:)) iyi dileklerin için saol yağmurcm, ee sen almıomsn bişiler ee sende al biraz amaaaa
çok fena gaza getiriorm bende herkesi ama bu sefer gizem beni getirdi
bu arada benm evmnetten aldığım sleepynin iade onayı gelmiş bu gn hastane dönüşü onu da verdm kargoya umarm sorun yaşamadan kartıma iadesi de olur
sanırm bende o puantiyeliyi alıcam tatlm ya, çok tatlı rengi baksana
pembe yada beyaz bi çarşaf takımıyla tamamlamayı düşünüorm,sen karar verdn mi
bu arada sanırm ben hiö 4 mevsm set almıcam çünkü yakından bakınca pike gibi kullanamamki ben yorgan girdkten sonra içine, kışın nevresmlerimi kullanıcam yazında pikeyi pike olarak kullanıcam yani hepsi mevsminde:))
bugün baya yoğun çalışıyorum tam bakamıyorum ama beğendiğim 3 model var valla üçünüde istiyorum içimde kalcağna çeyizimde kalsın ama bilmiyorum tencerede almam lazım fazlada harcamamam lazım kızlar akıl verin bu ay tencere alıcam ama dert oldu halan ne ediceğimi bilmiyorum
ben bu tarz seyleri ev tekstili yani
english home dan almayı planlıyorum.. ikea dan da alcaklarım var ordan da begendgim seyler oldu
tam benim tarzım dedigim seyler bu iki yerde genelde... kalitesi nasıl kızlar peki alanlar olmus heralde
yaa ödüyemiyorum ki sonra yaaaaa ne alcam ki annem nişanlan öyle alırız diyor nereye koycaz diyor ve almısken en iyisini alıyoruz nebilim çok seyde bakıyorum almak istiyorum aslında herseyden kocişimle ortak kullancaz ya ne güzel hayali bile inş.
gizemcm bende siparis vermeden önce bi araştırym dedm ama cotton için iyi yrumlar olduğu kdr kötü yorumlarda var tatlm ya(
sanırm vazgeçicem daha geçen sefer aldığımı zor iade ediorm yine taç sarev ve miminalden şaşmıcam ben biraz fazla vericem ama sonrasında solarmı çekermi kalitesizmi die düşünmicem
tencere olayını takma kafana illaki kampanyalar olucak ve ben de haberini sana vericem sen denk gelmezsen mrk etme
paranı tutmaya bak smdi indrm olunca alamazsan asıl o zman içinde kalır:18:
aynen cnm bende oralara bakıyorum kaliteli ya hoşuma gidiyorr ıkeada böle aşkımla gidip takımların ütünde oturduk geecen kutu gibi odalar ama nasıl güzel oluyor beraber olunca yaaaaaaaa
gizemcm aslında bi sürü modeller vardı neler neler ama sanırm ya stokları bitti yada sezonu bitti anlamadm yenilerini üreticekler heralde,
benmde erkek arkadaşımın beğendiği bi model var onu almak istiodm bende ama yok simdi sitesine baktm çok üzüldm
legoları pek sever kendisi:)) bide ikeadan bu puanlıyı alıcaz onun isteği üzerine, onunda istedikleri olsn istiorm napıym
evet yaa onların dizaynları en ufak bir alanı bile en akla gelmicek sekilde verimli kullanısları beni bitiriyor
ben esyalarımı da ikea dan almak istiyorum hatta mutfagımı bile
çoğu kişi kalitesiz falan diyo ama napim eger aynılarını yada benzerlerini bulamazsam baska yerde ordan alıcam baska care yok :44:
bayrampaşaya gidersen bana da haber ver gelirmmmmmmmmm:)))
yada bi sonrakiay tüm borçlarm da bitio sayılır doya doya alışveriş yapabiliriz ordan almak istediğm o kdr çok sey var kii
aldm bile cnm almam mıı:))nilcim yeni katalogu aldın mı
ordada super seyler var... bende stockholm ün gunluk yasantısını anlatan cizgi desenli nevresimden alıcam tasarım odulluymus cogu ordaki nevresimlerin cogunu toplarım heralde
ayrıca perde kumasları da harika
ben salon haric diger yerlere stor uzerine rustik dusunuyorum ve kumasları ikeadan secicem
öyle deme gizoş ya bence gayet zevklisin sendetamam canım ben haftasonları gelebilirim senin uygun olduğun bir zaman olur bende ekim maaşımı alırım hiç değilse beraber ikeaya gideriz bakarız sende bana yardım edersin hiç dğeilse çok acemiyim çok
aldm bile cnm almam mıı:))
ikea kataloğu kapında oku onu doya doya die reklam bile yaparm:))
bende bayıldm o stockholmlara üniversite öğrencilerinin tasarımlarıymıs, analar ne evlatlar doğuruo hey gidi heyy
önce sen alıcaksn zaten cnm bizede fikir vericeksin tabikideee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?