muhtemelen benimki de 2013 kızlar.kasımda askere gitcek-gelcek inşallah.ama daha ne nişanlıyım ne de sözlüyüm
al tatlım demekki zevklerimiz uyuşuo:)
cotton box markası iyi die biliorm gizemcm hatta dizilerde bitince de reklamlar çıkıo ya bitince orda da görmüştm:))
özellikle deborah bej modelini bi kaç dizide de görmüştm
giz'm ececim ve yağmurcm çok tşkler cnm, inş bizimde öyle bebeklerimiz olur
evet işte onun dört mevsim setini alıp almamakta kararsızım bakıp bakıp duruyorum nil pat diye istediğim şeyi söledin buraya resim yüklemey çalıştım hep
ama sen bana sor demiştm dimi beğendiğin seyleri modeliyle sölerm ben sana:))demekki zevklerimiz tahmn ettiğimizden çok uyuyo cnm
ben onu beğeniorm genelde ama simdi siteye baktm sen diyince 2 model daha beğendm biri farklı tarzda ama hoşuma gitti
calanthe füme ve ahsen modeli
artk seçimini sen yap, normalde yeşil pek tercih etmem ama beyazve siyahla uyumu güzel olmus, nevresm alırken yatak odanıza da uygun olması gerekio bence biraz hele ki benm gibi yatak örtüsü olarak da kullanmayı düşünenler için:82:
giz'm ececim ve yağmurcm çok tşkler cnm, inş bizimde öyle bebeklerimiz olur
buraya ekledm bile sitede arama hiç:)
hem diğer gelincikler de fikir verir belki burdan bakması daha kolay, o halde bende geçen gün akbatıyı gezerken enza mağazasında beğendiğim yatak odası ve oturma grubunu ekliym size bakalm beğenicekmisiniz:))evt biliorm biraz erken bunlar için ama aklımda bi tarz olsn istedim hem aşkımda çok beğendiki ilerde hala üretimde olursa alıcaz bunları
yatak odası takımıda tuttu canım bende bunu beğeniyorumnasip umarım ilerde bunları alırız tatlım yaaa resimleri eklemişsin çok tatlılar ya hepsiburadada ucuzmuş baya alsammı diye düşünüyorum
gizemcim senin paran maşallah hiç bitmez mi yaff
gizemcim senin paran maşallah hiç bitmez mi yaff
gizemcm baktm smdi ama stoklarında tükenmiş snırm bu 2. ürüne %50 indrm yüzünden hepsi bitti heralde, başka sitelerde de denk gelmiştm ben
allah bereket versn dielm:))
aynen ölee Allahım bize ve eş adaylarımza bolluk bereket versinnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?