şişli de canım. Cevahir varya alışveriş merkezi onun çok yakınında. bi kaç sokak falan var aralarında
hala var gizemcm 80e eğer yorgan almadıysan kesinlkle tavsiye ederm çok hızlı gönderiolar hem, hemde taçın bi ürünü olduğundan çok kaliteliydi evin orta yerine serince herkes çok beğendi halama bile aldk çok memnunmus öle dio:)
aynen linkte göründüğü gibi cnm birebir aynısı gelio, bende inanamadm halada yorgan işini bu kdr ucuza hallettiğime inanamıorm, almadan önce mağazada bakmıstm orda kontrol ettm tamamen aynısı gönderildi, bence al derm ben, pişman olmazsniyiki almısım diceksn dua ediceksn bana
alcam 2 tane var ya büyük bir yük kalkar omzumdan kendimede en iyisinden kaz tüylü alırım annem 2 tane yaptırdı yün yorgan ama olsun
canım ben zaten sana hep dua ediyorum tatlım allah bize dert vermezde en büyük derdimiz çeyizler ve indirimler olur inşallah valla bana çok yardımcı oluyorsun o zaman ben limangodan o pamuk sateni alayım
sabahta yorganları alayım kenara koyayım birdahada böyle ucuza bulamam zaten
ya baktkça benm de içime sndi bu deniz kabuklu pike:) bi dahaki ay alırım ben bunu eğer hala hediyesi fln da devam edrse, bi dönem kaldırmıslardı o yastk hediyesini yine başlatmıs site demekki ara ara esio onlara da:)
İş aramaya başlayayım en iyisi yoksa çeyiz alamıcammm
bencede valla kaç yere sorduysam tanesi o kdr dediler o yüzden kendimi çok karlı sayıyorm halamında bitaneye ihtiyacı vardı alt komsusuyla bölüştüler birini o birini o aldı sayende bizde evi yeniden düzüorz diolar
ececim inş hayırlı bi iş bulursn da sende bi ucundan başlarsn cnmcm, valla ben bile part time işler bu kdr çok sey aldıma inanamıorm 4 ayda:)
sözde bu ay yine altın yapıcaktm ama yalan oldu her gün yeni bişi alıorm baksana, insan durduramıo kendini yaa
canım ben çeyizimi yapmaya başladığımdan beri o orada 1 ay bile olmamıştır en beğendiğim pike bu almazsam kalırmı içimde acaba diyorum
canım neden çalışıyorsun sen memnun değilmisin yoksa
ah kuzum ya asgari ücretle bişey yapamıyorum bide evime veriyorum maaşımı onun için bakalım belki bulursam çıkıcam
inş istediğin gibi güzel bi iş bulabilirsn cnm, bende kendi mesleğimi yapmak istiorm artk yoksa işimden memnumun aslında, hani part time ama başka mağazadkilern full timeda aldıklarını alıorm çok şükür yoksa nerde böle her kafamızın estini alabilicez, annemde hiç bişi beklemez benden tek kuruşum bile geçmez onlara inan, herşeyini kendi paranla al daha kıymetli olur diolar bende aldığımı çeyizlere veirorm işte
valla ben o yumus yumus yorganları misafirlere yar etmem gizemcm:) o kdr güzelki silikonu, sahsen ben kaz tüyü almıcam sanırm sert gibi gelio bana silikonu hiçbişiye değişemem
ikea katalogunda da bi tek kişilik yorgan+1 yastk 29.95ti uğradığımda ondan alıcam bitanede misafir için tamamdır:))
zaten yeni evli çiftin evine hemen misafir de gelmez sonrdan da alınır yan,
canım saol orayı yol üstünde geçen gezerken gördüm çiçek köftenin yanı hemen ama erkek arkadaşıma güzel şeyler yoktur dedim ilk fırsatta gşdşp bakıcam ki erkek arkadaşım bana ordan çok güzel bardaklar almıştı tabi hepsini kullandım çeyiz gibi bir derdim olmadığı için
nil canıım bana link atsana pike yerine modası geçmicek birşey olan yorgan alsam daha doğrudur herhalde
yumuş yumuş gizemcm makineye atılıomus onu da öğrendm ben:)
hatta annem bu silikonları güneşe çıkar balkona 2 kat daha çok kabarır dedi:))
evlenmeden tüyoları alıorm yanii
ama ama sen herşeyi öğrenmişssin ve banada söyledin ben bilgiye açım ya saol canım benim ohh alabilirim şimdik anneler beğeniyorsa haklıdırlar onlar daha iyi bilirler
nilcik çok öptüm seni kızlar kim var bilmiyorum ama çok çok öpüyorum hepinizi benim artık uyku saatim geliyor yarın zor ve koşturucu birgün olucak
nil umarım alırsın çünkü pikedeki desenler o dediğin satendede var
bu arada limangodaki cotton box sateni alırsam ikinci satenim sarevin o sendeki siyah beyaz yada kırmızılı birşey olucak siyah beyaz çok asil duruyoru çok nilcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?