'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlaaaaarrrrr ben aşkımı çook özledim yaaaa ne güzel konserlere gezmelere gidiyosunuzzzzzzz, biz de hiç evde durmazdkk gezerdk sürekli... sinemaya gitmeyi özledim aşkımlaaaa, pes oynamayı özledimm geçsn şu 126 gn artııkkk

Son düzenleme:

ah kuzum bizde daha 330lardayız

evet okuyor çok zorlancam bu sene diğer yıllar gibi olmadı biz bu yıl tatile gittik artık olgunlaştık beraber büyüdük bu yıl daha çok şey paylaştık ayrılmak çok zor oldu çok zor

İnşallah bende 2013 gelini olacagım kızlar..

hoşgeldin canım umarım sayılı günün geçer ecede asker yolu bekliyo sizinkiler geldiğinde benim sevdiceğim apustos yada eylülde gidicek

Sayılı gün çabuk geçer diyorlar umarım çok çabuk geçer daha 11 ay var

Bu topiği görünce, içimde birşeyler oluyor...Aslında bakarsanız bazılarınızla durumum aynı gaLiba..Sevdiğim asker, 2012 ağustosta gelecek, düğünümüz 2013ekalacak..Nisan gibi istiyoruz..

Umarım askerlik düşerde 2012 gelini olurum...İşte bunu sözlüm ve ben çok istiyoruz

Bu arada hepinize merhabalar

Sayılı gün çabuk geçer diyorlar umarım çok çabuk geçer daha 11 ay var

canım benimde kavuşmama 10 ay ondan sonrada askerlik var aslında kavuşmama 16 ay var desem daha doğru olur offf ben okulu bitsin diye gün sayıyorum bide askerlik için saycam canım seni çok iyi anlıyorum ama 11 ayın sonunda seni iyi şeyler beklicek ilk gelinimiz sen olucaksın nasipse

merhaba canım burdaki çoğu kişi asker yolu bekliyo ben okul ve asker yolu bekleyenlerdenim 2013 yılının son gelini olabilirim sevgilim ağustosta askere gider yada kasıma kalır büyük ihtimal bende 2013 kasım gibi evlenen olurm 10 kasım tanışma günümüzde

canım ne güzel sözlüsünden 2012 kasım bile hallolur sizin düğünüz aslında s

Son düzenleme:

inşallah canım kısmetse

canım hepimizin sorunu aynı zaten asker bekliyoruz askerlik düşsün diye dua edelim bence düşerse bende olabiilirm

Evet canım, biraz okudum genel olarak var asker bekleyen...2012 ağustosta gelse ekim gibi nişan düşünüyoruz , kasım için düğün zor gibi..Bilemiyorum ki şimdiden birşey söylemek ne kadar doğru olur...Belki bazı şeyler yetişmeyebilir..Sözlüme kalsa olsun 2012 de ama , sıkışmayalım rahat rahat olsun hersey istiyorum..2013 ünde yazını beklemeyip nisan gibi düşünüyoruz..Birde özel tarihlere ayarladığımızdan ötürü

canım hepimizin sorunu aynı zaten asker bekliyoruz askerlik düşsün diye dua edelim bence düşerse bende olabiilirm

Değil mi bu askerlik yedi zaten bizi
Aaa o duaya başlayalı çok oldu, artık biranevvel sonuçlansa çok iyi olacak Yoksa delireceğim

Meclis açılsın bakalımi belki de düşer...

91/2 olan var mı aranızda ? Ben 91/2 topiğindenimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…