'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

herkese selam cok fazla sayfa vardı okuyamadım düğün yeri arıyorummm bana yardım edin her yer cok pahalı, şöyle yemekli içkisiz 40-50 tl'ye hersey dahil acık hava bi yer önerin nolurr:26::26:

Son düzenleme:

zehraaamm, haklısın o demir ilaçlarını içmek çok zor.
en azından demir içerikli besinleri çook çok tüketmeye çalış.
kansızlık çok fena baş ağrısı da yapar.
aciil acil şifalar diliyoruum canım

hoşgeldin
teşekkür ederiz güzel dileklerin için, dilerim senin için de herşey istediğin gibi olur
tarihinin belli olup olmaması önemli değil ki aramıza katılmanı isterim ben kendi adıma
senin gibi olan arkadaşlarımız da var burda, mutlu mesut geçiniyoz hep beraber

herkese selam cok fazla sayfa vardı okuyamadım düğün yeri arıyorummm bana yardım edin her yer cok pahalı, şöyle yemekli içkisiz 40-50 tl'ye hersey dahil acık hava bi yer önerin nolurr:26::26:

hoşgeldin
nerde arıyorsun mekanı?
düğün tarihiniz ne zaman?

ben de iyi dusunmek istiorum kızlar... ama sonra aksi olursa kendimi hazırlamadıgım icin daha cok uzulcem

evet gizom işiyle alakalı... seyir programlarının değişme ihtimali söylentileri yayılmıs... gemide genelde söylenti bosa yayılmaz cok korkuyorum

neler neler geldi aklıma... acaba evlenmemizi istemio mu kader diorum son dakka gol atıo bize

geçen yıl üşüyorum die gitmiştim doktor doktor dediki anormal durumda sadece üşüyomusun demirin yok 5 li bişiydi yanii normalde 50 100 olması gerekirken hem demir hem demir depom kötüydü bende abandım sağlıklı mamişlere etin yanında yoğurt ayran ne varsa kalsiyum kestim sabah kahvaltıda pekmez portakal suyuna abandım ama çay içmedim demiri kırıyoo die

ve o iğrenç demir haplarını sabah aç karna içtim ama tadı o kadar iğrenç değildi kızlar annem senelerce içmiş hamileykende içmiş şimdi yükseltmezseniz ilerde çok kötü sonuçlar oluyor

bilinçsiz hamilelklerde çocuk özürlü bile doğabiliyor sırf demir eksiklği gibi faktörlerden

Çok teşekkür ederimmm
İsmim Ebrar Sesim ikisi ilede seslenebilirsiniz sorun değil. Bursa'da yaşamaktayım, aile şirketimiz var, 6 yılı aşkın ve sonu ne aman mutlu bitiğini bilmediğim bir birlikteliğim var.
2014 gelinleri topikine yazmıştım ama ses çıkmadı Bende buraya bakim hepinizin çok şanslı olduğunu döylemek istedim.

Çok özür dileyerek yorum yapmak istiyorum müsaden ile,
Konunuzun ne olduğunu bilmiyorum ama lütfen kadere bağlamayın
Kaderimizi biz çizer ve biz yönlendiririz.
Allah'ım bize boşuna akıl vermemiş lütfen kötü düşünmeyin.
Kaderin ipleri bizim elimizde aslında.

nasıl değişicek canım benim anlamadım sonuçta her zamanki gibi olmucakmıydı evlenince daha uzak yerleremi gönderecekler hani 3 haftada bir gibimi gelcek

bişi diyimmi bu askeriye komple belirsizlik ne sölesen haklısın cidden seni başıma geldi daha anladım biz 3 ay sonra kurtulcaz allahtan tahamül edemiyorum benim karar vermediğim şelere komutanlar karar verip istediklerini yaptırıyolar

ama çağlam yinede en iyisini üdşünelim ki iyi olsun canım

canım hoşgeldin aramıza

hoşgeldin aramıza oncelikle canım

elbette biliorum ama su durumda ipler benim elimde değil...

cogu seyim hazır tarihim bile alındı ama benim dısımda gelişen sebepler belki de dugunun olmasını ertelicek hem de hiç bilmedigim bi zamana... bu durumda benim elimde olan hiçbişey yoksa bence bu kaderin benim hükmededigim kısmı oluyo

lanet iş böle bişe işte kuzum

hiçbişey belli deil bir saniye sonran bile! nefret ediyorum yaa alhhaım kafayı yicem...

kuzum gidicek belki 1 sene gelmicek bu adam

ya da hiç gitmicek kasımdaki bile iptal olcak

ya da kasımda gitmicek tam haziranda gidicek

hiçbişibelli değilllllll

senin dugunun bebeğin cenazen hastalıgın adamların umrunda mı???

her an hersey değişebilio... insan sevgilisi gitsin die dua eder m.?

hergun aglıcamı bildigim halde kasım sonu gelsin de sorun cıkmadan gitsin die dua ettim... neden cunku eger gitmezse her an baska bişi cıkarcaklardı

kasım sonu gitmesi lazım... ancak o sekilde tarihlerimizde sıkıntı olmuyo donusunden sonra belli bi sore uzun süreli seyre gitmiolar cunku

tek caremiz gitmesiydi kafamızın rahat olması icin

herseyi mahvetmek üzereler ama

Çok teşekkür ederimm

Allah herşeyin hayırlısını versin size canım, sen ümidini kesme moralinide bozma. Allah büyük gün doğmadan neler doğar.

