'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bebişler güzel bir pazartesi gününden hepinize merhaba

Çok yoğun bir hafta olacak benim için Boşluk buldukça gelmeye calısıcam

kızlar umarım iyisinizdir bu hafta çok yoğun çalışıcam öyle görnüyor kafam allak bullak oldu mahfoldum çok yoğun telefonlar susmuyor acenteler şifreleriyle giriş yapamıyorlar ne olcak bu hafta off

kızlar size bi bebekle geldimmmmm bu gün
kuzenm bu sabah doğum yaptı onun yanından geliorm, ay ne tatlı bi görseniz yumus yumus yerm onu benn
sizler napıosunuz bakalm, tatilm ben bu günsizler de çok yoğunsunuz sanırm:) kolay gelsin hepinize

allah analı babalı buyutsunn inşallah

cok guzel mutluluk dolu bir hayatı olsun annesine babasına vatanına milletine hayırlı bir evlat olsunn maşallah ona

nilcim darısı isteyen herkesin başına maşallah bebişe

ee kızlar naporsunuz????

Son düzenleme:

nilcik darısı senin başına canımcım hattaha hepimizin başına gelebilecek en güzel şey

ben çeyiz bakıyorum bu yoğunlukta başka kızların çeyiz toüklerine dadandım cotton box nasıl kızlar limangoda indirimde bir nevresim taıkımı daha alasım var

nil bu arada senin battaniye ve taçtan aldığın nevresime bakıp duruyorum ben böyl egidersem sende ne varsa alcam canım

al tatlım demekki zevklerimiz uyuşuo:)
cotton box markası iyi die biliorm gizemcm hatta dizilerde bitince de reklamlar çıkıo ya bitince orda da görmüştm:))
özellikle deborah bej modelini bi kaç dizide de görmüştm

muhtemelen benimki de 2013 kızlar.kasımda askere gitcek-gelcek inşallah.ama daha ne nişanlıyım ne de sözlüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…