'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hayatcım netten bişeler almakla bende ugrasmayı sevmem hiçç askıma aldırıyorum

ama burda kapıdan odeme sistemi var, netten ucret odemekle ugrasmıyosun istersen urunu alıosun onlar getirio kapıda odeyebiliosun

yagmur seninki teklifi oldu bittiye getirmeye calısıyo heralde kanmaaa

romantik bi suprizle yapsın yaaa ne o ole telefondan teklif mi olurmus de sen ona

enişteye söyle ucuza getirmesin öyle telefonda unutulmayacak bi teklit etsin,,,,,

hayatcım söyledim her teklif ettiginde söylüyorum hayır diyorum romantik unutulmayacak gözümden yası indir tak yüzü al beni diyorumm tmm dio yolda edıo,sahilde edıo gecen metroda yanımız insan dolu ayakta ettıı delirdiiiiiiiiiiiiiiiii:90:
rezillik diz boyuu

perceive-celebre-wish of love

ben bunları kullanıyorum 3de çok hoşuma gidiyo farkı farklı kullanıyorum

Kızlar bende kısmetse 2013de evlenicem aslında 2012 diye düşünüyoduk ama sonradan bir sene daha ertelemeye karar verdik benide listeye eklerseniz sevinirim

o da güzel ama,,,,
perceive-celebre-wish of love

ben bunları kullanıyorum 3de çok hoşuma gidiyo farkı farklı kullanıyorum

evet 3de muhteşem koku ama ben parfümü çok kullandığımdan onlar çabuk bitiyo bu da demek oluyo ki çok para gider bana,,,

bu arada konu sahibini ben hiç görmedim.. ortam tavan yaptı ama kendisi yok ortada :)

çağla bende hiç o göz var mı oldu bittiye getirticekk baksana
simdiye kabul etseydim 2yıl bitmişti
ama etmem çok önemli o an ya

çağla bende hiç o göz var mı oldu bittiye getirticekk baksana
simdiye kabul etseydim 2yıl bitmişti
ama etmem çok önemli o an ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…