'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet işte gelcem senin yanına ekim maaşımı alayım, ya biriktiriyorum iyi hoş ama arta kalanlada çeyiz almak hoşuma gitti şimdi taçtan yatak örtüsü aldım ya en son bide linens seninkinin mürdümü vardı ya taş ya mürdüm alsam, bide daha böyle taşlı bir yatak örtüsü alsam 3 örtü fazlamı diyorum ama hepsini almak istiyorum aç gözlü oldum

bence senin belli bir süre almana lüzum yok canım küçük ev aletlerni alırsın şimdi artık birşey alma canım herşeyin var ocak gibi minik ev aletlerini alırsın yavaş yavaş

bende altın yapıorm cnm bakalm çok uyguna bulursam da ufak tefek seyler alıorm işte hediye çekleriyle fln, onları da almak lazm ama bi yerde, küçük ev aletlerini de topluca anneler gününde halledicem zaten bakalm baya indirmli oluo çünkü, o zmana kdr kaç altın yaparsam kar bana:)) ben yatıorm birazdan gizemcm malum yarn bana iş var sabahçıymm
ii geceler öpüorm çok

Son düzenleme:

canım anneler günü çok iyi bir fikir bende öyle yapcam onları

iyi geceler ve yarın için mutlu çalışmalar çok öptüm

Son düzenleme:

süper süperr süpeer hepsi herşey süper canımmmm Allah mutlulugunuzu hiçbi zaman bozmasınnn hep mutlu kalınn

waouuw zevkine bayıldım canım harika yüzük,tepsi,kurdelan hepsi çok şık çok zarif.
zevkine hayran kaldım,abartıdan kaçınmışsın.

teşekkür ederim canım :)

herseyi öyle yapmaya calıstm aslında bazı detaylarda sorun cıksada... sonunda ole yada boyle o gun herturlu guzel bir gun oluyo :)

cookiem bebeğim hepsi çok güzel fotoğraflarınızın.. mutluluğunuz daim olsun kuzum
amin bebeğimmm
darısı enişteyle senin basına kuzumm

tesekkur ederim nilimm

keşke annemin oyle bişeyi olsaydı canım cok isterdim :) ama benim kızım olursa onun olacak

bu tepsi aynalı aynı zamanda aynası cıkıyo cerceve olarak da kullanılabiliyo, yatak odamda cok guzel duracak zamanı geldigindede eger bi kızım olursa sözünde seve seve veririm ona

oglum olursada eger begenirse gelinime veririmm

süper süperr süpeer hepsi herşey süper canımmmm Allah mutlulugunuzu hiçbi zaman bozmasınnn hep mutlu kalınn

amin canımmm darısı basınaa

kızlar kimse yok herhalde kalktığımdan beri odamı topladım sevdiceğimi özledim gece yola çıktı şu anda zonguldakta 1 ay görüşemicez artık haftasonlarım hergünüm yalnız şimdide saç maskesi yapıyorum bu aralar yemek yapma konusunda acemilik dönemimide bitiricem iyi bir şekilde tarife bakmadan güzel yemekler yapcam mutfakta giz dönemi başlatıcam evde

dün aşkım bana gümüş çok güzel bir yüzük almış canım benim bunu tak aklım sende kalıyo aşkım bak söz yada nişan yüzüğü değil lütfen zorlamıcam takmak istersen tak dedi ilerde daha güzelini alıcam balım dedi çok sevindim düşünceli sevgilimin yine güzel bir hediyesi takcam o üzülmesin yeterki aklı kalmasın.

bilmiyorum ne zaman depresif olucam ne zaman bıraktığım beni ağlatan şarkıları dinliycem çok özlüyorum daha şimdiden napcam çok zor olucak tezi sınavları umarım hepsi gelir ve geçer bidaha arkamıza bakmayız bu son sene olsun allahım beklediğim son sene olsun çok özlicem.

Allah kavustursun canımm inşallah duaların kabul olur

bekleyen herkes kavussun rabbim sevenleri ayırmasın

inşallah canım rabbim bütün sevenleri kavuştursun kimse yarım kalmasın çok zor bu sefer daha çok alışmıştım ailesi bile demiş herkesi alıştırdın gidiyorsun ama dayanıcam son senemiz haziranda umarım sevinçten ağlarım bittti diye

herkes iyimi nasıl gidiyor bakalım kızlar

inşallah canım eminim oyle olacaktır

iyi gidiyocanımm ama bugun bi miskinlik var uzerimde

yarından itibaren iş bakmaya baslıcam dua edin bana kızlar ya nedense karamsarım ve bu yuzden bastan kaybetcem gibi geliyo

3 aydır evdeyim kendi parasını kazanmaya alısmıs biri icin cidden evde olmak cok zor askımda artık işe baslıyo yogun bi şekilde evde bunalıma girmekten korkuyorum

anlatmıstım size cok agır bir depresyon yasadım ve simdi en ufak seyde tekrarlama riski var bu iş konusu canımı sıkmaz umarım

dua ederim sana canım allah hayırlı güzel bir iş nasip etsin karamsarlığı bırak pozitif düşün iyi düşün iyi olsun
bunalıma girmen içinde sebep yok canım bence biraz dinlenmişsindir iş bulmamak depresyonluğunu tetiklemez azcık pozitif düşününce gör bak istediğine varıcak herşey

tesekkur ederim canım

şimdilik sorun yok ama evde kalmaya devam edersem sorun olabilir.. evde durdukça insanın psikolojisi cokuyor cunku,şimdi askım var geziyorum tozuyorum ama onun da işleri yogunlasıo anlıcaın iş bulamazsam evde kapanır kalırım ve bu beni bunalıma sokar tanıyorum kendimi

adam gibi bi iş bulamazsam da calısmama degmiyor bazı yerlerde cidden insanın canını cıkarıyolar mutsuz oldugum bi işi yapmak istemiyorum

cok karısık benim bu iş mevzusu yaa bakalım artık hayırlısı inşallah

Merhaba minnoşlar.

Gizemcim Allah tez zamanda, hayırlısıyla kavuştursun sizi canım...

Kurabiyemm sana da hayırlı bir iş diliyorum canım, umarım gönlüne yatan bir yer olur. İş çok önemli...

Merhaba minnoşlar.

Gizemcim Allah tez zamanda, hayırlısıyla kavuştursun sizi canım...

Kurabiyemm sana da hayırlı bir iş diliyorum canım, umarım gönlüne yatan bir yer olur. İş çok önemli...

canım tesekkur ederimmm, inşallah

nerelerde bizim kızlar herkees sevdicegiyle heralde..

bizim misafirler vardı yeni gittiler, bende gidiyim bari sevdicegimin yanına
yarın nöbetleri baslıyo cok özlicem onu bundan sonra

Ay tatlım :) okuyor galiba sevgilin yazdıklarını okuyunca geçen sene bu zamanlar ki halimi gördüm sende :) geçiyor canım hiç merak etme ... bende senın durumundaydım geçen sene son sınıftı şimdi bitirdi geldi :) çok şükür aralıkda asker inş. o zamanda geçecek :) seneye bu zamanlar daha da rahatlamış olacağım :)

Git tatlım. Ben 1-2 saat once geldim yanından, akşam da konsere gidicez beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…