'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ne güzel çeyizler konuşuluyor...

Ben artık hayallerimin son demindeyim. Beraber çıktığım yolculuğa yalnız devam ediyorum...

Son düzenleme:
kızlar vapurdaydım konuya bakayım dedim çok yıprandım bugün yoruldum kafam şişti perfomansm artık düştü bide kaliteli işler yapmamışım öyle demişler tabi bu söz dahada hırslandırdı ama şimdi mutsuzum

Pelin canım neden yalnız devam edesin tatlım ne oldu kötü birşeymi oldu canım

Son düzenleme:
moralini bozma gizemcm sanırm bu her işte bu şekilde ne kdr iyi olursan o kdr çok eleştiriliosn,
bende anlamadm pelin bişilere çok üzülmüş anlaşılan umarm çok ciddi bişi deildir:S
bu arada vapur sefası da yapıosn gidip gelirken ohh

nil tatlım gel beraber yapalım sefa arkadaslarım karsılıycak moralim bozuk diye ama dünde kahrımı çektler bugnde çekcekler bide hiç ara vermeden çalıstıgım halde bu oldu neyse yüzyüze geldgmizde konuşuruz tatlım

Evet pelini bende merak etttim okurken hemen yazdım o yüzden

işe mi canın sıkıldı yoksa seninde mi başka bi derdn var cnm:26:
işeyse gerçekten kafana takıp da canını sıkma çünkü hiç değmio kendimden de biliorm bana da oluo bazen

Son düzenleme:
görümce, elti hep sorun olur :)
nasıl aranız?
ben hep isterdim bir eltim olsun beraber yapalım herşeyi,benim eşim tek çocuk gerçi böyle daha da güzel oluyor tek gelin el üstünde tutuluyor :)

oohhh ne guzel

ben pek akrabacı bi tip degilimdir herkesle de kafam uyusmaz... :44:

zaten diger eltiler gelene kadaaaar ben kac yıllık gelin olurum ablaları olurum ancak yani

el ustunde tutulma konusunda suan bende oleyim cunku her taraftan aileye gelen ilk gelinim

ilk cocugun eşi
ilk torunun eşi
ilk yegenin eşi...

benimki ailedeki ilk cocuk ve ilk torun o yuzden aileniin kıymetlisi ve gozbebegidir benimde bu yuzden kıymetli oldugumu soluyor ama gorucez

bana kalsa hiç kardeşi olmasın isterdim keske seninki gibi benimkide tek cocuk olsaydı.. :97:

pelincim gercekten cok merak ettim bende seni neler oldu yaa

Herkes merak etmiş...

Sizi meraklandırdığım için teker teker özür dilerim canlarım. Aslında bu topiğe girmek canımı yakıyor... Sizleri sevdiğim için sırf.

Ne demeli ki bilmem, ama dibini görmediğin suya dalmayacaksın!

o da ne demek pelin? cnm noldu anlatsana böle kendini de çok üzüosn ama

özür dilencek bişi yok canım biz sana deger verdıgımız ıcın merak ettıkk. Neden ayrılık kararı aldınız?

çok üzüldüm canım ya =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…