'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aynen canım pastane yüzükleri ayrılık getiriyo

bende öyle düşünüyorum kesinlikle uğursuzluk getiriyor onlar birkere taktım kavga ve ayrılık oldu yüzükler denizin dibinde kesinlikle istemeden takmıştım hevesimde yoktu ben kesinlikle diyorum hayatta takmam derken taktım ama sözlenmeden nişanlanmadan olmaz okulu var diye ailemle tanışmaya gelmiyo onlara karşı dik durcam yüzüm olcak snei istemeye diyor

bizim isteme olayı biraz gergin olmuştu.. eniştem sağolsun çenesini tutamayıp işi ayrılığa getirdi bende kapıdan konuşulanları dinliyorum ayyy bi sinir oldum ne ayrılığı falan diye ne diyo bu falan.. sonra benimki bi laf etti ağzını açamadı daha. dediki ben bazı kişiler gibi pastane yüzüğü takıp gezdirmedim.alnımızın akıyla allahın emriyle istemeye geldik dedi :)) eğer ben laylaylom hayat isteseydim pastane yüzüğünü takar öyle gezdirirdim dedi..ay böyle içime serinn seriinn sular serpildii

nerden aklıma geldi şimdi bu yaa neysee iyidi yaniii :)))

sen sözlümüsün gülçin?
Nie ayrmak istediler ki??:26:

evet sözlüyüm yağmurcumm... ayrımak istemediler eniştem biraz patavatsızdır bazen lafı nerde kullanacağını bilmez.. şimdiki gençler hep ayrılıyo falan dedi bizide öyle sandı herhal onun üzerine lafı ayrılığa getirdi yani

canım bende 2014 e kalabilirim yani mezun olamazsa bu sene 2013 te zorlamam 2014 olur ben arada orayada bakıyorum bir orası bir burası ama en fazla burdayım 2013 gelini olcam diye içimden geçiyor

hakkında hayırlısı olsun

ben daha asker yolu beklicem işe giricek faland erken ancak 2013 te nişanlı olurum heralde ben

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum..artık pazartesiye kadar olmicimm ( bu akşam ortodontiye gitmem lazım görüşmek üzere :90:

kızlarrrrrr geldim ama bennnnn öpün beni öpünnnn
ben yokken neler olmus böle neler konusulmuş ceyizim ortalara saçılmış ayolll
özledm herkesleri benn yeni gelinckler de katılmıs aramıza ne güzel

kızlar lutfen kendı arasında takılan yuzuge pastane sözü demeyin, bizde kendı aramızda taktık 3 sene oldu Allah'a şukur 1 kere bile kavgamız olmadı şuanda bızım kadar aılemızde saygı gosterıyo yuzuklerımıze ve söz degıl nişan düşünüyoruz direkk

kızlarrrrrr geldim ama bennnnn öpün beni öpünnnn
ben yokken neler olmus böle neler konusulmuş ceyizim ortalara saçılmış ayolll
özledm herkesleri benn yeni gelinckler de katılmıs aramıza ne güzel

çiçekli çiçeklii öpptüümm hemdee hoşgeldiiin canımmmm

naz'm nasılsn bakalm görüşemiorz seninle de hiç(
takip ediorm ama yazdklarını kimseler yok sanırm bu akşam herkes hafta sonu moduna girmiş anlaşılan

naz'm nasılsn bakalm görüşemiorz seninle de hiç(
takip ediorm ama yazdklarını kimseler yok sanırm bu akşam herkes hafta sonu moduna girmiş anlaşılan

galba tatil modunda herkes bebiikimmm:101: bu hafta çok hızlı geçti bana yaa koşturmadaydım hep daha yeni yeni kendime geliyorumm dün büyükçekmece tarafındaydım kusum aklıma takıldı o torıumdakı mavı bolum poset gıbı cıkcakmı o sekıldemı kalcak yoksa gıdınce hemen nilime sorım dedım ama unuttum

poset bölüm derken:))
o mavi üst taraftaki dekor tatlım içi helyum dolu balon gibi gece rengarenk oluo 1 yıldır çıkmadı çıkıcanı da sanmam avmye özgü bişi:))

kızlar iyi akşamlar ben geldim ama çıkıcam birazdan gezmelere gidicem kız arkadaşlarımla ada sahillerinde dolancaz biraz

nilcim nazcım nasılsınız canlar

kızlar iyi akşamlar ben geldim ama çıkıcam birazdan gezmelere gidicem kız arkadaşlarımla ada sahillerinde dolancaz biraz

nilcim nazcım nasılsınız canlar
ohhh gizemcm sende hiç çıkmıosn adalardan modalardan sahillerdennn
bizim yerimize de eğlen bakalım kız kıza gezmenin tadı da ayrı yahu:))

poset bölüm derken:))
o mavi üst taraftaki dekor tatlım içi helyum dolu balon gibi gece rengarenk oluo 1 yıldır çıkmadı çıkıcanı da sanmam avmye özgü bişi:))

aaaa gece hiç göremedimkii kusumm hep gunduzlerı gectım :101: ya kusum lunapark gibi bişiler varmı içerde oyunlar falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…