çağlaaaa görüşemiyoruzz:26:
kolay gelsn ozman:) kişisel olmasında:)berfin canım kafayı yemek üzereyim işler yoğun
wuuuenaaaammmmherkeşler buradaaa, selamın aleyküm gelinciklerrr bugn otel rezervasyonu yaptrdm aşkm gelince askerde birlkte tatil yapcaz abanttaaa mutluyummm
tatlım bnce doğru şekilde dua ediyorsun. "Allah'ım, bana hayır ver ve benim için hayırlı olanı seç" çoks evdiğim bi kalıptır..bide benim aklıma takılan şey dua ederken allahım tez zamanda hayırlısyla ver demek doğru mu? yani tez zamanda die istemek doğru olur mu,,
bugun topice ara ara bakıyorum canım..
iş arastırmakla falan mesgulum.. umudum kırıldıkca da moralim bozuluyor..
bi film arası vericem şimdi bugunluk yeterince moralim bozuldu
enaaaammmmherkeşler buradaaa, selamın aleyküm gelinciklerrr bugn otel rezervasyonu yaptrdm aşkm gelince askerde birlkte tatil yapcaz abanttaaa mutluyummm
çağla sen istnabuldu dımı? nerde otuyodun.:) buluşcazya:)
annesi sesiz canım o bişiy demiyormuş ablası evlense keşke o evlenmezse zorluk çıkarcak gibi ama 2 sene içinde oda birini bulur evlenirse bizim iş kalcak gibi duruyor
selam canım
bugun topice ara ara bakıyorum canım..
iş arastırmakla falan mesgulum.. umudum kırıldıkca da moralim bozuluyor..
bi film arası vericem şimdi bugunluk yeterince moralim bozuldu
noldu canım moralin neden bozuk???
bende bu hafta pek giremiyorum ya yoğunnnnn
ohhh ya bi ben yapamıyorum yaa(((((
ailen nerde senn cnm yada karışmıyorlar mı??????:26:
ailemle birlkte yaşamıyorum ben canım, kayseride görev yapıyorum yalnız yaşıyorum burda, o sebeple no problem:) ama duysalar tabiki izin vermezler pembiş yalanlar bunlarr
valla 1 gece ya 1 gece aynı odada kalsam nefesiyle yatsam ama yanyana olmasa da olur ama çok isterim ya çokkkkk hele dünden razııııııı ama nerdeeeeee
iyi akşamlar cnm nasılsn:)iyi akşamlar kızlar :119:
iyi akşamlar cnm nasılsn:)
bende tam senin kaseleri araştrıodm ve buldm 10 şubatta satıştaymıs tanesi 1,25 tl kupaları da varmıs çok şekerler:)
benm onlara benzer kupalarm var zaten cnm o tarz çerezliklerden istiorm bende takip ederm sevgililer günü haftası, yarnki broşürüne baktm çift kişilik çarşaf takımı 14,95miş kızlar yarn mağazaya giderken bakarm bilgilendrirm sizi de:)iyiyim canımm sen nasılsın. Evet kupaları da vardı ama bi kaç market dolaşmama rağmen sağlamını bulamamıştım. hepsinin bi yerleri kırıktı kupaların. alamamıştım o yüzden. seneye 14 şubata doğru yine satışa çıkar belkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?