ama gizemcm sen böle beni de heveslendiriosn tamda ara vermeye çalışmıstım çeyizciklere biraz olsn:)
gel birlkte baka baka alışveriş yapalm en iyisini yarı fiyatına düşmeden de almayız mrk etme, para biriktirelm bare topluca alırız
bende altın yapıorm cnm bakalm çok uyguna bulursam da ufak tefek seyler alıorm işte hediye çekleriyle fln, onları da almak lazm ama bi yerde, küçük ev aletlerini de topluca anneler gününde halledicem zaten bakalm baya indirmli oluo çünkü, o zmana kdr kaç altın yaparsam kar bana:)) ben yatıorm birazdan gizemcm malum yarn bana iş var sabahçıymm
ii geceler öpürom çok
kızlar isteme gununden birkaç fotograf albumde sanırım özel album oldu o yuzden arkadas listemdekiler gorebilcek... makas ve tepsiyi albume ekleyemedim nedense o yuzden burdan yolluyorum
makası ve yuzuk kurdelasını ben hazırlamıstım, tepsiyi askımla almıstık
http://b1109.hizliresim.com/11/9/17/12158.jpg
http://b1109.hizliresim.com/11/9/17/12311.jpg
http://a1109.hizliresim.com/11/9/17/12355.jpg
waouuw zevkine bayıldım canım harika yüzük,tepsi,kurdelan hepsi çok şık çok zarif.
zevkine hayran kaldım,abartıdan kaçınmışsın.
amin bebeğimmmcookiem bebeğim hepsi çok güzel fotoğraflarınızın.. mutluluğunuz daim olsun kuzum
çağlacm gördüm tepsini makasını kurdelanı yüzüğünü herbişiciğini, çok zevkli seçimler cnm, ben sahsen öle bi tepsiyi anı olarak saklarm annemin öle bi tepsisi olsaydı sözlenirken saklanmıs fln uğur getirsn die bende onu kullanırdm, çok nostaljik çok şık geldi bana, mutluluklar diliorm cnm bi kez daha
süper süperr süpeer hepsi herşey süper canımmmmAllah mutlulugunuzu hiçbi zaman bozmasınnn hep mutlu kalınn
Allah kavustursun canımm inşallah duaların kabul olur
bekleyen herkes kavussun rabbim sevenleri ayırmasın
inşallah canım eminim oyle olacaktır
iyi gidiyocanımm ama bugun bi miskinlik var uzerimde
yarından itibaren iş bakmaya baslıcam dua edin bana kızlar ya nedense karamsarım ve bu yuzden bastan kaybetcem gibi geliyo
3 aydır evdeyim kendi parasını kazanmaya alısmıs biri icin cidden evde olmak cok zor askımda artık işe baslıyo yogun bi şekilde evde bunalıma girmekten korkuyorum
anlatmıstım size cok agır bir depresyon yasadım ve simdi en ufak seyde tekrarlama riski var bu iş konusu canımı sıkmaz umarım
dua ederim sana canım allah hayırlı güzel bir iş nasip etsin karamsarlığı bırak pozitif düşün iyi düşün iyi olsun
bunalıma girmen içinde sebep yok canım bence biraz dinlenmişsindir iş bulmamak depresyonluğunu tetiklemez azcık pozitif düşününce gör bak istediğine varıcak herşey
Merhaba minnoşlar.
Gizemcim Allah tez zamanda, hayırlısıyla kavuştursun sizi canım...
Kurabiyemm sana da hayırlı bir iş diliyorum canım, umarım gönlüne yatan bir yer olur. İş çok önemli...
kızlar kimse yok herhalde kalktığımdan beri odamı topladım sevdiceğimi özledim gece yola çıktı şu anda zonguldakta 1 ay görüşemicez artık haftasonlarım hergünüm yalnız şimdide saç maskesi yapıyorum bu aralar yemek yapma konusunda acemilik dönemimide bitiricem iyi bir şekilde tarife bakmadan güzel yemekler yapcam mutfakta giz dönemi başlatıcam evde
dün aşkım bana gümüş çok güzel bir yüzük almış canım benim bunu tak aklım sende kalıyo aşkım bak söz yada nişan yüzüğü değil lütfen zorlamıcam takmak istersen tak dedi ilerde daha güzelini alıcam balım dedi çok sevindim düşünceli sevgilimin yine güzel bir hediyesi takcam o üzülmesin yeterki aklı kalmasın.
bilmiyorum ne zaman depresif olucam ne zaman bıraktığım beni ağlatan şarkıları dinliycem çok özlüyorum daha şimdiden napcam çok zor olucak tezi sınavları umarım hepsi gelir ve geçer bidaha arkamıza bakmayız bu son sene olsun allahım beklediğim son sene olsun çok özlicem.
canım tesekkur ederimmm, inşallah
nerelerde bizim kızlar herkees sevdicegiyle heralde..
bizim misafirler vardı yeni gittiler, bende gidiyim bari sevdicegimin yanına
yarın nöbetleri baslıyo cok özlicem onu bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?