'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayarlarız ıkeaya gideriz birgün yaa

sevgilm bile görüşücez diyince gizemn bi kız olduna emin misn sen dio

canım inan çok güldüm kızım yav ben çeyiz hazırlıyan bir kızım hatta,amaerkek arkadşaınıda anlıyorum onlara farklı geliyor bizde senden bahsetmiştik oda bak giz sen neler karşıtıryorsun bakayim demişti bende çok gülmüştüm burdakilerin ne kadar iyi ve yardım ettikleirnden bahsedince şaşırdı

bende diorm kız sevgilisni beklio uzakta hatta üzülüo fln die erkek de olabilir rol de yapabilir resmini gördn mü hem görsen ne farkeder başkasının resmini gösterir sen yinede dikkatli ol dedi tmm dedm bende
onlara da hak vermek lazm cnm tabi bende onun için endişelenirdm böle bi durumda tabiki
o zman herkes toplaşsn kızlar ikea günü yapalm bi gün yağmurck da gelicek sanırm oley

Son düzenleme:

ekimde mi gitsek inş.bana uyarda gideriz yaa

ahh canım ah benimkide öyle çok iyi anlıoyorum ama böyle işlerle erkekler uğraşmaz ondan eminim ayy neler konuşuyoruz düşünsene

ece gel sende yaaa yılbaşı fln deme belkide hiç bişi almıcaz ama gezmiş olcaz cnm yaa, çeyiz dedin her zaman alınır ama bizi böle bi arada her zman bulamazsnn

evet evet ecede gelsin yılbaşından sonra bende bernardoya gidicem

ama kızlar ben doğru düzgün ikeaya gitmedim birgün ayarlayalım haftaişçide haftasonuda olur gidelim valla nil haftasonu olursa sana göre saat ayarlarız ececik sende izinlisin değilmi haftasonları

Son düzenleme:
önmli işim var derm hfta sonu bi gün izin alırm cnm bende ekim ayında 10undan sonra gideriz o halde:)
forumda bernardoda var cnm esse de var krcda var hepsinden var gezeriz zaten hepsini mrk etme, biz erk arkadaşımla altını üstüne getiriorz forumda:)

ben haftasonları çalışmıyorum ama doluyum ne yazık ki beni affedin kızlar zaten şu anda alacak param da yok ikeaya her zaman gidiyorum zaten

tamam 8 ve 9 gibi gidebiliriz çünkü ondan sonraki hafta yıllık izne çıkabilirim izne çıkmadan görüşelim canım çok iyi olur

kızlaaaaaaaarrrr
önerilerinizi de dikkate alarak yeni nevresimimin siparişini vermiş bulunmaktaym

Eklentiler

• $yroll mint.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 18
ay çok saoln kızlar normalde bişi alınca kimselere göstermem ama çeyiz topiği olmamasına rağmen buraya da ekliorm görgüsüz gibii amacımın paylaşım olduğunu hepiniz biliosnuz die rahatm valla, fikir olsn die ekliorm kimseler yanlış anlamasn sizin eklediklerinize bakıncada mutllu oluorm çünkü ben:81:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…