama lütfen kadere bağlamayın
Kaderimizi biz çizer ve biz yönlendiririz.
Allah'ım bize boşuna akıl vermemiş lütfen kötü düşünmeyin.
Kaderin ipleri bizim elimizde aslında.
nasıl değişicek canım benim anlamadım sonuçta her zamanki gibi olmucakmıydı evlenince daha uzak yerleremi gönderecekler hani 3 haftada bir gibimi gelcek
bişi diyimmi bu askeriye komple belirsizlik ne sölesen haklısın cidden seni başıma geldi daha anladım biz 3 ay sonra kurtulcaz allahtan tahamül edemiyorum benim karar vermediğim şelere komutanlar karar verip istediklerini yaptırıyolar
ama çağlam yinede en iyisini üdşünelim ki iyi olsun canım
canım hoşgeldin aramıza
nasıl değişicek canım benim anlamadım sonuçta her zamanki gibi olmucakmıydı evlenince daha uzak yerleremi gönderecekler hani 3 haftada bir gibimi gelcek
bişi diyimmi bu askeriye komple belirsizlik ne sölesen haklısın cidden seni başıma geldi daha anladım biz 3 ay sonra kurtulcaz allahtan tahamül edemiyorum benim karar vermediğim şelere komutanlar karar verip istediklerini yaptırıyolar
ama çağlam yinede en iyisini üdşünelim ki iyi olsun canım
canım hoşgeldin aramıza
hoşgeldin aramıza oncelikle canım
elbette biliorum ama su durumda ipler benim elimde değil...
cogu seyim hazır tarihim bile alındı ama benim dısımda gelişen sebepler belki de dugunun olmasını ertelicek hem de hiç bilmedigim bi zamana... bu durumda benim elimde olan hiçbişey yoksa bence bu kaderin benim hükmededigim kısmı oluyo
lanet iş böle bişe işte kuzum
hiçbişey belli deil bir saniye sonran bile! nefret ediyorum yaa alhhaım kafayı yicem...
kuzum gidicek belki 1 sene gelmicek bu adam
ya da hiç gitmicek kasımdaki bile iptal olcak
ya da kasımda gitmicek tam haziranda gidicek
hiçbişibelli değilllllll
senin dugunun bebeğin cenazen hastalıgın adamların umrunda mı???
her an hersey değişebilio... insan sevgilisi gitsin die dua eder m.?
hergun aglıcamı bildigim halde kasım sonu gelsin de sorun cıkmadan gitsin die dua ettim... neden cunku eger gitmezse her an baska bişi cıkarcaklardı
kasım sonu gitmesi lazım... ancak o sekilde tarihlerimizde sıkıntı olmuyo donusunden sonra belli bi sore uzun süreli seyre gitmiolar cunku
tek caremiz gitmesiydi kafamızın rahat olması icin
herseyi mahvetmek üzereler ama
özellikle son bir haftadır hergünü bulan başağrısı çekiyorum tatlımzehraaamm, haklısın o demir ilaçlarını içmek çok zor.
en azından demir içerikli besinleri çook çok tüketmeye çalış.
kansızlık çok fena baş ağrısı da yapar.
aciil acil şifalar diliyoruum canım
geçen yıl üşüyorum die gitmiştim doktor doktor dediki anormal durumda sadece üşüyomusun demirin yok 5 li bişiydi yanii normalde 50 100 olması gerekirken hem demir hem demir depom kötüydü bende abandım sağlıklı mamişlere etin yanında yoğurt ayran ne varsa kalsiyum kestim sabah kahvaltıda pekmez portakal suyuna abandım ama çay içmedim demiri kırıyoo die
ve o iğrenç demir haplarını sabah aç karna içtim ama tadı o kadar iğrenç değildi kızlar annem senelerce içmiş hamileykende içmiş şimdi yükseltmezseniz ilerde çok kötü sonuçlar oluyor
bilinçsiz hamilelklerde çocuk özürlü bile doğabiliyor sırf demir eksiklği gibi faktörlerden
Cogu seyim hazır tarihim bile alındı ama benim dısımda gelişen sebepler belki de dugunun olmasını ertelicek hem de hiç bilmedigim bi zamana... Bu durumda benim elimde olan hiçbişey yoksa bence bu kaderin benim hükmededigim kısmı oluyo
hiçbişey belli deil bir saniye sonran bile! Nefret ediyorum yaa alhhaım kafayı yicem...
Kuzum gidicek belki 1 sene gelmicek bu adam
hiçbişibelli değilllllll
Her an hersey değişebilio... Insan sevgilisi gitsin die dua eder m.?
Hergun aglıcamı bildigim halde kasım sonu gelsin de sorun cıkmadan gitsin die dua ettim... Neden cunku eger gitmezse her an baska bişi cıkarcaklardı
kasım sonu gitmesi lazım... Ancak o sekilde tarihlerimizde sıkıntı olmuyo donusunden sonra belli bi sore uzun süreli seyre gitmiolar cunku
cogu seyim hazır tarihim bile alındı ama benim dısımda gelişen sebepler belki de dugunun olmasını ertelicek hem de hiç bilmedigim bi zamana... bu durumda benim elimde olan hiçbişey yoksa bence bu kaderin benim hükmededigim kısmı oluyo
hiçbişey belli deil bir saniye sonran bile! nefret ediyorum yaa alhhaım kafayı yicem...
kuzum gidicek belki 1 sene gelmicek bu adam
hiçbişibelli değilllllll
her an hersey değişebilio... insan sevgilisi gitsin die dua eder m.?
hergun aglıcamı bildigim halde kasım sonu gelsin de sorun cıkmadan gitsin die dua ettim... neden cunku eger gitmezse her an baska bişi cıkarcaklardı
kasım sonu gitmesi lazım... ancak o sekilde tarihlerimizde sıkıntı olmuyo donusunden sonra belli bi sore uzun süreli seyre gitmiolar cunku
Çok teşekkür ederimmm
İsmim Ebrar Sesim ikisi ilede seslenebilirsiniz sorun değil. Bursa'da yaşamaktayım, aile şirketimiz var, 6 yılı aşkın ve sonu ne aman mutlu bitiğini bilmediğim bir birlikteliğim var.
2014 gelinleri topikine yazmıştım ama ses çıkmadıBende buraya bakim hepinizin çok şanslı olduğunu döylemek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?