'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bilmiyorum ben teklifte değil ilişkinin başından beri evlenecez diyen biriylen birlikteyim belkide teklife hiç önem vermiyorum o hep ayaklarımı yerden kesiyor
dün dediki güneş batıyor ben batarkende doğarkende yanımda olmanı istiyorum dedi bana böyle güzel laflar söyleyip kalbimi ısıtmasını çok seviyorum bu tekliften kat kat üstündür

dün gitmiş yüzük bakmış alayım tak aklım sende kalıyor dedi bende söz yada nişan yüzüğü takmam dedim oda tektaş alcam biliyorum onların büyüsü bozulur diye istemiyorsun dedi bende evet dedim büyü bozulur uğursuzluk getirir diye inanıyorum kızlar bilmiyorum teklif edermi etmezmi yüzük alcakmış etmez inşallah 1 sene sonra etsin herşey o zaman daha iyi olur gibime geliyor teklif o kadar mühim değil gönlümüz bir olsun

Son düzenleme:

biz çıktıktan 3ay olmamıstı d.günümde bir yüzük ve 14şubata da 5aylıkken di galiba bir yüzük daha taktı takıyorum halaaa
çekerim fotolarını size tektas ayrı amaa

öyle şeylerde bazen der benimki ama netten söz bakıpta yazmaz :s

2013 ün guzel gelincikleriii

ben askıma kacıyorum yine izninin bitmesine 2 gün kaldı.. son fırsatları degerlendirmek lazım

gorusuruzzz hepiniz opuldunuzz

ben yokke cok kaynatmayınn

öyle şeylerde bazen der benimki ama netten söz bakıpta yazmaz :s

benimki şair gibi şiir yazıyo ama karşısında odun var mutlu olamıyo benim umursamaz tavrımı görünce ama olsun beni şaşırtıyo ünlü şairler gibi yazıyo onları biriktiriyorum saklıyorum yazdıklarını.

bizim yüzüğmüz vardı okul bitince almıştık ama hiç kavga etmezdik o zaman çok biribimizi yedik bana uğursuzluk getirdi bende denizin dibine attım kurtuldum ya inanıyorum öyle kötü şeylere kaç arkadasşım yüzük takıp ayrıldı uğursuzluk oluyo bazen bilmiyorum tektaş alcakmış ama ben kesnlkle kabul etmem evleneceğin zaman al anca dedim bişiyler garanti olduğunda en azından söz olduğunda tektaş olmalı

yanı tektas aldımı bikaç aya en fazla istemeli ben hep öyle diyorumm

Tektaş, tektaaş, tektaaaş!!! 1 aydır benim gündemimde bu var. Kuzenimle bahse bile girdik bu yüzden
Heyecanlı bekleyiş devam ediyor ama son 1 hafta!

Çağlam teflonlarına bayıldım bu arada minnoşum:90:

yanı tektas aldımı bikaç aya en fazla istemeli ben hep öyle diyorumm

ben bir ara hep tektaş derdim cidden bunalmıştı çocuk bide öyle tktaş olsun büyük olsun küçük olsun demezdim ama sonra ne olduysa 1 senedir hiç istemiyorum lafı bile geçmedi şimdide o geçiriyo anca söz yada nişanda onada dedim evlenmeden asla alma bişiyler ciddileşsin dedim

Tektaş, tektaaş, tektaaaş!!! 1 aydır benim gündemimde bu var. Kuzenimle bahse bile girdik bu yüzden
Heyecanlı bekleyiş devam ediyor ama son 1 hafta!

Çağlam teflonlarına bayıldım bu arada minnoşum:90:

hadi bakalım canım süpriz geldiğinde söyle canım

Son düzenleme:
hosgeldin jacksally

söz nişan var mı? siz niye bekliyosunuz :)

Hepinize Hoşbuldukk:) ben 2aydır nişnalıyım biz aslında benim hazır olmamaı bekliyoruz biraz iş güç değişikliği planlıyorum herşey oturduktan sonra evlenelim istedik bide 22 yaşındayım zaten acelem yok ondan dolayı dedik bir sene daha bekleyelim stres olmiyim rahat rahat hazırlanalım bazen diyorum 2012de olsamıydı bazende iyidir anca diyorum ben çok stres yaptım nişanda bile ondan biraz korkuyorum bu düğün hazırlıklarını kaldırmazsa bünyem diye

Söylerim canım. Yok napayım ben pırlantayı Koruyamam bile zaten onu şekerim:90:

Ne yapıcağını kestirmek çok güç, çılgın bir sevgilim var... Tahmin yeteneğimi kaybettim sayesinde:90:

canım hele ben geçen gün şirkette peçetelerin arasına sarıp atmışım aldığı kar taneli bir yüzük vardı sonra gitti çöpü boşaltımda buldum rezillik bazen takıyorum sonra çıkarıyorum biryerde nasıl tedirgin oluyorum düşün bide tektaşta ne olurum off ki ne off ben de hiç koruyamam

ben parmagımdan çıkarmıyorum hiç bi eve gidince abim ve babam bilmedigi içn teyzemde ananmde parmagmda kalıyorda ama bakalım az daha dayancaz

sende nie çıkarıp peçeteye sarıyorsun kııı

ben parmagımdan çıkarmıyorum hiç bi eve gidince abim ve babam bilmedigi içn teyzemde ananmde parmagmda kalıyorda ama bakalım az daha dayancaz

sende nie çıkarıp peçeteye sarıyorsun kııı

canım emin ol o gün kendimde değildim ama nasıl yapabildim bide bundan yarım saat sonra aklıma geldi inanamadım şok oldum parmağımda görmüynce bide o sıra kar taneli yüzüğüme takmıştı takmayınca sevmyorsun diyordu varya kaybettiğimi duysaydı üzülürdü çok

ayy bunların hepsii aynı ya benmkide öyle kesin begenmedin sen diyip dururdu ama simdi ole deilde ay dur bende takıyım diyorum yanında o sürekli takıyor bir yüzükk çünkü yok sen takma ne gerek varki diyp trip yapıyor,bide eve yaklasınca cıkarıyorum cıkar cıkar aman kalmasn dıyor o zman sende adam gibi gel iste tak hiç çıkarmıyım madem bozuluyorsun diyorum üzülüyoruz
Ama zafer bizim olcak hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…