'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet haklısın aslında bazı şeylere hayra yada şerre aman tesadüf işte diyip geçiştiriyoruz ama gerçekten bu hayatta yaşadığımız hiç birşey tesadüf değil,,,

bide benim aklıma takılan şey dua ederken allahım tez zamanda hayırlısyla ver demek doğru mu? yani tez zamanda die istemek doğru olur mu,,

teşekkürler hayat çok güzel birşey paylaşmışsın ikincisinide eve gidince sakin kafayla okuycam dokunsanız ağlarım çok kötü durumdayım bugün beynim şişti iş yoğunluğundan ara bile veremiyorum

teşekkürler canım sizden de bekliyorum böyle güzel paylaşımlar =))

gizem hayırdır:S

kızlar evlenince görumcesi olucak olan var mıı ?

olmammı.. bnmki 12 yaşında:)
2de kaynım olcak.. 27 ve 25 yaşında..
bitane kaynanam bi tanede kayınbabam olcam

akrabalardan uzaklar:)

kızlar evlenince görumcesi olucak olan var mıı ?

benim var 26 yaşında ve bekar bizi duyduğunda daha küçüksünüz gerek yok aileleri tanıştırmaya diye yorum yapmıştı hattaha neyse tanımıyorum ama tatlı biri sevdiceğimin anlattığına göre annesinin ağzı var dili yok sesiz bir kadınmış ama bana napar bilmem

berfin canım kafayı yemek üzereyim işler yoğun

Son düzenleme:

hemende görümceligini yapmş yaf bumuymus sessız olann

Son düzenleme:
enaaaammmm herkeşler buradaaa, selamın aleyküm gelinciklerrr bugn otel rezervasyonu yaptrdm aşkm gelince askerde birlkte tatil yapcaz abanttaaa mutluyummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…