özellikle son bir haftadır hergünü bulan başağrısı çekiyorum tatlım
birde ben aksi gibi çayı çok severim

canım ben bi kaç gün yutuorum sonra yutamaz hale geliyorum direkt midem ağzıma geliyo
bendede en son tahlilime bakarken en az olması gereken değer 60 gösteriyordu benim değerim 18 di

Son düzenleme:
günaydın benim canım arkadaşlarımm
nasıl özledim sizi bi bilsenizzz...sizinle sohbet etmeyi,birlikte sevinip birlikte üzülmeyi...şu yoğunluklarım bi bitsin doyasıya özlem gidercem sizlerle.inşallah iyisinizdir bebeklerim.kaçırdığım önemli bir olay var mı? tarihi veya herhangi bişesi belli olan değişen?
ben iyiyim merak etmeyin.hafta içi yoğunluk ve yorgunluk haftasonuda aşk dolu dakikalarla geçiyor günlerim. hepinizi çook seviyorumm

canıııım ...nasıl sinir bir durum haklısın..
Ama herseyin bir dogru zamanı vardır..bunu düşün üzülme..
Tabii insan istedigi zaman olsun istiyor ama ...
Ne yapalım bazen engelleyemeyeceğimiz şeyler oluyor..
MESELA KENDİMDEN ORNEK VEREYİM..
NİŞANLIMLAR BENİ İSTEMEYE OCAKTA GELECEKLERDİ..
AMA DEDEM VEFAT ETTİ..SONRA DA ONLARDAN BİRİ VEFAT ETTİİ..
ERTELENDİDE ERTELENDİ..
HAZİRANA KADAR UZADI BU İŞ..
EGER OCAKTA GELSELERDİ BİZ SİMÖDİYE EVLİ OLACAKTIK..
AMA CENAZELER YÜĞZÜNDEN HEP ERTELEMEK ZORUNDA KALDIK..
HATTA İSTEMEYE GELDİKLERİNDE BİLE BİRİ HASTAYDI YOGUN BAKIMDAYDI ONLAR TARAFINDAN..
YİNE ERTELENİYORDU DA ARTIK CANIMIZA TAK ETTİ..YETER DEDİK..GELDİLER..
DONDUKLERİNDE İSE ADAM VEFAT ETTİ..
MEKANLARI CENNET OLSUN..
ONDAN DİYORUM DEMEKKİ DOGRU ZMAN BU ZAMANMIŞ...
SEN DE ÜZÜLME CANIM..YÜCE ALLAHIM EN İYİ ZAMANI BİLİR...

Son düzenleme:

çağla canım ne desem bilemedim ki canım kıyamam sana yaa çok ama çok haklısın bu askeriyeden çıkması için ne kadar tazminat ödenmeli aceba evlenince bir yermi açsanız şirket gibi onunda ingilizcesi var ben böyle muallakta mutlu olamazdım bak 5 ay gibi kısa bir muallak var ona bile tahamülüm sıfır

dua edicem çağlam hayallerin bitmesin üzülme die canım arkadaşım

memnun oldum sesimcim ben de özge
ne güzel ve değişik isimlerin varmış bayıldımmm
kaç yaşındasın? ailen biliyo mu sevdiceğini tanıştılar mı
peki peklediğiniz bi durum mu var iş, askerlik gibi?

çağlam hani hep derler ya ölüm ve düğün saati bellidir diye.. belki bu seni biraz rahatlatır böyle düşünürsen
inşallah son dakika süprizi çıkarmaya kalkmazlar.. insanın elini kolunu nasıl da bağlıyolar ya
sanki o askerlerin oradan başka hiçbi hayatları yok.. olamaz..
Allah yardımcınız olsun

ezgim çok özledim seniiii
o güzel fotolarınızı yirim ben facetekiiiii

Sesim tesekkurler canımm

gizommm canım arkadasımmm çok tesekkur ederim.. anneme ananeme kim aklıma geldiyse herkese söledim dua edin bize diye... beklemeye tahammülüm yok artık oye sıkıldım ki onsuzluktan

oyacımmm siz de buyuk talihsizlikler atlatmıssınız... dedigin gibi hayırlısı elbette ama zaten ben salak kafam yuzunden bu yıl evlenebilcekken gitim 2013 dedim... daha rahat olsun die, hep dedim vardı 2013 de bi hikmet demek... böle bi hikmet de beklemiodum

özgişim öle tabi... dün aksam dualar ede ede yattım... ne kadar da olsa takılıo insan

kimsenin benim hayallerimi alt ust etmeye hakkı yok

tamam meslegi bu askerlik ama böle selerin bi planı vardır askeriye en planlı makamlardan biri olmak zorunda degil mi? bi program verdi elimize aylar once ona gore yaptık biz hazırlıgımızı

yazık gunah degil mi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…