'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nilcik hoşgeldin nasılsın çok yoğunuz biz kafam şişti

bu arada yorganlarım adaya gelmiş evim uzakta olduğu için sahildeki cafeye bıraktırdım yorgancıklarımı

ay hadi gözün aydın gizoş bakabildn mi nasıldı beğendin mi:))
işten geldm bende bişiler yedm dinleniorm şimdik
bende kupalarımı altıya tamamladm bu gün takım oldularrr

yaaaaaaaa bu ne yoğunluk giremiyorum bileeeeeeeeeeeeee
beynim elim heryerim yoruldu artık wc ye bile yeni gidebildim ayıptır sölemesi ya poffffffffffff tutuldum
kızlar sizlere vakit ayıramıyorumda k.bakmayın ya ama aklımdasınız

ayy kızlar şu an o kdr sinirliym ki, evmanyadan aldığım nevresimim tedarik edilemiomus bu gün aradılar gecen haftaki siparişime de aynı seyi yaptılar, çeklerle aldığım için sanırm bu şekilde muamele yapıolar müşteri hizmetlerini arayıp bi güzel benzettm hak ettiler ama!
tam bi terbiyesizlk simdi benm gibi aynı seye maruz kalan bi sürü kişinin olduğu bi forum okuorm şikayet sitesine de yazıcam bu ne ya!

kızlar bnm sevgilim geçen gn buluşurken nevresim takımımı değiştirsem ii olur demişti.
kendi öğrenci evde yaşıyor. bn alsam çokmu tuaf olur:)

ay hadi gözün aydın gizoş bakabildn mi nasıldı beğendin mi:))
işten geldm bende bişiler yedm dinleniorm şimdik
bende kupalarımı altıya tamamladm bu gün takım oldularrr

akşam eve gidince bakıcam canım hangi kupalar canım çöp adamlımı

kızlar kafayı yemek üzeriyim işler çok yoğun psikopata bağladım

neden olsu berfincim bence cok da guzel olur ihtiyacı olan bişeyi hediye etmiş gibi olursun

hoşgeldn çağla:) görüşemiyoduk yahuu:)

bizim ayın 26sında 1yılımız dolcak:)

geçen hafta buluştuk.gelnce bana hediye almıştı..
bnde ona gömlek aldım..
şimdi hediye alsam kendini kötümü hisseder acep dedim:S

bide saati koptu yaptırdı yanımda bidaha koptu.. saatmı alsam diorum
yada nevresim mi

bnce ayın 26 geçsin. hani özel gn die alsam kendini mahçup hisseder. sonra alırım

hosbulduk canım :))

bencede ozel gununuz gecsin oyle al daha mantıklı

nilcim hayırlı olsun.. olur umarım...

benim bi ogrencim orada hostesdi ama sefleri yuzunden 2 ay da sıyırıp kacmıstı..

sonra baska biyere gecti özel ucak hostesligi yapıodu en son daha memnundu.. tek sikayeti duzensiz hayatıydı... derslerini bile son anda iptal ettirip ucusa gitmek zorunda kalıyordu...

bende dusundum birara ama vazgectim uyku duzensizligi beni cok etkilio cunku ..

uzun sureli yapılcak bi meslek degil erken yaslandırır insanı ama bikaç yıl para biriktirmek adına cok uygun bi iş

Kızlam merb. :))) Bugün öyle güzel bişi olduki biliyosunuz ben kredi kartı kullanmıyorum parakard kullanıyorummm.. Bugün garanti sanal parakard diye birşey çıkartmış hemen başvurdum ve alışverişimi yaptımmm nasıl mutluyummmm anlatamam yaaaaa

17 tane saklama kabı 19.90 TL ye düşmüş hemen aldım ay çok mutluyummmmm .

cnm bende öle düşündm zaten sınıf arkadaşm yeni başladı şimdi ondan iyi yorumlar aldm bende sansımı deniym dedm,
tam belli deilmiş maaşı fln ama 3000tl fln dio, izinleri çokmuş, benmde haytm çok düzenli olmadığından uyum sağlayabilirm gibi gelio:)

tatlm güle güle kullnda sevincn yarıda kalmasn ama ikeada aynısı 9,95 onlarn s-box sanırm

Son düzenleme:

canım benim ogrncim gecen yıl ordaydı... thy de 3000 i buluyomus da pegasus ve diger ozel sirketlerde o kdr diil malesef demişti yani o 2000 civarı alıyodu en son calısıtgı yerde

thy na girmeye cok calıstı ama olmadı orası..

sana bi tavsiye.. mulakatlara cagırcaklar ya...

orda benim ogrencinin boyunu 1.60 olcmusler mesela kızın boyu 1.65 ama... bana da eger gidersen sana da yaparlar bazılarına yapıolar sırf hemen sinirlenip itiraz etcekmisin bakmak icin demişti... kilonu yada boyunu az yada fazla soleyebiliolarmıs... bu tarz durumlarla karsılasırsan itiraz etme bir nevi psikolojik test bu da yani

aklıma gelmişken soylıyım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…