'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet işte onun dört mevsim setini alıp almamakta kararsızım bakıp bakıp duruyorum nil pat diye istediğim şeyi söledin buraya resim yüklemey çalıştım hep

evet işte onun dört mevsim setini alıp almamakta kararsızım bakıp bakıp duruyorum nil pat diye istediğim şeyi söledin buraya resim yüklemey çalıştım hep

ama sen bana sor demiştm dimi beğendiğin seyleri modeliyle sölerm ben sana:))demekki zevklerimiz tahmn ettiğimizden çok uyuyo cnm
ben onu beğeniorm genelde ama simdi siteye baktm sen diyince 2 model daha beğendm biri farklı tarzda ama hoşuma gitti
calanthe füme ve ahsen modeli
artk seçimini sen yap, normalde yeşil pek tercih etmem ama beyaz ve siyahla uyumu güzel olmus, nevresm alırken yatak odanıza da uygun olması gerekio bence biraz hele ki benm gibi yatak örtüsü olarak da kullanmayı düşünenler için:82:

sen iste yeterki ben eklerm hayatmm

Eklentiler

• $deborah.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 27
  • $calantre füme.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 21
  • $ahsen.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 32

senin taçtan aldığın yatak örtüsünüde beğenmiştim ama milanının çeyizindekini aldım evet zevklerimiz baya uyuyor canım ben senin çeyizine girip bakıyorum sürekli yani hani cidden beğenebileceğim ne varsa bulmuşsun

evet yatak odası sade bir renk olursa bu harika olur ama yani gönlümdeki cotton box bu yani diğer modelelrede hemen bakıyorum

buraya ekledm bile sitede arama hiç:)
hem diğer gelincikler de fikir verir belki burdan bakması daha kolay, o halde bende geçen gün akbatıyı gezerken enza mağazasında beğendiğim yatak odası ve oturma grubunu ekliym size bakalm beğenicekmisiniz:))evt biliorm biraz erken bunlar için ama aklımda bi tarz olsn istedim hem aşkımda çok beğendiki ilerde hala üretimde olursa alıcaz bunları

Eklentiler

• $saray-modern-yatak-odasi-2.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $city.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 18
  • $yatas_city1(1).webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
gizoşşşş bu gün limangoda kargo bedava mı??
sanırm hediye çekimi kullanıp bende pembe puantiyeliyi alıcam zor tutuorm kendimi şu an:)) 34 e gelio hiç bişi deil
ama açıklamaya bakınca sadece nevresm yazıo acaba yastk ve çarşafı yok mu ki:S

Son düzenleme:

yatak odası takımıda tuttu canım bende bunu beğeniyorum nasip umarım ilerde bunları alırız tatlım yaaa resimleri eklemişsin çok tatlılar ya hepsiburadada ucuzmuş baya alsammı diye düşünüyorum

taç'ın kendi sitesnden aldm cnm 2-3 ay oluo, o gün taç online sitesinin 3.ylı kutlanıodu %30 indirm vardı tüm ürünlerde, taç ın sitesnde nevresm bölümüne gir terry cotton altında happy modeli olucak
resmde göründüğünden o kdr güzelki geldiğinde çok beğendm kumaşı fln harika
puantiyeli dediğim de bu 2 sayfa önceye de ekledm ama sanırm yastk kılıfı yok bunun satışında sadece nevresm 34 tl oluo çok deil gibi ama uydurabilirm sanli ona yastk kılıfı fln english home dan:)

Son düzenleme:
gizemcm baktm smdi ama stoklarında tükenmiş snırm bu 2. ürüne %50 indrm yüzünden hepsi bitti heralde, başka sitelerde de denk gelmiştm ben

gizemcm baktm smdi ama stoklarında tükenmiş snırm bu 2. ürüne %50 indrm yüzünden hepsi bitti heralde, başka sitelerde de denk gelmiştm ben

canım bu limangodaki cottoncuklar özellikle bu puantiyeli englısh homedekilere aşırı benziyo
ben bugün birşey alayım yine dört mevsim set yada nevresim hoşlarmış çünkü

bu arada benm evmnetten aldığım sleepynin iade onayı gelmiş bu gn hastane dönüşü onu da verdm kargoya umarm sorun yaşamadan kartıma iadesi de olur
sanırm bende o puantiyeliyi alıcam tatlm ya, çok tatlı rengi baksana
pembe yada beyaz bi çarşaf takımıyla tamamlamayı düşünüorm,sen karar verdn mi
bu arada sanırm ben hiç 4 mevsm set almıcam çünkü yakından bakınca pike gibi kullanamamki ben yorgan girdkten sonra içine, kışın nevresmlerimi kullanıcam yazında pikeyi pike olarak kullanıcam yani hepsi mevsminde güzel bence:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…