'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bizimde 91/2 canım bilmiyorum ki bu sene sanki daha çok üstünde durmaya başladılar düşer mi düşer umarımmmm düşerr :81:

bizimde 91/2 canım bilmiyorum ki bu sene sanki daha çok üstünde durmaya başladılar düşer mi düşer umarımmmm düşerr :81:

İnşallah canım ya dualarımız o yönde..Düşecek gibi geliyor ya neyse bekleyelim..Zaten hep beklemedeyiz

Nerede askerin, şafak kaç canım..

minnak gelininiz gelldiiiiiiiii :101:

minnaknazım hoşgeldin

hoş geldn sende nazcm:)
evt gizemcm çalıştm 3te geldm yarnda tatilm
bende dizi fln bakıorm cnbcde, sende iyi geziosn valla ne gsel:)

evet biraz geziyorum ada sahillerinde

ahh ahh nilcim sevdiceğim gitti yine zonguldaklara o burda olaydı daha mutlu olurdum bugün ilk gün ve ben akşam 5 e kadar evdeydim sonra çıktım dışarıya ama özetle sıkıcı ve özlem dolu gündü

Son düzenleme:
seni çok iyi anlayabiliorm gizemcm öyl geride kalmak yada geride bırakmak ne demek çok iyi bilirm
ben izmrde okurken aşkm beni bırakıp dönerken ne kdr zordu, gerçi yine yakın deilz ama en azndan izmr gibi 8 saat deil 2 saat var aramızda
bide aynı sehirde olduğumuz günler görebilsem
tekirdağa fln bşvuru yaptm kariyerden keşke cvp gelse diorm ama bakalm çok zor oluo böle ben istda o orda

evet hem geride kalıyorum hem geride bırakıyorum arada ben gidiyorum arada o geliyo ama acı veriyor bu bana

canım bak sen tekirdağa çok yakınsın tabi istanbul yani aynı şehir gibi olmuyo mesela ben istnbuldayım oda istanbulda oturuyo şişli ve ada arasıda 2 iyikide anadolu yakasında değilsin nilcim olsun uzak mesafeleri yakın yapar kalplermiz bu günlerde geçiyo o istanbula gelir belki

off gizem keske yaa
onun ist a gelme ihtimali yok gibi işi orda çünkü değiştirme durumu yok şu an, ancak ben gidebilirm oraya mantklı olan da o gibi görünüo, nese canımızı sıkmayalm smdi eninde sonunda oluca varsa birlkte olucaz zaten, eskiden ne kdr uzak oldumuzu düşünüp mutu olmaya çalışıorm bende, bu arada dün resmleri ekledm alıcam nevresmlern kimsecikler fikir beyan etmemiş, üzülldm

çağla hoşgeldin

nilcik ve minnaknaz ben uyuyorum kızlar sabah iş var ve yoğun bir gün olucak yarın öpüyorum hepinizi iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…