ne işe yarıo.d
mama yedim geldim kızlarrrrrrrrrr napıyorsunuzzzz
kuzum herkes 1 tane bulamazken sen 2sinde çalışıomussun ne güzel işte, hiç sorun etme bence
benmde annemn yaptırdığı yün yorganlar var cnm da silikonlarıda ben çok seviorm yazın serin tutarmıs kışın da sıcak:)Sağol canım ama hiç kendime ve sevdiğime vakit ayıramıyorum
mikrofiber yorganı ben sevmiyorum ya ağır değilyorganın üstümde ağır olması lazım sanırım eski elle dikilen yorganları çok seviyorum hem ağır hemde ısıtıyo ötekiler beni çok terletiyo
berfincm yorgan işte:))
mikrofiber olması antibakteriyel özellk de taşıo makinede yıkanabilio bide yumusack
ay utandım yatamam tamam:)
benmde annemn yaptırdığı yün yorganlar var cnm da silikonlarıda ben çok seviorm yazın serin tutarmıs kışın da sıcak:)
Sağol canım ama hiç kendime ve sevdiğime vakit ayıramıyorum
mikrofiber yorganı ben sevmiyorum ya ağır değilyorganın üstümde ağır olması lazım sanırım eski elle dikilen yorganları çok seviyorum hem ağır hemde ısıtıyo ötekiler beni çok terletiyo
slmlar bayanlar
afiyet olsn şeker:) bizde alışveriş çılgınlığna devam ediorz işte
nilcim sonunda aldım yorganları umarım adaya getiriler
iyi yaptn cnm sonuçt adresn belliyse neden getirmesnler ki, en kötü ihtimal en yakın ups şubesnden alırsn
hayat iyi olmus cok tesekkur ederim..
tam da isyan etmek uzereyken yazını gordum
son bikaç yıldır artık tesaduflere inanmayan bir insanım... yada hiçbir tesadüfün sadece tesadüf olmadıgına..
sanırım daha cok dua etmem bekleniyor
hayat çok teşekkürler arkadaşım Allah razı olsun...Böyle şeyleri de paylaşalım arada..
tatlım sakın ha isyan edeyim deme,, sadece sabretmemiz gerekiyor o kadar hadisleri okuyunca çok etkinedim buraya da attım hemen,,, hem sen misin tesadüflere inanmayan bence en çok sen inanmalısın ,,,
bencede kesinlikle böyle şeyleri de paylaşalım canımm insan huzur doluyo okuyunca bile hele ki dua edince bambaşka bişey çok şükür allaha,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?