'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Süpersiniz ya hu maşallah. Jet falan mı kiraladınız asmim nasıl yetiştiniz bunca şeye?:90: Ama paylaşmak güzeldir ne mutlu size beraber vakit geçirmişsiniz. Hep böyle olun inşallah
arabamız bile yoktu otobüs trabvay metrobüs falan:)

hem tarifini yapalım:)

cuma: esenlerde indim- tranvayla aksarayda indik- sonra bidaha tranvaya binip sultan ahmte gittik- camiyi geçdik namazlarımızı kıldık- sonra yol boyunca yürüdük- gülhane farkını gördük oturduk- gülbaha parkından çıkıp yürüyünce emin önüne gittik-balık ekmek yedik-çarşısını camisini gezmedk gitmiştik çünkü-karşıya geçtik hareme-ortan izmit arabasına

ctesi: esenelrde indim-eyüp sultana geçtik(nasıl geçtk hatırlamıyorum) ordan yürüyerek pier lottiye çıktık. durduk falan. teleferikle aşağı sahile indik-camiyi gezdik duaalrımızı ettik.. ordan feribotla üsküdara geçtik. üsküdarda oturduk. harem ve eve dönüş..

daha yazimmi kalsınmı:)

Son düzenleme:

Arabasız bir de. Yok yok vallahi süpersiniz

bi kere askerdeyken onu görmeye gittim bide birlikte eskişehire gittik günü birlik sabah gidip akşam döndük,, ne bilim ben pek fedakar olamıyorum yani yalan söyleyemiyorum aileme sanki onları aldatıyomuş yanlış bişey yapıyomuşum gibi hissediyorum bizim aile ve akrabalrımız biraz muhafazakardır da ,,,

canım bende adada oturuyorum inan bende sabah çıkıp akşam geliyorum ilk çıktıpımız 5 gün boyunca bende oraları gezmiştim çok yabancıydım oralara çünkü bende bend hep aileme yalan söylüyorum malesef güzel vakit geçiriyorum ama yalanla oluyor

canım bnm buna muhazafakar demiyelim. doğru olan tutum bu bnce.. yani bnm kanaatimce.. bnm ilkim oldu sevgilim.. bugune kdar şey mantıgı vardı bence geç olsun temiz olsun die.. rabbim nasip etti işte diyelim.. he doğrumu bu hareketler değil.. bnce burda düşünülmesi gereken ailene söylenen yalan değil.. yani gerçek olanları düşününce, erkek arkdaşım bana haram dinen.. hani tartışılması gerekn bu bnce..
ne dim rabbim affedip hayırlı ameller verir inş bizlere..

gizem doğru bişey değil.. hani bn bunu savunmuyorum.. bidaha şubatta gelcek.. bnm için buraya kadar geldi. bide öğrenci.. hani bn uçak bileti alayım dedim 180tl.. bunun gelişi var bide.. kuzeninde kalmak istmediği halde 5 gün orda kaldı.. bnmde onun için bişeyler yapmam gerekiyodu..

ne güzel canım benim bununda farkında olman ,, allah sizi birbirinize bağışlasın ,,, ilkin ve sonun olsun sevdiğin =))

benimde sevgilim ilk 19 yaşımda çıkmaya başladık annem ilk çıktığı adamla yani babamla evlendi bende hep annem gibi olmak isterdim olucak nasipse benim ailem muhafazakar değildir ama beni sıkar şu anda yüzgöz değiliz bir erkek arkadaşımın olduğundan bahsetmedim 2 yıl önce bahsetmiştim kısıtlıyınca annem beni ayrıldığımı söledim anneme.

yoksa rahat gezemezdim allah razı olsun sevgilim güvenmimi kırmadı rahatça gezdim allahtan

cottoncuk iyim ya çok yoğun kafayı yedim yoğunlukta

bende kimse yazmıcak sandım yinee yaaaaaaa

ne glz ya.. hani böyle şeyler duyunca inş bizde böyle oluruz dioruz.. annen baban gibi..
bi ilişkide güven ve saygı önemli.gerçkten bu böyle..
bnmde ailem daha bir taftayken öğrendi. bn çok zor şartlarda onla beraber oldum. oda güvenimi sarsmadı..
banada düşüncelerimede saydı duydu.. bana zorla hiç bişey yapmadı. bişeyler talep etmedi..

ayrılırken dediği şey hala gülüyorum:)
salako gibi yaptın bni:)
bugun çarşamba çarşafa dolanır, perşembe perişan cuma mübarek gün:)

ve yazın istemeye gelceklerini söyledi:)
merak ettiğim evlenme teklif etcekmi bana

günaydın şekerlerrr..uzun zamandır yoktum neler kaynaymışınız böylee
günaydın.selamun aleykum:)
bnde yoktum bi kaç gndur. onları kaynatıoduk:) nasılsın. isim neydi bide:S bn berfin

ne güzel canım benim bununda farkında olman ,, allah sizi birbirinize bağışlasın ,,, ilkin ve sonun olsun sevdiğin =))
amin amin inş:)

canım bu arada benimkide öğrenci yine zonguldağa gitti 1 ay sonra yıllık izni alıp görüşebilcem o buraya ailesinin yanına gelcek bizde sabahtan akşama kadar gezeriz yada yine zonguldak yolu gözükür ki arkadaşlarımı çok özledim onlarıda görürüm

canım umarım en kısa zamanda teklifini alırsın ama öğrenciyken zor oluyo benim sevgilim bana hep teklif ediyo ama o bana hep diyoki çalışınca en iyisni yapcam bir anda süpriz olucak diyor canım sevgilim

zongultak istanbul 4 saat dımı. tek günse vakt kalmaz gibime geliyor..:S

teklif şöyle.. hani ciddiyiz zaten. ama kadına milleti diyelim:) yinede böyle insan evlenme teklifi istiyor:)
yazın istemeye gelceğini söyledi işte.. bakalım hala öğrenci. okulumu btse bilmiyorum işte:S

nezman gtcen zonguldağa

gidersem ekim gibi canım benim sevdiceğim evine geliyor günübirlik gelmiyor istanbula geldiğinde ama çok özledim bugün 4 gün oldu göremiyorum özlüyorum çok alıştım yazın benim erkek arkadaşımın uzattığı için bu sene son yılı seninkide son sınıftı dimi bir arkadaşın sev giliside 3 teydi herhalde o kimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…