ikeaya gidemiyorum canım 2 işte çalıştıgım için bu sıralar hiç biyeri çıkamıyorum yapıcak bişi yok tatlım
o zman hiç üzülme cnm güle güle kullan gidemiosan tabiki böle alabilirsn
17 tanesi cnm takım halindeCanım 17 tanesimi 9,95 tl di ?
Yoksa tek tek mi ?
Evet cnm s-box ..
17 tanesi cnm takım halinde
iptal ettiriyorum o zaman 10 lira 10 liradır cnm
Ne güzel çeyizler konuşuluyor...
Ben artık hayallerimin son demindeyim. Beraber çıktığım yolculuğa yalnız devam ediyorum...
Ne güzel çeyizler konuşuluyor...
Ben artık hayallerimin son demindeyim. Beraber çıktığım yolculuğa yalnız devam ediyorum...
moralini bozma gizemcm sanırm bu her işte bu şekilde ne kdr iyi olursan o kdr çok eleştiriliosn,kızlar vapurdaydım konuya bakayım dedim çok yıpranım bugün yoruldum kafam şişti perfomansm atık düştü bide kaliteli işler yapmamışım öyle demişler tabi bu söz dahada hırslandırdı ama şimdi mutsuzu
Pelin canım neden yalnız devam edesn tatlım ne oldu kötü birşeymi oldu canım
nil tatlım gel beraber yapalım sefa arkadaslarım karsılıycak moralim bozuk diye ama dünde kahrımı çektler bugnde çekcekler bide hiç ara vermeden çalıstıgım halde bu oldu neyse yüzyüze geldgmizde konuşuruz tatlım
Evet pelini bende merak etttim okurken hemen yazdım o yüzden
bende 2 tane kayın var.. biri17 biri 21 yasında
ilerde 2 tane eltim olcak yani :26:
görümce, elti hep sorun olur :)
nasıl aranız?
ben hep isterdim bir eltim olsun beraber yapalım herşeyi,benim eşim tek çocuk gerçi böyle daha da güzel oluyor tek gelin el üstünde tutuluyor :)
Herkes merak etmiş...
Sizi meraklandırdığım için teker teker özür dilerim canlarım. Aslında bu topiğe girmek canımı yakıyor... Sizleri sevdiğim için sırf.
Ne demeli ki bilmem, ama dibini görmediğin suya dalmayacaksın!
Herkes merak etmiş...
Sizi meraklandırdığım için teker teker özür dilerim canlarım. Aslında bu topiğe girmek canımı yakıyor... Sizleri sevdiğim için sırf.
Herkes merak etmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?