'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Minnoşlar hepinize günaydın. Bugün mutluyum biraz daha... :)

Nilim aramadım ama o aradı gene Sonuç itibari ile gönlümü aldı, ama yine de kırığım biraz neyse iyiyim, mutluyum

Son düzenleme:
Minnoşlar hepinize günaydın. Bugün mutluyum biraz daha... :)

Nilim aramadım ama o aradı gene Sonuç itibari ile gönlümü aldı, ama yine de kırığım biraz neyse iyiyim, mutluyum

olay ne blmiyorum ama rabbim mutlulugunuzu daim etsin

canım havada serinleşti bende geceleri üşüyorum bu aralar sık hasta oldu dikkat et kendine

bi kaç gündür hep dışardaydım. erkek arkadaşım geldi onlaydım:) bi güneş açtı bi esti kaptım şifayyı:S

Son düzenleme:
olay ne blmiyorum ama rabbim mutlulugunuzu daim etsin

bi kaç gündür hep dışardaydım. erkek arkadaşım geldi onlaydım:) bi güneş açtı bi esti kaptım şifayyı:S

Asmicim teşekkürler balım, bu arada erkek arkadaşın hoşgelmiş:) Yoktun birkaç gündür demek o yüzdenmiş

Asmicim teşekkürler balım, bu arada erkek arkadaşın hoşgelmiş:) Yoktun birkaç gündür demek o yüzdenmiş
hoşgeldi. ama hoş gitmedi:S gitcek işte şimdi.s
ama istanbulu yerle bir ettik:) nekdar gzelmiş ya istanbul.d

Günaydın balım

Canımm kıyamam...
İnsan sevdiğiyle olunca her yer güzel değil mi? Ben hep öyle hissediyorum
canım öyle tabi.. sevgilim gelince istanbulu sana gezdircem demişti. bnde buna gerek yok demiştim. ama yinede gezdrdi.
sultan ahmette , gülhane parkı , eminönüne gidip balık yedik, forum istanbula gittik ama akvaryuma gidemedik.. nblm ona gömlek aldım.. yanımdaydı.. ilk defa böyle sosyal olduk onla.. bankaya gittik işlerini hallettik. hani sadece gezmek değil işlerinimizi halettik zaman geçirdik alışveriş yaptık
eyüp sultan, pier lottide balon uçurduk, üsküdar, kadıköy orta köy, beşiktaş ve leventreki sapphire gittik..

pier lotti ve sapphireyi kesnlikle tavsiye ederim.. sapphireye gidince 3D de mutlaka izlenmeli:)

ben içimden geldiği için yazdım.. hani kesnlikle bişey için değil. mutluluk içime sıgmadı bi türlü:S

günaydın kızlar,,,

berfincim hoşgeldin canım çok sevindim senin adına biraz da kıskandım seni,, keşke bizde gönlümüzce vakit geçirebilsek yüzükler takılmadan olmayacak sanırım o da,,,

ooo canım kaç günde gezdin buraları sen vay be süper yerlere gitmişsin pier lotiyi çok severim ama sapphireye gitmedim henüze orasıda çok güzeldir herhalde

günaydın kızlar,,,

berfincim hoşgeldin canım çok sevindim senin adına biraz da kıskandım seni,, keşke bizde gönlümüzce vakit geçirebilsek yüzükler takılmadan olmayacak sanırım o da,,,

hayatçım sende hoşgeldin gezersin canım gezer ama inşallah kısa sürede seninde resimlerini görürüz

Son düzenleme:

Aynen öyle... Aslında ilk o aradığı için bana çektiriyor şuan için biraz, neyse ben ortalığı çekip çeviririm

Süpersiniz ya hu maşallah. Jet falan mı kiraladınız asmim nasıl yetiştiniz bunca şeye?:90: Ama paylaşmak güzeldir ne mutlu size beraber vakit geçirmişsiniz. Hep böyle olun inşallah

günaydın kızlar,,,

hayatcım bnmde söz nişan yok.. bana verdiği bi yüzün ver. kendi aramızda.. bnde takmak istemedim. takarken ailem yanımda olsun die:S ama onlayken taktım o gn hep yüzüğü. değişik bi durum kabl ediyorum:)
insanın fedakarlık yapması gerekiyor.. bn izmitten istanbula gittim onun için.. iş yernden izin aldım 4 gün.. aileme yalan söylemek zorunda kaldım.. yani mutlu olmak için biraz fedakarlık lazım. rabbim inş sanada nasip eder..

ooo canım kaç günde gezdin buraları sen vay be süper yerlere gitmişsin pier lotiyi çok severim ama sapphireye gitmedim henüze orasıda çok güzeldir herhalde

canım cuma-ctesi- ptesi-salı işte.. 10 gibi istanbulda oluyodum. 5 bçk gibide ayrılıoduk.. hani planlı harekt ettiğimiz gibi için rahat oldu:)
pier loti süper ya:) bn doğayı seviyorum. hem yksek olunca hemde doğa olur yukarda olunca mükemmeldi:)
sapphire çok güzel.. ama gidince mutlaka 3d izlenmeli. bilet alınca soruyorlar istanbul şehir görünümü olsunmu die falan.. hani tamam dersiniz:)
bide sapphire girince girişte foto çekiyorlar.. ama biz almadık fotoyu. gerek yoktu bnce:) 10-20 liraydı işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…