açık parfüm dp'den alıyordum canım önceleri şuanda avondan perceive kullanıyorum
Allah ım ya bugün tam 3 kere telefonda teklif etti bu benimki kafayı yedi sanırım aşkım kendine gelsinnnnnnnnnnnnnnn
böyle de olmaz kii
Allah ım ya bugün tam 3 kere telefonda teklif etti bu benimki kafayı yedi sanırım aşkım kendine gelsinnnnnnnnnnnnnnn
böyle de olmaz kii
bende perceive kullanıyorum avondan ama 2 sene dkny ve onu kulalndım ara verdim 8 ay sonra tekrar özledim ama işte 2 sene boğuldum o ikisiyle sonra tekrar özlüyorum kokuları
=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
evlenme yahuuu çıldırmıs gibi
enişteye söyle ucuza getirmesin öyle telefonda unutulmayacak bi teklit etsin,,,,,
hayatcım söyledim her teklif ettiginde söylüyorum hayır diyorum romantik unutulmayacak gözümden yası indir tak yüzü al beni diyorumm tmm dio yolda edıo,sahilde edıo gecen metroda yanımız insan dolu ayakta ettıı delirdiiiiiiiiiiiiiiiii:90:
rezillik diz boyuu
perceive-celebre-wish of love
ben bunları kullanıyorum 3de çok hoşuma gidiyo farkı farklı kullanıyorum
Kızlar bende kısmetse 2013de evlenicem aslında 2012 diye düşünüyoduk ama sonradan bir sene daha ertelemeye karar verdik benide listeye eklerseniz sevinirim
Kızlar bende kısmetse 2013de evlenicem aslında 2012 diye düşünüyoduk ama sonradan bir sene daha ertelemeye karar verdik benide listeye eklerseniz sevinirim
hayatcım netten bişeler almakla bende ugrasmayı sevmem hiçç askıma aldırıyorum
ama burda kapıdan odeme sistemi var, netten ucret odemekle ugrasmıyosun istersen urunu alıosun onlar getirio kapıda odeyebiliosun
yagmur seninki teklifi oldu bittiye getirmeye calısıyo heralde kanmaaa
romantik bi suprizle yapsın yaaa ne o ole telefondan teklif mi olurmus de sen ona
hayatcım netten bişeler almakla bende ugrasmayı sevmem hiçç askıma aldırıyorum
ama burda kapıdan odeme sistemi var, netten ucret odemekle ugrasmıyosun istersen urunu alıosun onlar getirio kapıda odeyebiliosun
yagmur seninki teklifi oldu bittiye getirmeye calısıyo heralde kanmaaa
romantik bi suprizle yapsın yaaa ne o ole telefondan teklif mi olurmus de sen ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?