'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

topicde kimsecikler kalmamıs...

bizde yagmurdan istifade ettik aksam aksam romantik bi gezi oldu ıslana ıslana

ama askım cok yorulmus erkenden yolladım evine ... ne zaman gun bitince aynı eve girebilcez elele bilemiyorum..

çoooook var sanki daha

günaydın herkeseeeeeee yağmuru çok seviyorummm yaa kendimi de ama en çok yağanı yaaaa:90::90::90:
çok mutlu oluyorummmm

ben de ıslanmayı hiç sevmem malesef(
şu an yağmıo allahtan çünkü işe gitmem gerekio ıslanmak hiç de hoşuma gitmez
kndinize iyi bakın kızlar, 2 de gelirim ben öpüldünüzz

[SUP][/SUP]

ya işe giderken iyi olmuyor malesef aynen ama seyretmeyi dinlemeyi ws.bayılıyorum çiselerken askımla yrümeye ws..
aahhhhh ahh kolay gelsin şeker

günaydın herkeseeeeeee yağmuru çok seviyorummm yaa kendimi de ama en çok yağanı yaaaa:90::90::90:
çok mutlu oluyorummmm

ben yağmuruda ıslanmayıda sevmiyorum ama böyle diyorum yağmur olmazsada kuraklık olur poff

canım iyi çalışmalar görüşürüz kendine iyi bak

yahu ailen hiç ses çıkarmıyormu bu kadar gezmenee:26:

canım ben adada yetiştim ve ordaki herkes birbini tanır benim arkadaş olduğum aillerin çocukları annemlerin arkadaşlarıdır yada mahalledendir küçük biryer olduğu için şanslıyım saat kaçta gelirsem geleyim nerede olduğumu biliyorlar bişiycik olmaz

ay bu ne yoğunluk bu hafta yaaaaa
omuzlarımın agrısı da hiç geçmedi yaaaaa

selam kısçeler :) ooo neler kaynatılmış burda yahuu.. buluşma günü netleşmemiş yine sanırım

Son düzenleme:
selam kısçeler :) ooo neler kaynatılmış burda yahuu.. buluşma günü netleşmemiş yine sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…