aaaa gece hiç göremedimkii kusumm hep gunduzlerı gectım :101: ya kusum lunapark gibi bişiler varmı içerde oyunlar falan?
snowpark ve luna park var cnm ama bana pek hitap etmedi eğlence mrklısı olmama rağmen beklediğim gibi deildi, mrklıları varsa değerlendirebilir tabi:)
snowpark ilgi çekici aslında bakalım geldiğimde bi göz atarım sevgiliciği öle getiririm kadıkoyden oraya yolu boşuna çektirmim :101:
ben burdayımmm
çok iyiyim tatlımmm
sözlümle sözlü olarak ilk haftamızı geride bıraktık bileyarın aksam ailecek birarada olcagımız icin ilk haftamızı basbasa bu aksamdan kutladık
bogaza karsı süperr bi yemek yedikkksüpriz yaptı askım bana
seviyorum bu adamıııı
sen nasılsın bakalımm yorgunlugu atabildn mi
iyi geceler eda
iyi geceler millettt
orchidea sobeeee asagıdasın
iyi geceler eda
iyi geceler millettt
orchidea sobeeee asagıdasın
hehe sobelenmişim haberim yok:)
kızlar bugünerde biraz yorgun hissediyorum nedense,çalışma temposuna tam başlamadan bi de alışamadım.
arada son bi kaç mesaja baktım, ne güzel muhabbetler tam katılayım diyorum ama halim kalmıyor.
Allah'ım evli falan olsam evde de mesai olacaktı, o zaman ne yapacaktım.
nasıl da tembelim:26:
evlilik yıldönümleriniziii kutladığınız günlerde gelsin bian evel bebeğiimm. maşallah sizeetam attım diyorum bişi cıkıyo yarın kursla firma gezisine gidicez hemde sabah 9da firmayı biz açıcaz galbaa bide sevgilimi özlediimm
hehe sobelenmişim haberim yok:)
kızlar bugünerde biraz yorgun hissediyorum nedense,çalışma temposuna tam başlamadan bi de alışamadım.
arada son bi kaç mesaja baktım, ne güzel muhabbetler tam katılayım diyorum ama halim kalmıyor.
Allah'ım evli falan olsam evde de mesai olacaktı, o zaman ne yapacaktım.
nasıl da tembelim:26:
ohhh gizemcm sende hiç çıkmıosn adalardan modalardan sahillerdennn
bizim yerimize de eğlen bakalım kız kıza gezmenin tadı da ayrı yahu:))
tembel arıosan bana bak
3 aydır yatıstayım evde kalkıyım anneme bari yardım ediyim diorum yok ona bile elim kolum kalkmıyo
annem seni evlenince gorcem diyo.. bakalım nası gorcek iii gorur inş
çok gülldüüümmmhavalarında etkisi var tatlım yaa
aminn canımm inşallah
aslında yogunluk iyi canım ya bakma bikaç gunde insan tembellie alısıo bide zaman gecmio bole yogun olunca yoruluosun ama zamanda nası gecio anlamıosun
bende ozledimmm yanından geleli 2 saat bile olmadı ama özleniolar valla
nilcik kız kıza çok eğlendim şimdik girdim eve ya hepsi gidicek yakında okullarına
kızlar ben geldim yine nasılsınız ya bu arada arkadaşlarmla evlilik ve çeyiz üzerine konuştum galiba kötü etkiledim bazılarına evlilk konsunda erkeğin adım atması gerektiğini söledm umarım hata etmemişimdir yav
valla inşallah havalardandır, bir an önce geçsin istiyorum çünkü.
ben de nerdeyse 3 aydır tatildeyim, çalışmak zor geldi.
gerçi çalışma temposuna alışınca da bir süre sonra otomatiğe bağlayabiliyorum.
Olsun insan hem sevdiği işi yapınca yorgunluğu da çok batmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?