'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

berfin canım kafayı yemek üzereyim işler yoğun
kolay gelsn ozman:) kişisel olmasında:)

enaaaammmm herkeşler buradaaa, selamın aleyküm gelinciklerrr bugn otel rezervasyonu yaptrdm aşkm gelince askerde birlkte tatil yapcaz abanttaaa mutluyummm
wuuu bilgi verirmisin. kaç gn fiyat falan:)

bide benim aklıma takılan şey dua ederken allahım tez zamanda hayırlısyla ver demek doğru mu? yani tez zamanda die istemek doğru olur mu,,
tatlım bnce doğru şekilde dua ediyorsun. "Allah'ım, bana hayır ver ve benim için hayırlı olanı seç" çoks evdiğim bi kalıptır..
tez zamana gelince, hayırlı olan gerekn zamanda olur bnce.. erken yada geç:)
rabbim merhametli unutma. bz yeterki istemesini bilelim

enaaaammmm herkeşler buradaaa, selamın aleyküm gelinciklerrr bugn otel rezervasyonu yaptrdm aşkm gelince askerde birlkte tatil yapcaz abanttaaa mutluyummm

vuv abant en sevdiğim yerlerden biri bizde okurken hep giderdik acaba yıllık iznimde yine gitsemmi banada otel bilgilerini verirmisin canım bende iznimde gideyim olmadı

kızlar ing çalıştm bende biraz, geri geldm bu gün sanrm herkes çok yoğun yaf yada topicte bi durgnluk var veya hep böle de ben mi bilmiorm tüm gün evde kalınca farkettm:)
tatil planları da yapılıo ne güzell

çağla sen istnabuldu dımı? nerde otuyodun.:) buluşcazya:)

evet canım istanbuldayım

ama ben ilk bulusmanıza katılamıcam malesef, iş durumlarım ne olcak belli degil suan onun peşinde kosuyorum Allah yardım ederse yakında baslarım biyere

sonrası cıkma saatlerime ve izin gunlerime baglı

eski calısıtgım yer olursa eger belki topice bile zor ugrarım artık.. haftasonları izin yok , gec cıkıosun falan

istemiorum orası olsun ama baska işde bulamıyorum cok moralim bozuk

annesi sesiz canım o bişiy demiyormuş ablası evlense keşke o evlenmezse zorluk çıkarcak gibi ama 2 sene içinde oda birini bulur evlenirse bizim iş kalcak gibi duruyor

selam canım

hmmm anladım cnm bakalım dertleşiriz müsait olduğumuz bir ara şu kaynan görümce olaylarını

ailemle birlkte yaşamıyorum ben canım, kayseride görev yapıyorum yalnız yaşıyorum burda, o sebeple no problem:) ama duysalar tabiki izin vermezler pembiş yalanlar bunlarr

valla 1 gece ya 1 gece aynı odada kalsam nefesiyle yatsam ama yanyana olmasa da olur ama çok isterim ya çokkkkk hele dünden razııııııı ama nerdeeeeee

iyi akşamlar cnm nasılsn:)
bende tam senin kaseleri araştrıodm ve buldm 10 şubatta satıştaymıs tanesi 1,25 tl kupaları da varmıs çok şekerler:)

iyiyim canımm sen nasılsın. Evet kupaları da vardı ama bi kaç market dolaşmama rağmen sağlamını bulamamıştım. hepsinin bi yerleri kırıktı kupaların. alamamıştım o yüzden. seneye 14 şubata doğru yine satışa çıkar belkii

benm onlara benzer kupalarm var zaten cnm o tarz çerezliklerden istiorm bende takip ederm sevgililer günü haftası, yarnki broşürüne baktm çift kişilik çarşaf takımı 14,95miş kızlar yarn mağazaya giderken bakarm bilgilendrirm sizi de:)

Son düzenleme:
kızlar nasılsıınız ben yine gezmelerdeydim arkadaşın doğum günümdeydim kız kıza gayet güzel geçti ev partisi tadında evlermiz çok yakın burda yağmur yağıyor diye erken kaçtım eve dedikodu şamata ama benim günüm kötüydü işler yoğundu pek gülemedim suskundum ama olsun

sizleri özledim kimler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…