Git tatlım. Ben 1-2 saat once geldim yanından, akşam da konsere gidicez beraber
İnşallah bende 2013 gelini olacagım kızlar..
ohh yerimizede egleninn tatlım
bizde makarna yemeye gidicez inşallah birazdann
hosgeldn aramıza canımm siz nie bekliosunuz
askerde şu an ondan bekliyoruz. 2012 agustosta inş gelecek. ve 2013 te dügün Allahın izniyle.
hoşgeldin canım aynıyız benim nişanlımda ağustos eylül gibi gelicek
yalnız degilmişiz. Hayırlısıyla kavuşuruz inşşallah
inşallahhnerde yapıyor?
agrı doğubeyazıt. sizin nerde?
kızlaaaaarrrrr ben aşkımı çook özledim yaaaane güzel konserlere gezmelere gidiyosunuzzzzzzz, biz de hiç evde durmazdkk gezerdk sürekli... sinemaya gitmeyi özledim aşkımlaaaa, pes oynamayı özledimm geçsn şu 126 gn artııkkk
Ay tatlım :) okuyor galiba sevgilinyazdıklarını okuyunca geçen sene bu zamanlar ki halimi gördüm sende :) geçiyor canım hiç merak etme ... bende senın durumundaydım geçen sene son sınıftı şimdi bitirdi geldi :) çok şükür aralıkda asker inş. o zamanda geçecek :) seneye bu zamanlar daha da rahatlamış olacağım :)
İnşallah bende 2013 gelini olacagım kızlar..
rabbim sabır versiiiiinnnn, tez zamanda kavuştursun bizi askerlerimize sağ salim inşallah....
evet okuyor çok zorlancam bu sene diğer yıllar gibi olmadı biz bu yıl tatile gittik artık olgunlaştık beraber büyüdük bu yıl daha çok şey paylaştık ayrılmak çok zor oldu çok zor
hoşgeldin canım umarım sayılı günün geçer ecede asker yolu bekliyo sizinkiler geldiğinde benim sevdiceğim apustos yada eylülde gidicek
Sayılı gün çabuk geçer diyorlar umarım çok çabuk geçer daha 11 ay var
Bu topiği görünce, içimde birşeyler oluyor...Aslında bakarsanız bazılarınızla durumum aynı gaLiba..Sevdiğim asker, 2012 ağustosta gelecek, düğünümüz 2013ekalacak..Nisan gibi istiyoruz..
Umarım askerlik düşerde 2012 gelini olurum...İşte bunu sözlüm ve ben çok istiyoruz
Bu arada hepinize merhabalar
canım benimde kavuşmama 10 ay ondan sonrada askerlik var aslında kavuşmama 16 ay var desem daha doğru olur offf ben okulu bitsin diye gün sayıyorum bide askerlik için saycam canım seni çok iyi anlıyorum ama 11 ayın sonunda seni iyi şeyler beklicek ilk gelinimiz sen olucaksın nasipse
merhaba canım burdaki çoğu kişi asker yolu bekliyo ben okul ve asker yolu bekleyenlerdenim 2013 yılının son gelini olabilirim sevgilim ağustosta askere gider yada kasıma kalır büyük ihtimal bende 2013 kasım gibi evlenen olurm 10 kasım tanışma günümüzde
canım ne güzel sözlüsünden 2012 kasım bile hallolur sizin düğünüz aslında s
Bu topiği görünce, içimde birşeyler oluyor...Aslında bakarsanız bazılarınızla durumum aynı gaLiba..Sevdiğim asker, 2012 ağustosta gelecek, düğünümüz 2013ekalacak..Nisan gibi istiyoruz..
Umarım askerlik düşerde 2012 gelini olurum...İşte bunu sözlüm ve ben çok istiyoruz
Bu arada hepinize merhabalar
canım benimde kavuşmama 10 ay ondan sonrada askerlik var aslında kavuşmama 16 ay var desem daha doğru olur offf ben okulu bitsin diye gün sayıyorum bide askerlik için saycam canım seni çok iyi anlıyorum ama 11 ayın sonunda seni iyi şeyler beklicek ilk gelinimiz sen olucaksın nasipse
merhaba canım burdaki çoğu kişi asker yolu bekliyo ben okul ve asker yolu bekleyenlerdenim 2013 yılının son gelini olabilirim sevgilim ağustosta askere gider yada kasıma kalır büyük ihtimal bende 2013 kasım gibi evlenen olurm 10 kasım tanışma günümüzde
canım ne güzel sözlüsünden 2012 kasım bile hallolur sizin düğünüz aslında s
canım hepimizin sorunu aynı zatenasker bekliyoruz askerlik düşsün diye dua edelim bence düşerse bende olabiilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?