günaydın herkese
dünden beri ayaklarım havada uçarak geziyorum mutluluktan
ayarlayabilirsek yarın tarihi almaya gidicez canlarım
bebeklerımm sizii yeeriiiimm büssürüüüüazcıcık hastaydııımm ben ama dün aşk benii iyileştirdiiii bana büssürüüü puuf aldıı hepsini yeme diye bıdı bıdı yaptııı amaaa ben dinler miyiiim ? 4 tanecik bıraktııımm tabee gerisiii zevkle lüpletildiii cumartesı gunu teller ıcın dıscıye İremle beraber gıttık parfum bakalım dedık ben cok uzun sure lolita kullanmıstım nedense bırakmıstım sonra.. denerken adam koluma sıktı lolitayı kokladım ve sıze yemın edıyoorum ışınlanmış gibi 2008e döndüümm ! Allah'ım böyle bir sey yok suan hala tuylerım dıken dıken oluyo o hıssı dusundugumdee gözlerimm dolduuu deli gibi hemeen aldım dünde aşkın yanına giderken pıstladım üstüme başımaa acaba hatırlıcakmı dıyeee kızlaaar benii bii kokladıı bulustugumuzda öpeerkeeennn bı durduukk boyleee sarılııı tanıdık geldı bu koku bana dedı kıyamamm onaa tabı benım kdr gozlerı falan dolmadı amaa etkilendi oda artıkk aslaaa değiştirmem kokumuuuu gün boyuu hep eskılerı konustuk onlara gıttıgımızde agzım kulaklarımda değil bildiğiniz ensemdeydi gülmekten kayınannımde bize hayran hayran bakıodu maşallahlar eşliğindee Çok sevoorum hepsını coookk bu hafta sonu aksılık cıkmazsa annelerle beraber yemege gıdıp nişan detaylarını düğün tarıhlerını falan konusucaz güzel ve heycanlı bi haftasonu bizi bekliyoo yaniii bu arada kayınannım dısarı cıktıgında kuyumcuları falan gezmıs bana takmak ıcın 5 taş bakmıs ama cok buyuk degılmı onlar yaaaa ? kendısının varmıs 5taş yüzüğüü ama calınmıs cok ısterdım onu nesilden nesile taşıyalım sende gelinine takardın ama caldılar dedı nasipte yokmuşş onun bana taktıgını bende gelınıme takıcaam ama gözüüüümmm tutarsaaa tam pislik kaynana olcam ben
Hayırlısı valla fındıgıımmgellde görr miniğiniii dişlerim artıkım dümmdüüüüzzzzz ay sakızz bulmaya calısalım gene berabeeeerrr
lokumum yaa kıyamam sanaa , boşuna demıolar sadece çiftler değil ailelerde evleniyoo dıyee.. Sen takmamaya calıs elınden ne gelır kac yasında ınsanlar kendılerını bılmedıkten sonra ... Görmezden gel
Ameliee coook mutlu oldum siziiinn ıcıııınnnilk gelınımızzsııınn ne güüüzeeell Bende nisan gelini olmayı düşünüyodum ama erteleyebiliriz hazirana falan şuanda karışııkk yani kafam
hayırlı olsun canım
Allah hayırlı bir tarihi nasip etsin inşallah.
aralık mı demiştin tarih için?
mayaların takvimi tutarda kıyamet koparsa aramızda tek evli sen olacaksın
ona göre tarih ayarla aralık sonlarına kalma
oyacııım, canım sivilce için kullandığın ilaç hap mı? eğer tahmin ettiğim a vitamini deposu ilaçlardansa lazer yaptırman çok tehlikeli :44: yanarsın anneeem.Günaydın kızlar.
ya hem üzüldüm kandil işini söyleyip kafanızı karıştırdığım için, hem de dikkat etmek isteyip gözden kaçıranlar için seviniyorum .
