'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

:)
bn 4ay görmeyp öyle görüşüyorum:)
şükür et gizem:)
evet 3. sınıfta sevgilisi olan benm
bişeyler ciddiye binsin aileler birbirini tanısın die acaba olurmu dedik bakalım

:)
bn 4ay görmeyp öyle görüşüyorum:)
şükür et gizem:)
evet 3. sınıfta sevgilisi olan benm
bişeyler ciddiye binsin aileler birbirini tanısın die acaba olurmu dedik bakalım

tamam canım mezun olsun öyle yapın biz yaz gibi söz yapcaz mezun olursa eğer askere gitmeden söz nişanı aynı ara çıkarmayı düşünüyoruz 4 yıl oldu seneye 5 olucağı için askere gitmeden bunları halletmemiz gerekiyor inşallah sizde öyle yaparsınız canım

geçen yıl eylülde gittiğinde aralıkta geldi ve nasıl dayandım hala anlamıyorum günlerce ağladım çok sorun yaşadım bu sene dedim ki depresyondan depresyona koşamam zor olur dayanıcam ama 3 ay zordu göremeden ağladım hep

Son düzenleme:

bizim o taraflarda yani memlekette ve adetlerimize göre bnm çoktan evlenmem gerekiyordu. bu yzden ailem evlenmemi istiyor. hani görücüler gelio. büyüklerim gelip bnle konuşuyor.. zor bi durum oluyor.
bunlar bitsin die acaba yazın istemeyimi gelsek dedi sevgilim.. bnde gülümsedim bişey demedim:)

hım anladım seni bnim öyle bir sorunum yok annecime 26 yaşında evlendi bende öyle düşünüyorum acelem ve soranım yok kimsede isteme talebinde bulunmadı bana hiç,o vakit seni yaızn istesinler canım benim sevdiceğim işim kurayım öyle tanışayım diyordu şimdide en azından söz nişan yapalım askere giderken gözüm arkada kalmasın diyor bakalım hangisini yapıcaz

ismim gülçin berfincim. memnun oldum bu arada
bnde:) sen enrden gulçin

bnmde görücü dediğim akrabalar işte. bizde çok akraba evliliği oluyor malesef bn buna çok karşıyım.. :S
hayırlı olsun hepimiz için:)

berfin buluştuğumuz gün geliceksin değilmi canım

canım bnm ben pazar günü izinliyim..
diğer günler işteyim.. hafta içide izin alamam daha yeni almışken..

cteside 12de çıkıyorum. hani kadıköyde buluşursak ctesi günü bn 1 bçk gbi orda olurum:)

canım bnm ben pazar günü izinliyim..
diğer günler işteyim.. hafta içide izin alamam daha yeni almışken..

cteside 12de çıkıyorum. hani kadıköyde buluşursak ctesi günü bn 1 bçk gbi orda olurum:)

tamam canım onu hallederiz ama birgün ikeayada buluşmayı düşünüyoruz ama kadiköydede olur ya bence gün çok biz buluşlaımda birgün ne güzel olur

nilcik hoşgeldin canım naıslsın

tünaydın dicen akıllım:) nasılsın nil

tamam canım onu hallederiz ama birgün ikeayada buluşmayı düşünüyoruz ama kadiköydede olur ya bence gün çok biz buluşlaımda birgün ne güzel olur

nilcik hoşgeldin canım naıslsın

gnaydn kızlarr valla tünaydn da denebilir uyumaktan şişmişim resmen, hazır tatilken söle güzel bi uyku çekiym dedmm
siz napıosnuz bakalmm, diğer gelincekler sizede günaydın, hoşgeldn berfincm baya baya istu tekrar fethetmişssiniz sizz

Son düzenleme:

ikea forum istanbulun orda dımı canım? esenlere yakın olan bi yerede gelirim bişi olmaz:)
hani bn demek istediğim şu. bana şuryaa buraya gelin dersiniz gelemem. bulamam çünkü:S hani esenlerin yanında forum isatnbul bulmam kolay olur:)

aynen öyle.. feth ettik istanbulu:) sende sapphire gitmiştin dımı:)

ben daha gitmedm cnm ya ama gitmek istiorm:)
bakıorm ikeacılar çoğalıo
herkesin bulabiliceği merkezi bi yer olması gayet iyi bence ilk buluşma için

berfincik bende forum istanbulu biliyorum ikea orada gidebiliriz yani

nil ohh ne güzel uyumuşsun canım ne zaman gidiyorsun işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…