- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
:)gidersem ekim gibi canım benim sevdiceğim evine geliyor günübirlik gelmiyor istanbula geldiğinde ama çok özledim bugün 4 gün oldu göremiyorum özlüyorum çok alıştım yazın benim erkek arkadaşımın uzattığı için bu sene son yılı seninkide son sınıftı dimi bir arkadaşın sev giliside 3 teydi herhalde o kimdi
:)
bn 4ay görmeyp öyle görüşüyorum:)
şükür et gizem:)
evet 3. sınıfta sevgilisi olan benm
bişeyler ciddiye binsin aileler birbirini tanısın die acaba olurmu dedik bakalım
tamam canım mezun olsun öyle yapın biz yaz gibi söz yapcaz mezun olursa eğer askere gitmeden söz nişanı aynı ara çıkarmayı düşünüyoruz 4 yıl oldu seneye 5 olucağı için askere gitmeden bunları halletmemiz gerekiyor inşallah sizde öyle yaparsınız canım
h.geldin gülçin naber nerelerdeydinn???
günaydın.selamun aleykum:)
bnde yoktum bi kaç gndur. onları kaynatıoduk:) nasılsın. isim neydi bide:S bn berfin
amin amin inş:)
bizim o taraflarda yani memlekette ve adetlerimize göre bnm çoktan evlenmem gerekiyordu. bu yzden ailem evlenmemi istiyor. hani görücüler gelio. büyüklerim gelip bnle konuşuyor.. zor bi durum oluyor.
bunlar bitsin die acaba yazın istemeyimi gelsek dedi sevgilim.. bnde gülümsedim bişey demedim:)
bnde:) sen enrden gulçinismim gülçin berfincim. memnun oldum bu arada
bnmde görücü dediğim akrabalar işte. bizde çok akraba evliliği oluyor malesefhım anladım seni bnim öyle bir sorunum yok annecime 26 yaşında evlendi bende öyle düşünüyorum acelem ve soranım yok kimsede isteme talebinde bulunmadı bana hiç,o vakit seni yaızn istesinler canım benim sevdiceğim işim kurayım öyle tanışayım diyordu şimdide en azından söz nişan yapalım askere giderken gözüm arkada kalmasın diyor bakalım hangisini yapıcaz
istanbullll istanbullllll berfin :))))
yihuuuu bikişi daha oldu
buluşcaz inş:)
berfin buluştuğumuz gün geliceksin değilmi canım
günaydın millettttt
canım bnm ben pazar günü izinliyim..
diğer günler işteyim.. hafta içide izin alamam daha yeni almışken..
cteside 12de çıkıyorum. hani kadıköyde buluşursak ctesi günü bn 1 bçk gbi orda olurum:)
tünaydın dicen akıllım:) nasılsın nil
tamam canım onu hallederiz ama birgün ikeayada buluşmayı düşünüyoruz ama kadiköydede olur ya bence gün çok biz buluşlaımda birgün ne güzel olur
nilcik hoşgeldin canım naıslsın
tamam canım onu hallederiz ama birgün ikeayada buluşmayı düşünüyoruz ama kadiköydede olur ya bence gün çok biz buluşlaımda birgün ne güzel olur
gnaydn kızlarrvalla tünaydn da denebilir uyumaktan şişmişim resmen, hazır tatilken söle güzel bi uyku çekiym dedmm
siz napıosnuz bakalmm, diğer gelincekler sizede günaydın, hoşgeldn berfincm bay baya istu tekrar fethetmişssiniz sizz
berfincik bende forum istanbulu biliyorum ikea orada gidebiliriz yani
nil ohh ne güzel uyumuşsun canım ne zaman gidiyorsun işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?