- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
canım tesaduflere kendi basıma gelenlerden sonra inanmamaya basladım zaten..
tesadüf içi boş bir kelime artık bana göre... hiçbir sey tesadüf eseri olmuyor herseyin ardında olmasından dolayı bir sebep var bana gore artık
tesadüf dedigimiz hersey bizi kaderimize goturen bir arac sadece dusuncem bu yonden degişti onceden tesadüf işte yaa deyip gecerdim sadece
teşekkürler hayat çok güzel birşey paylaşmışsın ikincisinide eve gidince sakin kafayla okuycam dokunsanız ağlarım çok kötü durumdayım bugün beynim şişti iş yoğunluğundan ara bile veremiyorum
kızlar evlenince görumcesi olucak olan var mıı ?
teşekkürler hayat çok güzel birşey paylaşmışsın ikincisinide eve gidince sakin kafayla okuycam dokunsanız ağlarım çok kötü durumdayım bugün beynim şişti iş yoğunluğundan ara bile veremiyorum
benim var 26 yaşında ve bekar bizi duyduğunda daha küçüksünüz gerek yok aileleri tanıştırmaya diye yorum yapmıştı hattaha neyse tanımıyorum ama tatlı biri sevdiceğimin anlattığına göre annesinin ağzı var dili yok sesiz bir kadınmış ama bana napar bilmem
hemende görümceligini yapmş yaf bumuymus sessız olann
Minnoşlar selam selam selam
Benimde görümcem var 23 yaşında:90:
bide benim aklıma takılan şey dua ederken allahım tez zamanda hayırlısyla ver demek doğru mu? yani tez zamanda die istemek doğru olur mu,,
enaaaammmmherkeşler buradaaa, selamın aleyküm gelinciklerrr bugn otel rezervasyonu yaptrdm aşkm gelince askerde birlkte tatil yapcaz abanttaaa mutluyummm
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?