sana da iyi geceler ececikkk
selamlar.. uzun bi aradan sonra ben:)
nasılsınz
günaydın canım iyim sen nasılsın
hamdolsun iyim yinede.. üşütmüşüm sanırım. üşüyorum. ve ateşim var:S
tşk ederm pelinm:) son durumlar nedir sende de en son bıraktığımız gibi mi bi gelişme varmı, sende çok inat etme kuzum ya erkeklr çocuk gibi birz sevkat göstersen hemen yumuşayıverir zaten kesn senden bekliodr o da
Minnoşlar hepinize günaydın. Bugün mutluyum biraz daha... :)
Nilim aramadım ama o aradı geneSonuç itibari ile gönlümü aldı, ama yine de kırığım biraz neyse iyiyim, mutluyum
canım havada serinleşti bende geceleri üşüyorum bu aralar sık hasta oldu dikkat et kendine
olay ne blmiyorum ama rabbim mutlulugunuzu daim etsin
bi kaç gündür hep dışardaydım. erkek arkadaşım geldi onlaydım:) bi güneş açtı bi esti kaptım şifayyı:S
hoşgeldi. ama hoş gitmedi:S gitcek işte şimdi.sAsmicim teşekkürler balım, bu arada erkek arkadaşın hoşgelmiş:) Yoktun birkaç gündür demek o yüzdenmiş
günaydınnnnnnnnnnn
hoşgeldi. ama hoş gitmedi:S gitcek işte şimdi.s
ama istanbulu yerle bir ettik:) nekdar gzelmiş ya istanbul.d
günaydınnnnnnnnnnn
canım öyle tabi.. sevgilim gelince istanbulu sana gezdircem demişti. bnde buna gerek yok demiştim. ama yinede gezdrdi.Günaydın balım
Canımm kıyamam...
İnsan sevdiğiyle olunca her yer güzel değil mi? Ben hep öyle hissediyorum
canım öyle tabi.. sevgilim gelince istanbulu sana gezdircem demişti. bnde buna gerek yok demiştim. ama yinede gezdrdi.
sultan ahmette , gülhane parkı , eminönüne gidip balık yedik, forum istanbula gittik ama akvaryuma gidemedik.. nblm ona gömlek aldım.. yanımdaydı.. ilk defa böyle sosyal olduk onla.. bankaya gittik işlerini hallettik. hani sadece gezmek değil işlerinimizi halettik zaman geçirdik alışveriş yaptık
eyüp sultan, pier lottide balon uçurduk, üsküdar, kadıköy orta köy, beşiktaş ve leventreki sapphire gittik..
pier lotti ve sapphireyi kesnlikle tavsiye ederim.. sapphireye gidince 3D de mutlaka izlenmeli:)
ben içimden geldiği için yazdım.. hani kesnlikle bişey için değil. mutluluk içime sıgmadı bi türlü:S
günaydın kızlar,,,
berfincim hoşgeldin canım çok sevindim senin adına biraz da kıskandım seni,, keşke bizde gönlümüzce vakit geçirebilsek yüzükler takılmadan olmayacak sanırım o da,,,
günaydın canım
canım aranızın düzelmesine sevindim kırgın olma keşke sen yapsaydın hep onlardan bekliyoruz bizde savaşsak hatalı olan odur ama biz kadın milleti biraz daha gitsek keşke sana diyorum ama bende yapmıyorum inatla bekliyorum
canım öyle tabi.. sevgilim gelince istanbulu sana gezdircem demişti. bnde buna gerek yok demiştim. ama yinede gezdrdi.
sultan ahmette , gülhane parkı , eminönüne gidip balık yedik, forum istanbula gittik ama akvaryuma gidemedik.. nblm ona gömlek aldım.. yanımdaydı.. ilk defa böyle sosyal olduk onla.. bankaya gittik işlerini hallettik. hani sadece gezmek değil işlerinimizi halettik zaman geçirdik alışveriş yaptık
eyüp sultan, pier lottide balon uçurduk, üsküdar, kadıköy orta köy, beşiktaş ve leventreki sapphire gittik..
pier lotti ve sapphireyi kesnlikle tavsiye ederim.. sapphireye gidince 3D de mutlaka izlenmeli:)
ben içimden geldiği için yazdım.. hani kesnlikle bişey için değil. mutluluk içime sıgmadı bi türlü:S
hayatcım bnmde söz nişan yok.. bana verdiği bi yüzün ver. kendi aramızda.. bnde takmak istemedim. takarken ailem yanımda olsun die:S ama onlayken taktım o gn hep yüzüğü. değişik bi durum kabl ediyorum:)günaydın kızlar,,,
berfincim hoşgeldin canım çok sevindim senin adına biraz da kıskandım seni,, keşke bizde gönlümüzce vakit geçirebilsek yüzükler takılmadan olmayacak sanırım o da,,,
ooo canım kaç günde gezdin buraları sen vay be süper yerlere gitmişsin pier lotiyi çok severim ama sapphireye gitmedim henüze orasıda çok güzeldir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?