çağla bende hiç o göz var mı oldu bittiye getirticekk baksana
simdiye kabul etseydim 2yıl bitmişti
ama etmem çok önemli o an ya
çağla bende hiç o göz var mı oldu bittiye getirticekk baksana
simdiye kabul etseydim 2yıl bitmişti
ama etmem çok önemli o an ya
bizim topicin gelinlerinden korkulur valla
aynen canım cok onemli ve unutlmayan anlardan biri bir ilişkide onun yeri cok ayrı
bilmiyorum ben teklifte değil ilişkinin başından beri evlenecez diyen biriylen birlikteyim belkide teklife hiç önem vermiyorum o hep ayaklarımı yerden kesiyor
dün dediki güneş batıyor ben batarkende doğarkende yanımda olmanı istiyorum dedi bana böyle güzel laflar söyleyip kalbimi ısıtmasını çok seviyorum bu tekliften kat kat üstündür
dün gitmiş yüzük bakmış alayım tak aklım sende kalıyor dedi bende söz yada nişan yüzüğü takmam dedim oda tektaş alcam biliyorum onların büyüsü bozulur diye istemiyorsun dedi bende evet dedim büyü bozulur uğursuzluk getirir diye inanıyorumkızlar bilmiyorum teklif edermi etmezmi yüzük alcakmış etmez inşallah 1 sene sonra etsin herşey o zaman daha iyi olur gibime geliyor teklif o kadar mühim değil gönlümüz bir olsun
bilmiyorum ben teklifte değil ilişkinin başından beri evlenecez diyen biriylen birlikteyim belkide teklife hiç önem vermiyorum o hep ayaklarımı yerden kesiyor
dün dediki güneş batıyor ben batarkende doğarkende yanımda olmanı istiyorum dedi bana böyle güzel laflar söyleyip kalbimi ısıtmasını çok seviyorum bu tekliften kat kat üstündür
dün gitmiş yüzük bakmış alayım tak aklım sende kalıyor dedi bende söz yada nişan yüzüğü takmam dedim oda tektaş alcam biliyorum onların büyüsü bozulur diye istemiyorsun dedi bende evet dedim büyü bozulur uğursuzluk getirir diye inanıyorumkızlar bilmiyorum teklif edermi etmezmi yüzük alcakmış etmez inşallah 1 sene sonra etsin herşey o zaman daha iyi olur gibime geliyor teklif o kadar mühim değil gönlümüz bir olsun
2013 ün guzel gelincikleriii
ben askıma kacıyorum yine izninin bitmesine 2 gün kaldı.. son fırsatları degerlendirmek lazım
gorusuruzzz hepiniz opuldunuzz
ben yokke cok kaynatmayınn
öyle şeylerde bazen der benimki ama netten söz bakıpta yazmaz :s
benimki şair gibi şiir yazıyo ama karşısında odun var mutlu olamıyo benim umursamaz tavrımı görünce ama olsun beni şaşırtıyo ünlü şairler gibi yazıyo onları biriktiriyorum saklıyorum yazdıklarını.
bizim yüzüğmüz vardı okul bitince almıştık ama hiç kavga etmezdik o zaman çok biribimizi yedik bana uğursuzluk getirdi bende denizin dibine attım kurtuldum ya inanıyorum öyle kötü şeylere kaç arkadasşım yüzük takıp ayrıldı uğursuzluk oluyo bazen bilmiyorum tektaş alcakmış ama ben kesnlkle kabul etmem evleneceğin zaman al anca dedim bişiyler garanti olduğunda en azından söz olduğunda tektaş olmalı
yanı tektas aldımı bikaç aya en fazla istemeli ben hep öyle diyorumm
Tektaş, tektaaş, tektaaaş!!! 1 aydır benim gündemimde bu var. Kuzenimle bahse bile girdik bu yüzden
Heyecanlı bekleyiş devam ediyor ama son 1 hafta!
Çağlam teflonlarına bayıldım bu arada minnoşum:90:
Tektaş, tektaaş, tektaaaş!!! 1 aydır benim gündemimde bu var. Kuzenimle bahse bile girdik bu yüzden
Heyecanlı bekleyiş devam ediyor ama son 1 hafta!
Çağlam teflonlarına bayıldım bu arada minnoşum:90:
hosgeldin jacksally
söz nişan var mı? siz niye bekliyosunuz :)
hadi bakalım canım süpriz geldiğinde söyle canım
pırlantamı yoksa??
Söylerim canım. Yok napayım ben pırlantayıKoruyamam bile zaten onu şekerim :90:
Ne yapıcağını kestirmek çok güç, çılgın bir sevgilim var... Tahmin yeteneğimi kaybettim sayesinde:90:
canım hele ben geçen gün şirkette peçetelerin arasına sarıp atmışım aldığı kar taneli bir yüzük vardı sonra gitti çöpü boşaltımda buldum rezillik bazen takıyorum sonra çıkarıyorum biryerde nasıl tedirgin oluyorum düşün bide tektaşta ne olurum off ki ne off ben de hiç koruyamam
ben parmagımdan çıkarmıyorum hiç bi eve gidince abim ve babam bilmedigi içn teyzemde ananmde parmagmda kalıyorda ama bakalım az daha dayancaz
sende nie çıkarıp peçeteye sarıyorsun kııı
canım emin ol o gün kendimde değildim ama nasıl yapabildim bide bundan yarım saat sonra aklıma geldi inanamadım şok oldum parmağımda görmüynce bide o sıra kar taneli yüzüğüme takmıştı takmayınca sevmyorsun diyordu varya kaybettiğimi duysaydı üzülürdü çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?