'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

:)) iyi dileklerin için saol yağmurcm, ee sen almıomsn bişiler ee sende al biraz amaaaa
çok fena gaza getiriorm bende herkesi ama bu sefer gizem beni getirdi

yaa ödüyemiyorum ki sonra yaaaaa ne alcam ki annem nişanlan öyle alırız diyor nereye koycaz diyor ve almısken en iyisini alıyoruz nebilim çok seyde bakıyorum almak istiyorum aslında herseyden kocişimle ortak kullancaz ya ne güzel hayali bile inş.

bugün baya yoğun çalışıyorum tam bakamıyorum ama beğendiğim 3 model var valla üçünüde istiyorum içimde kalcağna çeyizimde kalsın ama bilmiyorum tencerede almam lazım fazlada harcamamam lazım kızlar akıl verin bu ay tencere alıcam ama dert oldu halan ne ediceğimi bilmiyorum

gizemcm bende siparis vermeden önce bi araştırym dedm ama cotton için iyi yrumlar olduğu kdr kötü yorumlarda var tatlm ya(
sanırm vazgeçicem daha geçen sefer aldığımı zor iade ediorm yine taç sarev ve miminalden şaşmıcam ben biraz fazla vericem ama sonrasında solarmı çekermi kalitesizmi die düşünmicem
tencere olayını takma kafana illaki kampanyalar olucak ve ben de haberini sana vericem sen denk gelmezsen mrk etme
paranı tutmaya bak smdi indrm olunca alamazsan asıl o zman içinde kalır:18:

Son düzenleme:
ben bu tarz seyleri ev tekstili yani

english home dan almayı planlıyorum.. ikea dan da alcaklarım var ordan da begendgim seyler oldu

tam benim tarzım dedigim seyler bu iki yerde genelde... kalitesi nasıl kızlar peki alanlar olmus heralde

aynen cnm bende oralara bakıyorum kaliteli ya hoşuma gidiyorr ıkeada böle aşkımla gidip takımların ütünde oturduk geecen kutu gibi odalar ama nasıl güzel oluyor beraber olunca yaaaaaaaa

canım annemde hep aynını dedi ama olmucak içimde kalıcak diye kokrtuğumdan şimdi başladım

o zaman taçtan englısh home ve sarevden alayım cottonbocxtanda deboraj beji alırım, ama biliyormusun ben taçı pek beğenemedim seninkini beğendim bide söylediğim modeli taçın seçenekleri varmı çok

sormayn bizde ikea muptelasıyız beğendiğim bi kaç nevresmi de ordan alıcam sonra da bu ev tekstili olayına ara vericem en aızndn nevresm tutkumdn kurtulucam

aynen cnm bende oralara bakıyorum kaliteli ya hoşuma gidiyorr ıkeada böle aşkımla gidip takımların ütünde oturduk geecen kutu gibi odalar ama nasıl güzel oluyor beraber olunca yaaaaaaaa

evet yaa onların dizaynları en ufak bir alanı bile en akla gelmicek sekilde verimli kullanısları beni bitiriyor

ben esyalarımı da ikea dan almak istiyorum hatta mutfagımı bile

çoğu kişi kalitesiz falan diyo ama napim eger aynılarını yada benzerlerini bulamazsam baska yerde ordan alıcam baska care yok :44:

gizemcm aslında bi sürü modeller vardı neler neler ama sanırm ya stokları bitti yada sezonu bitti anlamadm yenilerini üreticekler heralde,
benmde erkek arkadaşımın beğendiği bi model var onu almak istiodm bende ama yok simdi sitesine baktm çok üzüldm
legoları pek sever kendisi:)) bide ikeadan bu puanlıyı alıcaz onun isteği üzerine, onunda istedikleri olsn istiorm napıym

Eklentiler

• $ytaç olimbera.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 30
  • $yikea smörboll.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 22
kızlar hiç ikeaya yolum düşmüyor gitsemmi ki bu haftasonu bakınmaya vallla yolum hiç düşmedi ümraniyedekine de uğrayabilirim bayrampaşayada napsam acaba 1 kez gitmişimdir hayattta yani bakayım bu kadar övgüyü alıyor gitsem iyi olucak

canım ikiside süpermişler çok çok şekerler puantiyelilere bayılıyorum ben

Son düzenleme:

aman alır döşeriz evlendikten bikaç yıl sonra tecrübe kazanırız daha da iyilerini o zman alırız ama ıkea bence iyi ya zevkime cok uygun askımla benim

bayrampaşaya gidersen bana da haber ver gelirmmmmmmmmm:)))
yada bi sonrakiay tüm borçlarm da bitio sayılır doya doya alışveriş yapabiliriz ordan almak istediğm o kdr çok sey var kii

nilcim yeni katalogu aldın mı

ordada super seyler var... bende stockholm ün gunluk yasantısını anlatan cizgi desenli nevresimden alıcam tasarım odulluymus cogu ordaki nevresimlerin cogunu toplarım heralde

ayrıca perde kumasları da harika

ben salon haric diger yerlere stor uzerine rustik dusunuyorum ve kumasları ikeadan secicem

bayrampaşaya gidersen bana da haber ver gelirmmmmmmmmm:)))
yada bi sonrakiay tüm borçlarm da bitio sayılır doya doya alışveriş yapabiliriz ordan almak istediğm o kdr çok sey var kii

tamam canım ben haftasonları gelebilirim senin uygun olduğun bir zaman olur bende ekim maaşımı alırım hiç değilse beraber ikeaya gideriz bakarız sende bana yardım edersin hiç dğeilse çok acemiyim çok

aldm bile cnm almam mıı:))
ikea kataloğu kapında oku onu doya doya die reklam bile yaparm:))
bende bayıldm o stockholmlara üniversite öğrencilerinin tasarımlarıymıs, analar ne evlatlar doğuruo hey gidi heyy
önce sen alıcaksn zaten cnm bizede fikir vericeksin tabikideee

tamam canım ben haftasonları gelebilirim senin uygun olduğun bir zaman olur bende ekim maaşımı alırım hiç değilse beraber ikeaya gideriz bakarız sende bana yardım edersin hiç dğeilse çok acemiyim çok
öyle deme gizoş ya bence gayet zevklisin sende
ekim maaşını alınca gidiorz o halde, diğer gelincikler sizde gelin yahu felekten bi gün çalarız fena mı olurr

ohh valla kızlar çeyizleriniz almış başını gidiyo ben maaşımız alsam kendime yatırım yapıcam bi tane kot almam lazım sonra spor ayakkabı sonra kuzenimin düğünü için elbise ooofff gelsin maaş gitsin maaş olacak valla bu ayda

kızlar ikeanın sitesindeki 2012 katoloğu dimi bu bende bakıyorumda çok cici şeyler varmış

evet ekim maaşını ayın birinde alıyorum müsait olursak ondan sonraki haftasonu yada ekim ayı içinde ehrhangibir haftasonu olabilir olmadı birgün izin alırım senin çalışmadığın birgün canım yıllık iznimden var

benm de var cnm yıllık iznm o hiç sorun deil ben uyarm sana tatil konusunda mrk etme bu hafta çarşambe ve cumartesi de tatilm mesela ne zamn isetrsen gideriz ama maaşlarmızı da almıs olursak daha free oluruz rahat rahat bakarız bakıp da alamazsam o zman da benm içimde kalıo işte, forumu da gezeriz hem süper olucak süper
valla hiç bi kızla buluşucam die bu kdr sevnmemiştm bu zmana kdrr:78:

inşallah canımm o gunleri gorsem bi :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…