'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

snowpark ve luna park var cnm ama bana pek hitap etmedi eğlence mrklısı olmama rağmen beklediğim gibi deildi, mrklıları varsa değerlendirebilir tabi:)

snowpark ilgi çekici aslında bakalım geldiğimde bi göz atarım sevgiliciği öle getiririm kadıkoyden oraya yolu boşuna çektirmim :101:

snowpark ilgi çekici aslında bakalım geldiğimde bi göz atarım sevgiliciği öle getiririm kadıkoyden oraya yolu boşuna çektirmim :101:

valla sevgililer baya bi eğleniolar cnm görüoruz romantik romantik kartopu kayak fln ama ben 4 duvar arasında öle doğal eğlenceleri yaşayamayanlardanm heralde:)
kar yağmasını beklerm daha iyi

çok iyiyim tatlımmm

sözlümle sözlü olarak ilk haftamızı geride bıraktık bile yarın aksam ailecek birarada olcagımız icin ilk haftamızı basbasa bu aksamdan kutladık

bogaza karsı süperr bi yemek yedikkk süpriz yaptı askım bana

seviyorum bu adamıııı

sen nasılsın bakalımm yorgunlugu atabildn mi

evlilik yıldönümleriniziii kutladığınız günlerde gelsin bian evel bebeğiimm. maşallah sizee tam attım diyorum bişi cıkıyo yarın kursla firma gezisine gidicez hemde sabah 9da firmayı biz açıcaz galbaa bide sevgilimi özlediimm

iyi geceler eda

iyi geceler millettt

orchidea sobeeee asagıdasın

hehe sobelenmişim haberim yok:)
kızlar bugünerde biraz yorgun hissediyorum nedense,çalışma temposuna tam başlamadan bi de alışamadım.
arada son bi kaç mesaja baktım, ne güzel muhabbetler tam katılayım diyorum ama halim kalmıyor.
Allah'ım evli falan olsam evde de mesai olacaktı, o zaman ne yapacaktım.
nasıl da tembelim:26:

iyi geceler eda

iyi geceler millettt

orchidea sobeeee asagıdasın

hehe sobelenmişim haberim yok:)
kızlar bugünerde biraz yorgun hissediyorum nedense,çalışma temposuna tam başlamadan bi de alışamadım.
arada son bi kaç mesaja baktım, ne güzel muhabbetler tam katılayım diyorum ama halim kalmıyor.
Allah'ım evli falan olsam evde de mesai olacaktı, o zaman ne yapacaktım.
nasıl da tembelim:26:

çok gülldüüümmm havalarında etkisi var tatlım yaa

aminn canımm inşallah

aslında yogunluk iyi canım ya bakma bikaç gunde insan tembellie alısıo bide zaman gecmio bole yogun olunca yoruluosun ama zamanda nası gecio anlamıosun

bende ozledimmm yanından geleli 2 saat bile olmadı ama özleniolar valla

tembel arıosan bana bak

3 aydır yatıstayım evde kalkıyım anneme bari yardım ediyim diorum yok ona bile elim kolum kalkmıyo

annem seni evlenince gorcem diyo.. bakalım nası gorcek iii gorur inş

ohhh gizemcm sende hiç çıkmıosn adalardan modalardan sahillerdennn
bizim yerimize de eğlen bakalım kız kıza gezmenin tadı da ayrı yahu:))

nilcik kız kıza çok eğlendim şimdik girdim eve ya hepsi gidicek yakında okullarına

kızlar ben geldim yine nasılsınız ya bu arada arkadaşlarmla evlilik ve çeyiz üzerine konuştum galiba kötü etkiledim bazılarına evlilk konsunda erkeğin adım atması gerektiğini söledm umarım hata etmemişimdir yav

tembel arıosan bana bak

3 aydır yatıstayım evde kalkıyım anneme bari yardım ediyim diorum yok ona bile elim kolum kalkmıyo

annem seni evlenince gorcem diyo.. bakalım nası gorcek iii gorur inş

çok gülldüüümmm havalarında etkisi var tatlım yaa

valla inşallah havalardandır, bir an önce geçsin istiyorum çünkü.
ben de nerdeyse 3 aydır tatildeyim, çalışmak zor geldi.
gerçi çalışma temposuna alışınca da bir süre sonra otomatiğe bağlayabiliyorum.
Olsun insan hem sevdiği işi yapınca yorgunluğu da çok batmıyor.

askerden geleli 1 ay olucak nerdeyse ama askerden gelmesine 1 ay kala geçmek bilmiyodu zaman. yanımda ya sımdı ınadına hızlı geçiyoo.. hep yanında olmak ıstıyoorum işe başlınca nası olcak bakalım:26:

hoşgeldin canımm, dogru olanı solemıssın evlılık ıkı kısının kararı ama ılk adım karsıdan gelmeden kızın hadi gel bi evlenelim demesi dogru değil bence:44:

bende miskinliğe çok fazla alışmıştım birden fazlaca hareketlendi hayatımenerjim bitiyo artık gün içindeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…