'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ahh sizin romantikliğinizi sevsinler ,, çok mu ıslandınız ,,,

evet canım malesef.. zaten biz çıktık o an yagmur bastırdı.. semsiyeyi kullandık bi süre biraz dinince dedik ıslanalım biraz sokaklarda da kimse yoktu, karanlık ve ıslak sokakta yagmurun altında gezmedik demeyelim diye ıslandık bi guzel

yalnız sonrası oyle filmlerdeki gibi olmuyomus.. baya baya hasta oluyomussun

günaydın kızlaarr

yine yagmur vaaar biz dün romantik olcaz diye ıslandık ve bugun hastayım

günaydın balımmm geçmiiiş olsun bende çok fenalardayııım 2 gündür geceleri ateşleniyorum bide alt dişlerime tel takıldı yemek yiyemiyorum esneyemiyorum bile çenemi koparsalar umrumda olmaz yani şu sonbaharı hastalanmadan hiç atlatamıcam ben galibaa Bu arada sevgilicik bugun işe başladı deneme süreci dediler karsılıklı olarak diye inşallah p.tesi günü onaylanır herşey, tek sorun cok uzak olması sevgilim göztepede oturuyo yer yenibosnada

olsun ya ne güzel işte hasta olmaya değer bence yaşadığınız anlar =))

İyiyim tatlım nolsun kpssye hazırlanıyorum ders filan çalışıyorum arada foruma bakıyorum öyle yani. Çok geçmiş olsun bu arada. yağmurda ıslanmaktan mı oldu?

yok tatlım benim diş telinin etkisiyle ve ani hava değişimiyle alakalı :101: sevgilimi 4 gündür göremiyorumkii ıslanalım sanada Allah zihin açıklıgı versın canımm

aaa sultanımmm sana da geçmiş olsunn ya kıyamam

aynı durumdayız zaten daha yeni yeni toparlamıstım neyimeyse benim ıslanmak..

hayırlı olsun enişteye de canımmm off o yollar tuketiyo insanın omrunu yaa

inşallah işini sever de o yollar gozunde buyumez

olsun ya ne güzel işte hasta olmaya değer bence yaşadığınız anlar =))

orası oyle canım... herseye degiyo tabi

bizde coktur boyle sacmalıklar

bikere de kar yagarken gece evden kacmıstık, herkes uyurken kar topu oynayıp arabada sabahlamıstık tabi yine hasta olup gunlerce yatmıstım

heeeyy gelincikler günlerden sonra ben geldim nihayeett

ne kadar çok sayfa olmuş böyleee poff hepsini okucam

hosgeldin freckless

evet sen yokken baya kaynattık

sevgilinle beraberdin dimi ondan yoktun diye hatırlıyorum :44: ruya gibi gecmiştir günler sana şimdi

evet çook kaynamışşş
tatlım aslında 1 hafta sevgilimle birlikteydim de bölgesel bir arızadan dolayı uzun süredir internet bekliyoruz delirdik hiç bir işimizi yapamadık ama çok şükür bugün geldi o kadar işim var hemen kk ya baktım ne var ne yok diye özlemişimmm

selam gelinckler nasılsınız..
sabah yoktum hastaneye gittim:S üşütmüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…