günaydın kızlaarr
Yine yagmur vaaar biz dün romantik olcaz diye ıslandık ve bugun hastayım
ahh sizin romantikliğinizi sevsinler ,, çok mu ıslandınız ,,,
günaydın kızlaarr
yine yagmur vaaar biz dün romantik olcaz diye ıslandık ve bugun hastayım
evet canım malesef.. Zaten biz çıktık o an yagmur bastırdı.. Semsiyeyi kullandık bi süre biraz dinince dedik ıslanalım biraz sokaklarda da kimse yoktu, karanlık ve ıslak sokakta yagmurun altında gezmedik demeyelim diye ıslandık bi guzel
Yalnız sonrası oyle filmlerdeki gibi olmuyomus.. Baya baya hasta oluyomussun
hoşbuldum hayatcıım nasısınnn?
Hastayıız almoooorr sen nasısııınnnn bakiiim ?
hoşbuldum hayatcıım nasısınnn?
hastayıız almoooorr sen nasısııınnnn bakiiim ?
iyiyim bende nolsun sabah az bişey rapor yazdım şimdi de oturuyorum ,,
İyiyim tatlım nolsun kpssye hazırlanıyorum ders filan çalışıyorum arada foruma bakıyorum öyle yani. Çok geçmiş olsun bu arada. yağmurda ıslanmaktan mı oldu?
yok tatlım benim diş telinin etkisiyle ve ani hava değişimiyle alakalı :101: sevgilimi 4 gündür göremiyorumkii ıslanalımsanada Allah zihin açıklıgı versın canımm
Geçmiş olsun tatlım. Islanan kimdi o zaman.
ne işi yapıodun yavrum sen
günaydın balımmm geçmiiiş olsun bende çok fenalardayııım 2 gündür geceleri ateşleniyorumbide alt dişlerime tel takıldı yemek yiyemiyorum esneyemiyorum bile çenemi koparsalar umrumda olmaz yani şu sonbaharı hastalanmadan hiç atlatamıcam ben galibaa Bu arada sevgilicik bugun işe başladı deneme süreci dediler karsılıklı olarak diye inşallah p.tesi günü onaylanır herşey, tek sorun cok uzak olması sevgilim göztepede oturuyo yer yenibosnada
olsun ya ne güzel işte hasta olmaya değer bence yaşadığınız anlar =))
heeeyy gelincikler günlerden sonra ben geldim nihayeett
ne kadar çok sayfa olmuş böyleee poff hepsini okucam
hosgeldin freckless
evet sen yokken baya kaynattık
sevgilinle beraberdin dimi ondan yoktun diye hatırlıyorum :44: ruya gibi gecmiştir günler sana şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?