benm de var cnm yıllık iznm o hiç sorun deil ben uyarm sana tatil konusunda mrk etme bu hafta çarşambe ve cumartesi de tatilm mesela ne zamn isetrsen gideriz ama maaşlarmızı da almıs olursak daha free oluruz rahat rahat bakarız bakıp da alamazsam o zman da benm içimde kalıo işte, forumu da gezeriz hem süper olucak süper
valla hiç bi kızla buluşucam die bu kdr sevnmemiştm bu zmana kdrr:78:
sevgilm bile görüşücez diyince gizemn bi kız olduna emin misn sen dio
çeyiz konusu açılmış yineben yılbaşından sonra almaya başlıcam
bende diorm kız sevgilisni beklio uzakta hatta üzülüo fln die erkek de olabilir rol de yapabilir resmini gördn mü hem görsen ne farkeder başkasının resmini gösterir sen yinede dikkatli ol dedi tmm dedm bende
Onlara da hak vermek lazm cnm tabi bende onun için endişelenirdm böle bi durumda tabiki
o zman herkes toplaşsn kızlar ikea günü yapalm bi gün yağmurck da gelicek sanırm oley
bende diorm kız sevgilisni beklio uzakta hatta üzülüo fln die erkek de olabilir rol de yapabilir resmini gördn mü hem görsen ne farkeder başkasının resmini gösterir sen yinede dikkatli ol dedi tmm dedm bende
onlara da hak vermek lazm cnm tabi bende onun için endişelenirdm böle bi durumda tabiki
o zman herkes toplaşsn kızlar ikea günü yapalm bi gün yağmurck da gelicek sanırm oley
ece gel sende yaaa yılbaşı fln deme belkide hiç bişi almıcaz ama gezmiş olcaz cnm yaa, çeyiz dedin her zaman alınır ama bizi böle bi arada her zman bulamazsnn
önmli işim var derm hfta sonu bi gün izin alırm cnm bende ekim ayında 10undan sonra gideriz o halde:)
forumda bernardoda var cnm esse de var krcda var hepsinden var gezeriz zaten hepsini mrk etme, biz erk arkadaşımla altını üstüne getiriorz forumda:)
Giz napıosun ya çok yoğundum öldümmm
bende çok yoğundum vallla canım nasıl gidiyor
kızlaaaaaaaarrrr
önerilerinizi de dikkate alarak yeni nevresimimin siparişini vermiş bulunmaktaym
inş.iyi günlerde kullanırsınız kocisinleeee
kızlaaaaaaaarrrr
önerilerinizi de dikkate alarak yeni nevresimimin siparişini vermiş bulunmaktaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?