gizimmm benimkisi de mıncıklıyorrben ise hiç hoşlanmıyorum mıncıklanmaktan ay dengeyi kaçırıyor. tek başımızayken değil, ablalarıyla otururken falan yanımdaysa bir bakıyorum eli yanağımda mıncık mıncık modunda
buaralar sivilce ilacı içtiğim için çok hassas yanaklarım. rahat bırakıyor acıdığını söylediğim için.bense işte okşasam falan
dün lazere gittim. koltuk altıma yaptırdım. bacaklarıma hala karar vermedim. gittiğim yerde çok pahalıya yapıyor. seansı 490 kampanya yapmış demiştim ya orası işte.
dün konuştum. tam bacak,tam kol,genital için hesapladı 10(+2hediye)seans 6000 tutuyormuş. 3000 e yaparız dedi.
kollarımdan sıkıntım yok aslında. sarı tüylerim var. üst kolumda sivrisinek ısırması+ batıklar ile birlikte kızamık dökmüş gibiyim.
kadın görünce hemen sordu noldu kollarına diyeo yüzden yaptırmak istiyorum
Günaydın kızlarr
aşk bu haftasonu yanıma geliyor iki gün birlikteyizz
ya kızlar :26: ben bu ara kendimi inanılmaz şiş ve halsiz hissediyorum.. dermanım yok merdiven çıkmaya falanaranızda ben gibi olan var mı bende mi bi gariplik var :44:
günaydın herkese...
mügecim 2013 ü ucundan basından yakalayacak yine 2013 gelini olacaksın desene hakkınızda hayırlısı olsun dilerim
biz de belki erteleriz... eylül, ekim belki de 2014-15
hersey karmakarısık...
günaydın herkese...
mügecim 2013 ü ucundan basından yakalayacak yine 2013 gelini olacaksın desene hakkınızda hayırlısı olsun dilerim
hersey karmakarısık...
hayır canım siz 2 haziranda evleniyorsunuz. düğün yeriniz, eşyalarınız hazır !
niye böyle diyosuunhemen karamsarlığa düşmek yok amaaa. tartışmalar olsa da, tatlıya bağlanıcaktır kiii
geç olsunda güç olmasın bitanem
ya bu sağlık raporunu nerden çıkarsak acaba, bilen varmı?
Bi günde halledebiliyoz acaba .işten bi gün izin alabilcem :18:
canım günaydın hayırdır kuzum ne bu karamsarlık yaagünaydın herkese...
hersey karmakarısık...
günaydın zehraam.
havalardan mı acaba öyle oldun :44:
bol bol sebze, meyve ye güç topla canımm,
kansızlık var mı sende, demir eksikliği? ondan halsiz olabilirsin bide.
bide bideee yeşil çay tavsiye ediyorum, ödem söktürücü kendisi :)
günaydın gizimzehra canım herkes kavuşuyorn sevdiceğine bu haftasonu aşk haftasonu olcak :))))))))) bide zehracım nurayın tavsiyelerine katılıyorum ödem olabilir bitki çaylarıyla vücudundan atabilirsin
günaydınn kızlar
kuzucum tartısmadık ki.. Allah korusun yani bidaha küs kalamam bitanemle ben zaten
işiyle alakalı durumlar var
nefret ediyorum işinden... bütün hayallerimiz karman corman olabilir hiçbişi belli değil suan... canım cok sıkkın
aile hekimliginden alıosunuz die biliorum
bi gunde halloluyo erken gitmeniz gerek tahlil sonucları ogleden sonraya yetişmesi için
ole dioruz artık ne denir ki baska
kuzucum tartısmadık ki.. Allah korusun yani bidaha küs kalamam bitanemle ben zaten
işiyle alakalı durumlar var
nefret ediyorum işinden... bütün hayallerimiz karman corman olabilir hiçbişi belli değil suan... canım cok sıkkın
zehram reglin mi yakın acaba?
benim o dönem öyle oluyorum hatta bikaç güne olcam muhtemelen
geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?