'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlacım söz tepsi ve yüzüklerin çok güzel ama ben diğer resimleri göremedim görmek çok isterim canımcım

tesekkur ederim canımm :)

dier resimleri gormen için arkadas olmamız gerekiyor sanırım eklemek ekleyebilirsin beni listene talep gonder ben kabul ederimm

waouuw zevkine bayıldım canım harika yüzük,tepsi,kurdelan hepsi çok şık çok zarif.
zevkine hayran kaldım,abartıdan kaçınmışsın.

cookiem bebeğim hepsi çok güzel fotoğraflarınızın.. mutluluğunuz daim olsun kuzum

çağlacm gördüm tepsini makasını kurdelanı yüzüğünü herbişiciğini, çok zevkli seçimler cnm, ben sahsen öle bi tepsiyi anı olarak saklarm annemin öle bi tepsisi olsaydı sözlenirken saklanmıs fln uğur getirsn die bende onu kullanırdm, çok nostaljik çok şık geldi bana, mutluluklar diliorm cnm bi kez daha

kızlar hemen size bişiler danışıciimmm
burda olmayan gelincikler de gelince fikir beyan ederlerse çok sevinirm
ev manyadan 2 tane 20tllik çekm var henüz kullanmak bi türlü nasip olmadı hiç bişi beğenemiorm minimal nevresm almayı düşünüodm zaten sitede varmıs bari çekler değerlendirilsin, hesabım kesildikten sonra 2 tane alıcam büyük ihtimal, beğendiğim modeller burda sırasıyla numaralandıramadm ama resmlerin ismi var ordan sölersiniz sizce hangileri daha güzel fikr verirseniz çok iyi olur minnoşlar bana kalsa hepsini alırım

Eklentiler

• $y spring.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 19
  • $ylove.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 24
  • $ymodul blue.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 13
  • $yroll mint.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
iyiyim gizemcm ara ara girip bakıorm bende kmler var die, b, yandan da sevdiceğimle konusuorm
sorma benmde aklımda vardı ama sitede görünce hepsini beğendm ya
nevresm konusunda doyumsuzum sanırm gerçi daha 3 tane almısm limitimi doldurmadm

benimde 3 tane var ama bu ay tencere alcam nil bu arada emsanın mağazasını nerede bulabilirim canım tencere alcam nerelerde vardır

karaca ve bernardo emsan satıo cnm, bide ben geçen gün emsanın sitesine bakarken satış bayiilerini gördüm yakınlarında olabilir bi bak istersen ist mağazalarına, aslında en iyisi fabrika satış mağzasını bulmak çok daha uygun oluo dur bi araştıralm nerdeymiş:18:

merkezi burasıymıs gizemcm

Emsan Mutfak Gereçleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.
Merkez Mh. Basın Express Yolu No:19 Halkalı / K.Çekmece / İstanbul
Tel: 0212 495 22 22 Fax: 0212 495 45 00
sana biraz uzak ama

başa gelen çekilir canım saolasın ya çok saol valla ilk fırsatta gidip bakcam uzak kalıyor biraz ama akrabalar hep oralarda götürürler benide onu taşımak mesele sağan setide beğendim çünkü canım

nil senin çeyizinde emsan varmydı canım günlük tencerene bakmıştımda

ay bu arada senin çeyizinden örnekler verdim burda ben link felan paylaştım o derece

gördm şeker yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
ben hiç emsan almadm gnlk takımı karacadan aldm ama keske emsan alsaydm diorm bi tanesini deneme amaçlı annem kulandı işte hiç iyi çıkmadı cnm ya sanırm güzel bi takım bulursam ilerde emsandan fln alıcam bende ama bu ara deil bi takım var iyi yada kötü dursn bakalm, sahan setlerm hisarn hediyesiydi cnm her ay ayın ürünü oluo ya takip ediorm işte,
önümüzdeki aylarda tearend çaydanlık yanında bişiler hediyeolursa onu alıcam mesela
fabrika satışı da çok yakın bize hisarn çok iyi oluo o bakımdan

hisarın katoloğuna deli gibi baktım ama en güzel ve mantıklı set senin çeyicindeki canım bekleyip hisardanda alabilirm ama ocağa kadar alıp ödemesini bitirsem ocak sonuda bernardoya porselenlere dadansam diyorum

gerekirse bir haftasonu oraları gezicem sende grürsen alırsan haber veriyorsun zaten tatlım saol çoğu zaman senden duyuyorum ben

ama gizemcm sen böle beni de heveslendiriosn tamda ara vermeye çalışmıstım çeyizciklere biraz olsn:)
gel birlkte baka baka alışveriş yapalm en iyisini yarı fiyatına düşmeden de almayız mrk etme, para biriktirelm bare topluca alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…