benimki şair gibi şiir yazıyo ama karşısında odun var mutlu olamıyo benim umursamaz tavrımı görünce ama olsun beni şaşırtıyo ünlü şairler gibi yazıyo onları biriktiriyorum saklıyorum yazdıklarını.
bizim yüzüğmüz vardı okul bitince almıştık ama hiç kavga etmezdik o zaman çok biribimizi yedik bana uğursuzluk getirdi bende denizin dibine attım kurtuldum ya inanıyorum öyle kötü şeylere kaç arkadasşım yüzük takıp ayrıldı uğursuzluk oluyo bazen bilmiyorum tektaş alcakmış ama ben kesnlkle kabul etmem evleneceğin zaman al anca dedim bişiyler garanti olduğunda en azından söz olduğunda tektaş olmalı
bizim isteme olayı biraz gergin olmuştu.. Eniştem sağolsun çenesini tutamayıp işi ayrılığa getirdi bende kapıdan konuşulanları dinliyorum ayyy bi sinir oldum ne ayrılığı falan diye ne diyo bu falan.. Sonra benimki bi laf etti ağzını açamadı daha. Dediki ben bazı kişiler gibi pastane yüzüğü takıp gezdirmedim.alnımızın akıyla allahın emriyle istemeye geldik dedi :)) eğer ben laylaylom hayat isteseydim pastane yüzüğünü takar öyle gezdirirdim dedi..ay böyle içime serinn seriinn sular serpildii
nerden aklıma geldi şimdi bu yaa neysee iyidi yaniii :)))
evet sözlüyüm yağmurcumm... ayrımak istemediler eniştem biraz patavatsızdır bazen lafı nerde kullanacağını bilmez.. şimdiki gençler hep ayrılıyo falan dedi bizide öyle sandı herhal onun üzerine lafı ayrılığa getirdi yani[/QUOTE
tövbe ya
hayrlı olsun darısı hayrlısyla basıma baakalım
evet sözlüyüm yağmurcumm... ayrımak istemediler eniştem biraz patavatsızdır bazen lafı nerde kullanacağını bilmez.. şimdiki gençler hep ayrılıyo falan dedi bizide öyle sandı herhal onun üzerine lafı ayrılığa getirdi yani[/QUOTE
tövbe ya
hayrlı olsun darısı hayrlısyla basıma baakalım
amin amin darısı tüm bekar ve sevenlerin başına inşallah mutluluklarıyla aşklarıyla beraber..
canım bende 2014 e kalabilirim yani mezun olamazsa bu sene 2013 te zorlamam 2014 olur ben arada orayada bakıyorum bir orası bir burası ama en fazla burdayım 2013 gelini olcam diye içimden geçiyor
kızlarrrrrr geldim ama bennnnn öpün beni öpünnnn
ben yokken neler olmus böle neler konusulmuş ceyizim ortalara saçılmış ayolll
özledm herkesleri benn yeni gelinckler de katılmıs aramıza ne güzel
kızlar lutfen kendı arasında takılan yuzuge pastane sözü demeyin, bizde kendı aramızda taktık 3 sene oldu Allah'a şukur 1 kere bile kavgamız olmadışuanda bızım kadar aılemızde saygı gosterıyo yuzuklerımıze ve söz degıl nişan düşünüyoruz direkk
çiçekli çiçeklii öpptüümm hemdee hoşgeldiiin canımmmm
naz'm nasılsn bakalm görüşemiorz seninle de hiç(
takip ediorm ama yazdklarınıkimseler yok sanırm bu akşam herkes hafta sonu moduna girmiş anlaşılan
ohhh gizemcm sende hiç çıkmıosn adalardan modalardan sahillerdennnkızlar iyi akşamlar ben geldim ama çıkıcam birazdan gezmelere gidicem kız arkadaşlarımla ada sahillerinde dolancaz biraz
nilcim nazcım nasılsınız canlar
poset bölüm derken:))
o mavi üst taraftaki dekor tatlım içi helyum dolu balon gibi gece rengarenk oluo 1 yıldır çıkmadı çıkıcanı da sanmam avmye özgü bişi:))
kızlar iyi akşamlar ben geldim ama çıkıcam birazdan gezmelere gidicem kız arkadaşlarımla ada sahillerinde dolancaz biraz
nilcim nazcım nasılsınız canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?